Samsung galaxy mini pomoć

poruka: 4
|
čitano: 1.170
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Treba mi pomoć oko stavljanja novo roma. kako god da probam uvijek naiđem na neki problem...

prije tjedan dana je mob nešto gadno crkavao pa sam stavio neki custom rom,radio je ok par dana al sad je užas,nemogu pozive primat,usporen je ,blokira svašta..

čitao sam po raznim forumima kako,al ja nemogu ni na jedan ndačin...

prije svega nemogu instlirati cmw(tj,imam neki,al mislim da to nije taj na koji se msili jer nemam toliko opcija koliko ima u svim tutorijalima,tipa "advanced")

probao sam skinuti preko odina,odin mi ne prepoznaje mob kad ga spojim(u download modu bude,sve kako treba,imam usb drivere,ali ništa,skies mi pokazuje da ne može update firmware jer nije orginalan,ali komp mi prepoznaje sd karticu)

probao sam preko playstorea skinut rom manager,međutim nemogu ući u play store,izbaccuje mi neki eror,i tu sam sve pokušao,što god sam našao na netu.ali ništa

kad ubacim na sd karticu rom i gaaps koje mislim instalirat,odem na taj recovery što imam,wipe... i pokrenem rom izbaci mi "error in/tmp/sideload/package/zip/ (status 7),instalation aborted

i to je to

stvarno bih bio zahvalan ako neko zna u čemu je problem,pa da mim pomogne

inače riječ je o samsung galaxy mini..

EUW:cantonaking

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Prvo Kies ti ne prepoznaje mobitel jer je na njemu Custom rom, drugo Odin bi trebao prepoznati mobitel u download modu s tim da u mobitelu imaš uključen Usb debbuging i imati orginalni Firmware za svoj mobitel kojeg možeš skinutu na SamMobile.com za svoj model mobitela, cwm status 7 znaći da nemaš dobar Cwm recovery odnosno da je starija verzija i da mora biti zadnja ili novija, ali možeš to riješiti na naćin da u Cwm scripti roma kojeg želiš staviti na mobitel obrišeš dio scripte preko Notepad na Pc-u i ponovo staviš na Sd karticu i onda flashas iz tog Cwm recovery-a.

Odi na youtube upiši za taj cwm 7 status grešku u prati tutorijal.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1255305 Ovo ti je tutorijal sa xda foruma i pokušaj na taj naćin vratiti oficielni Firmware.

http://forum.xda-developers.com/galaxy-mini/help ovdje pogledaj općenito za probleme i kako ih riješiti.

Ovo radiš na svoju odgovornost za moguće probleme ne odgovaram i moraš znati toćno koju verziju galaxy mini imaš jer ih ima nekoliko modela što nisi naveo o kojem se modelu toćno radi tako da i ja ne znam da li će ti ovo raditi ali pogledaj jer postupci su isti ili slićni.

"Just A Dream ".
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.1.2014 12:37 (Fero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Samsung galaxy mini pomoć

ok,puno hvala na odgovoru,sad ću probati s tvojim uputama pa ćemo vidjeti hoće li pomoći,javim se opet ako zapnem negdje..

znam da radim sve na svoju odgovornost

13 godina
neaktivan
Re: Samsung galaxy mini pomoć

eto da ti se još jednom zahvalim,uspio sam flashat rom,preko onog brisanja scripte(kasnije sam naletio na status 6 error,al zajebo sam i njega)..

zasad sve radi,pa ćemo vidjet

živio!!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice