Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.690.020
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Preporucujem imo messenger, dobar app sve na jednom mjestu 

1 0 hvala 0
17 godina
Android borbeni komplet

Ovako nemam root-an mobitel, a htjeo bi promjeniti launcher na njemu.

Ono što je bitno je da je kompletno besplatan (!) dakle ne želim da ima neka ograničenja, reklame ili nešto slično.

Probao sam ih par, za sad mi je najbolji bio EZ launcher, međutim, on se sam od sebe konstntno resetira nakon nekog vremena, tak da on otpada.

I da, ne treba mi puno onih početnih zaslona, kad bi se to moglo smanjiti to bi bilo idealno. Recimo na gore spomenutom je moglo, i sa dva ekrana je bilo savršeno {#}

Molim i linkove ako je ikako moguće, hvala {#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Android borbeni komplet

Moja preporuka je GO Launcher EX.

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Ja koristim sslauncher. Prvi ti je besplatan ,a drugi ti je plačeni koji ima više opcija. i možeš ga skroz prilagoditi sebi. U početku ti je malo neobičan, ali kada se navikneš nema boljeg...barem za mene. Osobno najbolji launcher {#}

Capoeira Angola "Beira do mar" Split, Dalmacija

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Android borbeni komplet

Pretpostavljam da ovo igra ulogu ako imaš prednju kameru...nekom logikom zaključivanja.

Capoeira Angola "Beira do mar" Split, Dalmacija
12 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Može preporuka launchera koji troši malo rama.
AMD u <3 Intel u C===3
15 godina
Android borbeni komplet

apex, nova

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Atom launcher

0 0 hvala 0
17 godina
SIII Deny kaže...

Atom launcher

Ja sam stavio baš ovaj dotični, i odlično mi je sjeo, ima sve što trebam {#}

Odlična stvar je što može se namjestiti broj početnih stranica (neznam kak se to zove stručno :-D), za što su meni dovoljne dvije.

onako na stocku sam imao 5 komada gdje su zadnje na obe strane bile prazne...

Pkus ima još i dosta besplatnih tema za njega, tako da si svatko može naći neš za sebe...

Inače probao sam vjerovatno sve launchere u ova dva dana, ovaj mi se najviše sviđa {#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina
rooswelt1991 kaže...
SIII Deny kaže...

Atom launcher

Odlična stvar je što može se namjestiti broj početnih stranica (neznam kak se to zove stručno :-D), za što su meni dovoljne dvije.

Pkus ima još i dosta besplatnih tema za njega, tako da si svatko može naći neš za sebe...

Inače probao sam vjerovatno sve launchere u ova dva dana, ovaj mi se najviše sviđa {#}

steta sto je samo samo andoroid 4 i+

15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

zanima me da li postoji rijesenje kako da spustim minimiziram you tube ili preko neke aplikacije

0 0 hvala 0
16 godina
gamer4ever kaže...

zanima me da li postoji rijesenje kako da spustim minimiziram you tube ili preko neke aplikacije

Google-ova YouTube aplikacija ne podržava to ''minimiziranje'' odnosno, ne radi u backgroundu. Neznam postoji li aplikacija za gledanje YouTube videa koja to omogućava. Ako želiš samo slušati, postoje aplikacije poput Radio for Youtube.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P 16.10.2011R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
12 godina
neaktivan
Probao sam launcher od xperie z, ali ne pase mi zbog malog ekrana (3.5) , sada koristim go launcher ex. Moze preporuka nekih tema ?
15 godina
Android borbeni komplet

kak se zove onaj program s kojim mogu gledat datoteke s kompa na mobitelu kao na root exploreru...znaci ono system/app i tako to

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

zna li itko objasnit kako funkcionira multiboot? nigdje nemogu nac gdje je objasnjeno.
citao sam o tome ali vrlo malo .  zanima me npr: dva custom roma instaliram na mob

i koju memoriju zauzima ovaj drugi custom rom?

hvala unaprijed....

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Imaju određeni kerneli koji podrzavaju dualboot. Najpoznatiji je Siyah.

Reboot-a se u recovery, odeš na dualboot options i odabere wipe 2nd rom data/cache i dalvik cache. Nakon toga odabereš da instaliraš i izabereš koji želiš.

Drugi rom zauzima 2 gb prostora.

U prvi se boota normalno prilikom paljenja, no izbaci ti na 3 sekunde koje odbrojava ako stisneš Volume down onda ce ici u drugi rom.

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Virus_sc kaže...

zna li itko objasnit kako funkcionira multiboot? nigdje nemogu nac gdje je objasnjeno.
citao sam o tome ali vrlo malo .  zanima me npr: dva custom roma instaliram na mob

i koju memoriju zauzima ovaj drugi custom rom?

hvala unaprijed....

Prvi rom se normalno flasha u memoriju mobitela, a drugi na memorijsku karticu. Link1Link2Link3

16 godina
domac5 kaže...

kak se zove onaj program s kojim mogu gledat datoteke s kompa na mobitelu kao na root exploreru...znaci ono system/app i tako to

AirDroid moze to

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
15 godina
Android borbeni komplet

Jel postoji aplikacija koja omogući da Youtube nastavi raditi kad zaključam mob?

Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...
gamer4ever kaže...

Google-ova YouTube aplikacija ne podržava to ''minimiziranje'' odnosno, ne radi u backgroundu. Neznam postoji li aplikacija za gledanje YouTube videa koja to omogućava. Ako želiš samo slušati, postoje aplikacije poput Radio for Youtube.

postoji android 4.1.2 i multiwindov opcija

Ne razumijem tehniku, ali brljam po njoj
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.1.2013 22:02 (robijan).
14 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...
SIII Deny kaže...

Atom launcher

ne znam dali postoji ijedan luncher na kojem ne možeš namjestiti koliko želiš prozora,  mislim stvarno pitanja ima se svakavih....

Ne razumijem tehniku, ali brljam po njoj
12 godina
neaktivan
robijan kaže...
rooswelt1991 kaže...
SIII Deny kaže...

Atom launcher

ne znam dali postoji ijedan luncher na kojem ne možeš namjestiti koliko želiš prozora,  mislim stvarno pitanja ima se svakavih....

ja s androidom 2.3.7 nisam mogo namjestat koliko zelim prozora, i usput kad vec postam preporucam launcher      android 4.0      zauzima oko 10 mb ali mi je super i brz poceo sam ga tek koristit i prvi dojmovi su odlicni

16 godina
neaktivan
robijan kaže...

postoji android 4.1.2 i multiwindov opcija

To ti je samo za Samsung.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

pozz ljudi...jel zna neko kakvu dobru aplikaciju za prevodit na neg i sa eng, i neku aplikaciju koja ispravlja gramatiku ( nije za školu :P ) ....

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Android borbeni komplet

Za korisnike PBZ mToken aplikacije, postoji li mogućnost nekako ''sačuvati'' postavke aplikacije i upisane kodove prilikom flashanja novog ROM-a ? Poprilično je nezgodno svaki put ić u banku tražiti novi aktivacijski kod.

“Life is about passions. Thank you for sharing mine” Michael Schumacher
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
skylore kaže...

pozz ljudi...jel zna neko kakvu dobru aplikaciju za prevodit na neg i sa eng, i neku aplikaciju koja ispravlja gramatiku ( nije za školu :P ) ....

ako na mobu imas ukljucen wifi ili imas megabajte za surfanje, odes na google prevoditelj 

16 godina
Regenmeister kaže...

Za korisnike PBZ mToken aplikacije, postoji li mogućnost nekako ''sačuvati'' postavke aplikacije i upisane kodove prilikom flashanja novog ROM-a ? Poprilično je nezgodno svaki put ić u banku tražiti novi aktivacijski kod.

Pa backup sa TB-om meni radi, doduse kod zabine aplikacije

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
13 godina
Mitch kaže...

Pa backup sa TB-om meni radi, doduse kod zabine aplikacije

radi i kod pbz-ove {#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice