- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
A za gmail kruže priče da je google opet blokirao winmobile korisnike, navodno zbog nekog sigurnosnog propusta.
Zaboravi Google i njihove podmetaljke Windowsima. Ja se ne dam maltretirati s njihovim primitivnim gluparijama.
Bravo ti. Tebe za predsjednika ;) BAs se google boji WM ;) Zasto onda svi googleovi servisi na windowsima uredno rade...A podesavanje odlaznih servera nema veze sa googleom MS-om niti bilo cime drugim vec je to do nacina na koji email radi. TO moras podesiti na bilo cemu....
Brkas pojmove. Treba podesavati samo ti app to odradi sama kad vidi @outlook.com. Na androdidu isto tako odradi svaki app za sve poznatije servise pa i outlook.com tako da je to sve isto.... Samo sto google ima vise nacina zastite accounta a ti to ocigledno ne kontas pa ti ne da pristup dok ne odradis autentifikaciju....
De prosvijetli me...
Kako bilo koji uredjaj na W10M v151 prima mailove ako nema podesene smtp i pop3 ili IMAP servere? Bas me zivo zanima....
Ne moraš na W10M podešavati nikakve servere za Gmail, sve radi out of the box, isto kako na Androidu Outlook i Exchange rade bez ikakvog kemijanja. Stvarno je "komplicirano" dodati google acc na W10M...
P.S. Outlook je brži i stabilniji na Androidu nego na W10M. Imam oba (Android 5.1 i W10M na L640 LTE) pa znam.
To mu i ja govorim app to odradi automatski ali i dalje u appu stoje uneseni serveri samo sto ih ne ukucavas rucno ;)
Rekao sam i ponavljam - Outlook mail ne zahtijeva podešavanje mail servera i radi bez inače potrebnog podešavanja kod promjene davatelja internet usluge. Tako npr. odlazni server u mail klijentu za Vip mail treba podesiti ako se pristupa preko HT-a, inače poruka neće biti poslana.
Outlook mail ne treba podešavati neovisno da li se pristupa preko HT ili VIP-a. I to je prednost Outlooka.
Jeli sada razumljivo. A bilo bi ti i bez ovoga da znaš kako izgleda i kako funkcionira W10M.
Možeš biti Googlov provokator ali to onda moraš raditi malo sofisticiranije, s malo više stila, a ne ovako primitivno ... na razini inteligencije 8-godišnjeg djeteta. Zato, s ovime prekidam daljnju konverzaciju, a ovo sam napisao zbog onih kojima može biti korisno.
Gmail isto ne zahtjeva podešavanje mail servera i radi bez potrebnog podešavanja kod promjena davatelja internet usluge.
Gmail ne treba podešavati neovisno da li se pristupa preko HT ili VIP-a. I to je prednost Gmaila.
Je li ti sada razumljivo. A bilo bi ti i bez ovog da znaš kako izgleda i kako funkcionira W10M, Android ili iOS.
Btw, 609 mora samo pobrisati email account iz Outlooka na mobu i ponovno ga dodati, vrlo vjerojatno će proraditi opet jer nije problem u Googletu nego u MSu koji ne zna napraviti email klijenta za svoj hebeni OS.
Torent - sad će nam reć da smo googletovi dronovi jer dajemo identične odgovore u isto vrijeme
De olabavi malo srcka ce te strefiti... NEces vjerovati ali i google mail funckionise identicno ;)Nista ne treba mijenajti bez obzira kako ides na net i preko kojeg providera....I isto tako neces vjerovati da to tako radi i na androidu i iosu...