Pozdrav,sve aplikacije mi na Tattou rade osim Marketa.Kad god se pokusam spojiti na market pise da nemoze uspostaviti reliable connection to the server a spajam se preko Wi-Fi-a.Unaprijed hvala
Je li imaš gmail account? Koliko sam skužio ima problema stim, a također sam ja imao problem da nemogu skidati sa marketa ako se ne ulogiram na google talk.

Probao sam do sada jedno 3-4 home replacementa, ali još nijedan mi nije tako fino legnuo kao sense, iako je kod njega lista aplikacija dosta loše napravljena, najveći problem kod ovih ostalih je što ne mogu koristiti HTC widgete i time gubim dosta na funkcionalnosti homescreenove koje ja koristim. Ali mi se sviđa što ovi podržavaju i landscape mode, podsjeti me na iPad
) nema veze koje slušalice koristili. U par pjesama na desiru čak sam i sustigao w995 sa custom acustic driverima ali i dalje je falila ona punoća i udarnost basa

Kada smo se upoznali, ljubav si mi dala i zajedno smo godinama, kakva sam budala! Došla si da živiš kod me, reko nema frke! Al kad sam video šta radiš, slomio ti ruke!