Xperia arc rot problem

poruka: 6
|
čitano: 1.023
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Xperia arc root problem

Znači
Uspio sam rootat  mobitel
uspio sam otkljucati bootloader

Ali sada nikako ne mogu instalirati CWM  recovery

Ima li  nesto jos sto prije cwm-a trebam napraviti, kernel ili nesto drugo staviti .
Hvala :)

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Xperia arc root problem
Marić kaže...

Znači
Uspio sam rootat  mobitel
uspio sam otkljucati bootloader

Ali sada nikako ne mogu instalirati CWM  recovery

Ima li  nesto jos sto prije cwm-a trebam napraviti, kernel ili nesto drugo staviti .
Hvala :)

Pa di si zapeo?

Kernel ti nema veze sa rootanjem to instalirat nakon sta neki rom instaliras ako bude trebalo.

Kako si ga rootao i otkljucao bootloader?

11 godina
neaktivan

Znaci rootao sam ga s VROOT programom
skinuo root checker  i pise da sam dobio root ovlasti

a u mobitelu mi kada ukucam kod i odem na service info itd na kraju pise da je bootloader otkljucan

12 godina
neaktivan
Marić kaže...

a u mobitelu mi kada ukucam kod i odem na service info itd na kraju pise da je bootloader otkljucan

Dobro, i sta radis dalje, tj di zapne?

11 godina
neaktivan
someguy kaže...
Marić kaže...

Prikljucim Mobitel na  laptop
pokrenem program za instaliranje CWM-a piše mi da prihvatim na mobitelu opciju koju mi ponudi supersu to prihvatim. Piše da se instalira i na kraju kaže da je instalacija uspješna. ponovno pokrenem mobitel  i ritišćem tipku za smanjivanje zvuka i zapne mi na logu sony ericsson i tako   može stajati pola sata na tome i kad ga resetiram sve  normalno ide.

Ako ne pritisnem tipku za smanjivanje  onda sve normalno ide i upali se, ali nikako ne mogu pokrenuti CWM ni kombinacijom tipki pri paljenju....  Ne znam instalira li ga on, ili  ga uopće ne instalira.

12 godina
neaktivan
Marić kaže...
someguy kaže...
Marić kaže...

Prikljucim Mobitel na  laptop
pokrenem program za instaliranje CWM-a piše mi da prihvatim na mobitelu opciju koju mi ponudi supersu to prihvatim. Piše da se instalira i na kraju kaže da je instalacija uspješna. ponovno pokrenem mobitel  i ritišćem tipku za smanjivanje zvuka i zapne mi na logu sony ericsson i tako   može stajati pola sata na tome i kad ga resetiram sve  normalno ide.

Ako ne pritisnem tipku za smanjivanje  onda sve normalno ide i upali se, ali nikako ne mogu pokrenuti CWM ni kombinacijom tipki pri paljenju....  Ne znam instalira li ga on, ili  ga uopće ne instalira.

POkusaj sa nekim drugim toolom.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice