Xperia p i novi ROM

poruka: 5
|
čitano: 730
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Xperia p i novi ROM

pozdrav, ako se netko razumije u stavljanje novog roma na spomenuti mob neka pomogne.

dakle htio sam promjeniti jelly bean u nešto drugo, rootan je mob i cwm je gore. skinem 2 roma i kod svakog kad se upali crna je pozadina, većina aplikacija ne radi, nemam postavke. {#} kakve sam sreće stavio sam i neki s kojim sad ne mogu ući u recovery da ga maknem i stavim nešto drugo. pa ako netko zna neki način da se uđe u recovery ili nekak drugačije riješiti problem, jer mi je sad mob praktički za hititi nek se javi. može i u pm. živjeli  

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Xperia p i novi ROM
marko993 kaže...

pozdrav, ako se netko razumije u stavljanje novog roma na spomenuti mob neka pomogne.

dakle htio sam promjeniti jelly bean u nešto drugo, rootan je mob i cwm je gore. skinem 2 roma i kod svakog kad se upali crna je pozadina, većina aplikacija ne radi, nemam postavke. {#} kakve sam sreće stavio sam i neki s kojim sad ne mogu ući u recovery da ga maknem i stavim nešto drugo. pa ako netko zna neki način da se uđe u recovery ili nekak drugačije riješiti problem, jer mi je sad mob praktički za hititi nek se javi. može i u pm. živjeli  

Imas sve na xda. Sta si instalira? Kad skidas neki rom pogledaj sta radi, sta nije jeli stabile, nightly ili sta vec.

13 godina
neaktivan
Xperia p i novi ROM

uspio preko pc companiona restorati mob i sad je ok software ali mi je ekran po rubovima bijeli, kako to sad riješiti. jedno vratiš drugo izgubiš {#}

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Xperia p i novi ROM
marko993 kaže...

uspio preko pc companiona restorati mob i sad je ok software ali mi je ekran po rubovima bijeli, kako to sad riješiti. jedno vratiš drugo izgubiš {#}

slika? ako je orginal soft nebi trebalo bit problema, jel ti pa uredaj ili?

13 godina
neaktivan
Xperia p i novi ROM

može lock. nakon par resetiranja se vratio u normalu i super funkcionira :)

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice