Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.690.292
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Android borbeni komplet
Naravno, nema vise fps dropa, nisam dobio veci fps, ali sam izgubio drop sto je meni vaznije.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
15 godina
Mitch kaže...
Naravno, nema vise fps dropa, nisam dobio veci fps, ali sam izgubio drop sto je meni vaznije.

Za ovaj Seeder-sve ovisi od moba do moba. Probajte, nekome pomogne, nekome ne. Nemate što izgubiti ako probate.

13 godina
neaktivan
jurica_m kaže...
Mitch kaže...

Za ovaj Seeder-sve ovisi od moba do moba. Probajte, nekome pomogne, nekome ne. Nemate što izgubiti ako probate.

Imamo, 1.39$ Smijeh

Vi neznate tko sam ja, ja neznam tko ste vi i ne zanima me.
16 godina
O cemu to?

Pa aplikacija je besplatna na xda...stavio sam link
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Korisna app za ZET tramvaje i bus tko se vozi u ZG-u. Možete preko nje kupiti kartu, a također i "kupiti".

Moj PC  
11 0 hvala 7
17 godina
Osa kaže...

Korisna app za ZET tramvaje i bus tko se vozi u ZG-u. Možete preko nje kupiti kartu, a također i "kupiti".

Odlična stvar je što se karte "dijele" preko mreže. Ja smatram da ako ću koristiti prijevoz recimo više od pola sata, onda mi se isplati kupiti kartu, ako idem par stanica uopće mi se ne isplati kupovati kartu.

Ovo je odlična ideja, i ono što mi se najviše sviđa, je to dijeljenje. Već sam par karti upload-ao, nek se ljudi koriste, ionako ovi zet-ovci s cijenama nisu normalni.

Nije ovo aplikacija da se stalno vozite free, več da se pomaže ljudima koji idu par stanica, a da ne kupuju bzvz kartu.

Nadam se samo da će i dalje biti ljudi koji će dijeliti karte, ne samo onih koji će to iskorištavati...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
17 godina
rooswelt1991 kaže...
Osa kaže...

Odlična stvar je što se karte "dijele" preko mreže. Ja smatram da ako ću koristiti prijevoz recimo više od pola sata, onda mi se isplati kupiti kartu, ako idem par stanica uopće mi se ne isplati kupovati kartu.

Ovo je odlična ideja, i ono što mi se najviše sviđa, je to dijeljenje. Već sam par karti upload-ao, nek se ljudi koriste, ionako ovi zet-ovci s cijenama nisu normalni.

Nije ovo aplikacija da se stalno vozite free, več da se pomaže ljudima koji idu par stanica, a da ne kupuju bzvz kartu.

Nadam se samo da će i dalje biti ljudi koji će dijeliti karte, ne samo onih koji će to iskorištavati...

Nadajmo se {#}

15 godina
Osa kaže...

Kolko sam skužil, , ak mi dođe kontrola, upalim aplikaciju, "svajpam" prema fb karte i tam odaberem jednu od "karata"  koja ima zelenu kvačicu? Zanima me, ove karte koje su dostupne obihvaćaju zonu 1, dakle uži centar grada?

17 godina
jurica_m kaže...
Osa kaže...

Kolko sam skužil, , ak mi dođe kontrola, upalim aplikaciju, "svajpam" prema fb karte i tam odaberem jednu od "karata"  koja ima zelenu kvačicu? Zanima me, ove karte koje su dostupne obihvaćaju zonu 1, dakle uži centar grada?

Cijeli grad zagreb, druga zona su recimo sesvete, velika gorica i slično...

Uglavnom tramvaji cijeli grad {#}

Uglavnom skužio si dobro, ali nemoraš stalno samo koristiti tuđe karte, možeš s vremena na vrijeme i kupiti kartu, pa je podjeliti s drugima.

Ako svi budu samo iskorištavali druge, cijeli će mehanizam brzo pasti...

Čak mislim da bi bilo dobro da se uvede da ako ne dijeliš karte da nemožeš ni "pregledavati" ostale. Imam osječaj da će tu 99% ljudi samo "pregledavati" karte...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
Probao sam ovaj seeder na ics tabletu i poboljsanje performansi se osjeti ali i 20% krace trajanje baterije, sada mi android system konstantno jede preko 50% baterije.
TD za glupost

0 0 hvala 0
15 godina
Android borbeni komplet

makar jednom tjedno kupit kartu pa podijelit jer propast za 69 lipa niko nece..cisto da se ne raspadne sistem dijeljenja karata

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
domac5 kaže...

makar jednom tjedno kupit kartu pa podijelit jer propast za 69 lipa niko nece..cisto da se ne raspadne sistem dijeljenja karata

69lipa?

kak si došao do toga broja?

15 godina
Android borbeni komplet

pomocu fb karata

pardon nisam citao pazljivo...69 lipa + 12 kn

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.1.2013 17:35 (domac5).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
domac5 kaže...

pomocu fb karata

pardon nisam citao pazljivo...69 lipa + 12 kn

Ma ok,¸kažem da 10% ljudi koji koriste ovu aplikaciju svakodnevno, kupi jednu kartu svako 7 dana, to bi bilo odlično...

Problem je naš balkanski mentalitet...

14 godina
Android borbeni komplet

Malo mi je nešto nejasno oko karata i kupnje, odnosno podjele zainteresiranima kolegama forumašima, da li je BITNO imati facebook profil ili nije {#}?!?!

Odnosno, ako nije, kako se oglasiti po istom, obzirom imam privilegiju se mukte voziti po Zagrebu, pa mi ne bi bilo poteškoća makar jednom mjesečno ekipi uzet neku kartu pa se koristite, studenti pogotovu {#}, molim pojašnjenje nekim odgovorom ovog mojeg upita {#} !!!!  

ATJ Lučko
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
rooswelt1991 kaže...
jurica_m kaže...
Osa kaže...

Cijeli grad zagreb, druga zona su recimo sesvete, velika gorica i slično...

Uglavnom tramvaji cijeli grad {#}

Uglavnom skužio si dobro, ali nemoraš stalno samo koristiti tuđe karte, možeš s vremena na vrijeme i kupiti kartu, pa je podjeliti s drugima.

Ako svi budu samo iskorištavali druge, cijeli će mehanizam brzo pasti...

Čak mislim da bi bilo dobro da se uvede da ako ne dijeliš karte da nemožeš ni "pregledavati" ostale. Imam osječaj da će tu 99% ljudi samo "pregledavati" karte...

Svi tramvaji su 1.zona, sesvete su od prosle godine u 1. zoni (zbog sopnice-jelkovac), tako da je 2. zona zapresic, 3. zona dugo selo

inace vrhunska aplikacija, nema bugova!

17 godina
ATJLučko kaže...

Malo mi je nešto nejasno oko karata i kupnje, odnosno podjele zainteresiranima kolegama forumašima, da li je BITNO imati facebook profil ili nije {#}?!?!

Odnosno, ako nije, kako se oglasiti po istom, obzirom imam privilegiju se mukte voziti po Zagrebu, pa mi ne bi bilo poteškoća makar jednom mjesečno ekipi uzet neku kartu pa se koristite, studenti pogotovu {#}, molim pojašnjenje nekim odgovorom ovog mojeg upita {#} !!!!  

Možeš preko twitera isto...

15 godina
neaktivan
jurica_m kaže...
Osa kaže...

Ma bitno da im nekaj pokažeš, dok on pogleda ti si na sljedećoj stanici i već si vani :) Imate u opcijama i promjenu izgleda na gingerbread ili JB ;) Postoji i ZetGet aplikacija koja sama generira kod, u prave poruke vam stavi "poslanu" poruku kao da ste poslali zahtjev za kartu i "primljenu" poruku kao da je karta kupljena. Ali nigdje na netu nisam uspio naći .apk. Do mene je došao "usmenom predajom" ;)

16 godina
Ko da zetovac zna razliku izmedu GB i JB sms app-a ;)
17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Ali na svakoj karti koju sam vidio je razlika izmedju vremena primljene poruke i vremena isteka karte 1h i 29min.

Trebalo bi bit 1h i 30min...

I razmak izmedju slova i tocke, to isto nisam vidio na origigi karti.

Inace super aplikacija, puno truda, dobra shemica :=)

everybody lies
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.1.2013 20:06 (Core2Duo2).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mitch kaže...
Ko da zetovac zna razliku izmedu GB i JB sms app-a ;)

Nisam mislio radi zetovca nego radi sebe, da bude oku ugodnije :D

16 godina
Core2Duo2 kaže...

Ali na svakoj karti koju sam vidio je razlika izmedju vremena primljene poruke i vremena isteka karte 1h i 29min.

Trebalo bi bit 1h i 30min...

I razmak izmedju slova i tocke, to isto nisam vidio na origigi karti.

Inace super aplikacija, puno truda, dobra shemica :=)

Ma njihov sustav kasni, sto se tice Vip poruka, puno njih pise da je cijena usluge 69kn umjesto 0,69.

Tele2 poruke su super, origigi ;)

12 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

HITNO!!!

trebam pomoc uradio sam particioniranje a nisam datoteke s memorijske kartice nigdje spremio
mogu li ih ikako vratit bilo mi je puno vaznih datoteka molim pomoc!!!

unaprijed hvala!!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Kod formatiranja jos nekako, ali kod particioniranja nikako
17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Formatirane ili izmijenjene particije, svejedno je sve dok nije bilo pisanja po kartici.

Probaj sa Recuvom pomogla mi je oko par formatiranih USB stickova, a  Testdiskom sam

uspio vratiti većinu podataka sa diska kojem sam slučajno prekinuo premještanje data particije.

Rootanje mobitela doprinosi globalnom zagrijavanju.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Recuva ne moze vracat podatke ako ju je pregazila linux particija

Nek proba svejedno, ali meni nije nista pomoglo
15 godina
neaktivan
Virus_sc kaže...
HITNO!!!
trebam pomoc uradio sam particioniranje a nisam datoteke s memorijske kartice nigdje spremio
unaprijed hvala!!!

Probaj sa Minitool Power Data Recovery, dosta dobar program. Ništa te ne košta probati, a možda uspiješ :) Link

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.1.2013 22:00 (Osa).
15 godina
Android borbeni komplet

Kako da saznam lokaciju swap particije?

Napravio sam ju preko Recovery-a, u Swapperu 2 ju hoću aktivirati, ali mi ne uspijeva, default "/dev/block/mmcblk1p3" ne paše.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Uff, blockovi na Androidu su pomalo čudni, uvijek je neki random (barem meni).

Swap particiji teoretski ni nemaš zašto pristupiti
12 godina
neaktivan
Osa kaže...
Virus_sc kaže...
HITNO!!!
unaprijed hvala!!!

Probaj sa Minitool Power Data Recovery, dosta dobar program. Ništa te ne košta probati, a možda uspiješ :) Link

Probao sam i USPIO!! Puno ti hvala za pomoc i zelim jos napomenut da sam uradio prvo particioniranje i sve mi se izbrisalo onda sam formatirao sd-karticu jer mi particioniranje nije radilo i sa ovim programom sam uspio sve datoteke vratit vratit. Jos jednom HVALA PUNO!!!

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice