windows phone email

poruka: 15
|
čitano: 1.829
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
windows phone email
Imam microsoft 535 i ne radi mi od prije dva dana gmail.ne prima poruke i kad ga otvorim ne mogu nista sa njim.imam i email na net.hr i ne mogu da ga ucitam.da nije neki virus koji pogada email.mobitel radi uobicajeno

0 0 hvala 0
15 godina
Re: windows phone email
Net.hr mail ne mogu otvoriti u mobilnoj verziji niti sa win10m mobitela niti sa Android tableta. Kad prebaciš na desktop verziju pretraživača moći ćeš otvoriti. To je do net.hr a ja bih rekao.
A za gmail kruže priče da je google opet blokirao winmobile korisnike, navodno zbog nekog sigurnosnog propusta.
9 godina
neaktivan
odi na Outlook.com i otvori si mail koji će ti uvijek raditi. Besplatno je. Ne trebaš niti uređivati postavke odlaznih mail servera u zavisnosti jesi li li na WIFI-u i li na GSM-u različitih operatera. Na Oulook-u imaš i kalendar za podsjetnik ns obaveze.

Zaboravi Google i njihove podmetaljke Windowsima. Ja se ne dam maltretirati s njihovim primitivnim gluparijama.
9 godina
odjavljen

Bravo ti. Tebe za predsjednika ;) BAs se google boji WM ;) Zasto onda svi googleovi servisi na windowsima uredno rade...A podesavanje odlaznih servera nema veze sa googleom MS-om niti bilo cime drugim vec je to do nacina na koji email radi. TO moras podesiti na bilo cemu....

9 godina
neaktivan
za outlook mail na wp NE TREBA podešavati mail servere.

9 godina
odjavljen

Brkas pojmove. Treba podesavati samo ti app to odradi sama kad vidi @outlook.com. Na androdidu isto tako odradi svaki app za sve poznatije servise pa i outlook.com tako da je to sve isto.... Samo sto google ima vise nacina zastite accounta a ti to ocigledno ne kontas pa ti ne da pristup dok ne odradis autentifikaciju....

9 godina
neaktivan
ne brkam ja pojmove nego ti nemaš pojma kako retail verzija W10M v1511 izgleda i kako funkcionira.
9 godina
odjavljen

De prosvijetli me...

Kako bilo koji uredjaj na W10M v151 prima mailove ako nema podesene smtp i pop3 ili IMAP servere? Bas me zivo zanima....

16 godina
odjavljen

Ne moraš na W10M podešavati nikakve servere za Gmail, sve radi out of the box, isto kako na Androidu Outlook i Exchange rade bez ikakvog kemijanja. Stvarno je "komplicirano" dodati google acc na W10M...

P.S. Outlook je brži i stabilniji na Androidu nego na W10M. Imam oba (Android 5.1 i W10M na L640 LTE) pa znam.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.7.2016 20:57 (Sum_of_all_fears).
9 godina
odjavljen

To mu i ja govorim app to odradi automatski ali i dalje u appu stoje uneseni serveri samo sto ih ne ukucavas rucno ;)

9 godina
neaktivan
Nisam problematizirao način rada mail klijenta.

Rekao sam i ponavljam - Outlook mail ne zahtijeva podešavanje mail servera i radi bez inače potrebnog podešavanja kod promjene davatelja internet usluge. Tako npr. odlazni server u mail klijentu za Vip mail treba podesiti ako se pristupa preko HT-a, inače poruka neće biti poslana.

Outlook mail ne treba podešavati neovisno da li se pristupa preko HT ili VIP-a. I to je prednost Outlooka.

Jeli sada razumljivo. A bilo bi ti i bez ovoga da znaš kako izgleda i kako funkcionira W10M.

Možeš biti Googlov provokator ali to onda moraš raditi malo sofisticiranije, s malo više stila, a ne ovako primitivno ... na razini inteligencije 8-godišnjeg djeteta. Zato, s ovime prekidam daljnju konverzaciju, a ovo sam napisao zbog onih kojima može biti korisno.
16 godina
odjavljen

Gmail isto ne zahtjeva podešavanje mail servera i radi bez potrebnog podešavanja kod promjena davatelja internet usluge.

Gmail ne treba podešavati neovisno da li se pristupa preko HT ili VIP-a. I to je prednost Gmaila.

Je li ti sada razumljivo. A bilo bi ti i bez ovog da znaš kako izgleda i kako funkcionira W10M, Android ili iOS.

Btw, 609  mora samo pobrisati email account iz Outlooka na mobu i ponovno ga dodati, vrlo vjerojatno će proraditi opet jer nije problem u Googletu nego u MSu koji ne zna napraviti email klijenta za svoj hebeni OS.

Torent - sad će nam reć da smo googletovi dronovi jer dajemo identične odgovore u isto vrijeme

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.7.2016 21:11 (Sum_of_all_fears).
9 godina
odjavljen

De olabavi malo srcka ce te strefiti... NEces vjerovati ali i google mail funckionise identicno ;)Nista ne treba mijenajti bez obzira kako ides na net i preko kojeg providera....I isto tako neces vjerovati da to tako radi i na androidu i iosu...

9 godina
neaktivan
Hvala svima par korisnih informacija

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Ej dal tko zna zasto mi mail na net.hr ne prima poruke..a jucer sam ga prvi put aktivirala i nece da radi..

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice