Iphone 5s error 40

poruka: 1
|
čitano: 867
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Iphone 5s error 40

Mobitel star 2 mjeseca (dobio novi od Istyle-a u zamjenu za stari kojem se odljepio ekran u jamstvenom roku). Jučer se ekran sam potamnio iako je u postavkama zaslona svjetlina bila na max. To sam riješio tako da sam ugasio i upalio mobitel i sve se vratilo na normalu. Druga stvar koju sam primjetio, nakon 5 min razgovora, mobitel je bio poprilično topao. Sinoć ga stavim na punjač prije spavanja, jutros crn ekran. Ne reagira na power, home tipku, nikakav logo se ne pojavljuje, kad ga vratim na punjač nikakve signale ne daje. Kad ga spojim na itunes, javlja da je u recovery modu. Zovem istyle ko budala cijeli dan, nitko se ne javlja. Probam odradit recovery preko itunes, upali mi ekran i pokaže apple logo i itunes baci error 40 i kraj priče.

Telefon nije JB, zadnji iOS gore koji mi je telefon ponudio, ništa prčakno i čačkano po njemu (službeni mobitel mail, poziv, sms i to je to od korištenja).

Jel se netko susreo sa ovim problemom, ima li kakvo riješenje ili pravac servis? Čitam po netu, na masu mjesta se spominje hardwerska greška, na par mjesta software greška. Mob je pod garancijom, ovi se ne javljaju, a ja sam u Slavoniji, tako da dok mi se netko ne javi, ne znam što da radim.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice