Upravo ga instaliram, pa javim šta je sa zvukom...
Moram priznati lijepo izgleda, ali ni meni ne radi mikrofon...
Upravo ga instaliram, pa javim šta je sa zvukom...
Moram priznati lijepo izgleda, ali ni meni ne radi mikrofon...
Odličan je ROM, samo ne radi mic. Stavio sam si mm-ov najnoviji ICS ROM, odnosno 15.07.
Koliko vrijedi GT540 sa garancijom?
Koliko vrijedi GT540 sa garancijom?
Nov oko 90e a polovan 75 uvrh glave..
odaberes linux swap, stavi 200MB, negde sam procitao da za ICS treba oko 200MB SWAP
link: https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=oyO6DOS1leQ
Za sad je OK, widgeti nisu prilagođeni, ali to mi nije toliko bitno, poprilično je fluidan (320/748 MHz).
Za sad je OK, widgeti nisu prilagođeni, ali to mi nije toliko bitno, poprilično je fluidan (320/748 MHz).
Možeš li nabacit koji screenshoot. Jeli ima kakvih promjena u sućelju?
Možeš li nabacit koji screenshoot. Jeli ima kakvih promjena u sućelju?
Klasično MIUI sučelje.
Ljudi molim vas dajte malo ohanite s tim romovima, niti jedan rom mi se ne uspije zgrijati na mobu, stalno nešto mjenjam :-) . Inače sad sam na SDSL 2.1 i moram napomenuti da kod same instalacije roma, wifi mi radi ali nikako da se spoji dok nisam instalirao 2.6.29 kernel. Znači da jo kod mene obvezan.
Pazite ovo:
Project JellyBeanSwift (Codename - Welcome to future! WTF!) By: Miroslav_mm
Što sve radi (Originalni Thread)
Nevjerovatno je koliko se ovaj čovjek trudi u razvoju novih ROM-ova za naš mobitel.
PS imam pitanje: imam sistemsku particiju 200mb a za ovaj rom treba 210mb, jel sad to lako napraviti da mi bude 210mb i jel trebam ponovno instalirati recovery?
...
PS imam pitanje: imam sistemsku particiju 200mb a za ovaj rom treba 210mb, jel sad to lako napraviti da mi bude 210mb i jel trebam ponovno instalirati recovery?
Za promjenu veličine sistemske particije pogledaj ovdje. (scroll-aj do "MBN system partition").
...
Za promjenu veličine sistemske particije pogledaj ovdje. (scroll-aj do "MBN system partition").
Hvala, to sam i pretpostavljao (da samo to treba), al eto valja pitat.
...
Hvala, to sam i pretpostavljao (da samo to treba), al eto valja pitat.
Potraži na XDA Swift Bootloader Builder, ja njega koristim kad idem promjenit veličinu particije.
Neki kažu da ne radi, ali meni nikad nije zakazao, svaki put nakon instalacije ROM-a provjerim veličinu particija s TB-om.
Odmah ujutro sam skinio ROM, ali nisam imao USB kabl pošto sam kod bratića sinoć tukao LAN party. Budem ga stavio za sat vremena, došao sam upravo doma po USB cable. Nisam stigao ni objaviti novost na forumu jer su me cure ometale u radu s laptopom, a igrali smo belu xD Budem javio dojmove.
Možte tko isprobati mm-ov JB 4.1.1 ROM? Meni je bootloop, a napravio sam sve wipe-ove i instalirao kako treba + imam 250MB system particiju tako da ne bi trebalo biti uopće problema.
Naravno da je lako, max 3 min posla. Ne moraš uopće instalirati ponovno instalirati recovery. Jednom instaliran ne moraš uopće ponovno instalirati, osim ako ne želiš drugu verziju recovery-a koristiti! Nego da se vratimo: prebaciš datoteku sa željenim omjerom u C:\tools
Naravno da je lako, max 3 min posla. Ne moraš uopće instalirati ponovno instalirati recovery. Jednom instaliran ne moraš uopće ponovno instalirati, osim ako ne želiš drugu verziju recovery-a koristiti! Nego da se vratimo: prebaciš datoteku sa željenim omjerom u C:\tools
Super hvala na pomoći. Na mobu ako se ne varam se u fastboot ulazi s on/off tipka + kamera.
Hoće biti koja recenzija i slika od tog roma?
Bit će, samo sam ja skinio prvu verziju koja ima grešku FC-anja odmah u startu. A kako sam stalno kod bratića tamo nema neta te nisam mogao preuzeti ROM. Kad mi se sada preuzme, instalirat ću i javiti dojmove i ss-ove.
Bit će, samo sam ja skinio prvu verziju koja ima grešku FC-anja odmah u startu. A kako sam stalno kod bratića tamo nema neta te nisam mogao preuzeti ROM. Kad mi se sada preuzme, instalirat ću i javiti dojmove i ss-ove.
Gdje ima za skinuti "druga" verzija? Uprao sam skinuo s XDA, stalno se ponavlja FC na phone.android.com.
Iako neki pišu da im se FC desi samo jednom nakon svakog restarta meni se stalno ponavlja FC.
Gdje ima za skinuti "druga" verzija? Uprao sam skinuo s XDA, stalno se ponavlja FC na phone.android.com.
Iako neki pišu da im se FC desi samo jednom nakon svakog restarta meni se stalno ponavlja FC.
To je to, to je ta verzija, nego još su neki prijavljivali stalne FC-e (imaš na forumu koji su). Ja inaće čekam novu verziju kad je izbaci (ovo sa phone.android.com će se sigurno riješit - zbog ovoga još nisam isprovao ROM).
Stavio sam JB, odličan ROM, za sada nemam nikakvih zamjerki na ROM. Samo pri prvom boot-anju bude jedan FC i to je to. Sad ću probati slike staviti ako baterija izdrži na laptopu.
Prednosti:
Mane:
C/P sa xda foruma:
After a couple of hours testing JBS this it's my review:
Pros:
- SuperMega Fast Boot, only 20 seconds.
- Fast Locking & Unlocking.
- Fast stock Gallery.
- Fast Opening Settings.
- Smooth Launcher.
- Fast opening Call dialer and Contacts.
- Good battery performance.
- Awesome animations without lag.
- Fast SD Card writing & reading.
- Apps load faster than ICS and other GB's.
Cons:
- Only one FC com.android.phone on every boot, but after that works perfectly.
- Camera
- Sometimes Deep Sleep doesn't works.
- Lag typing.
- After a couple of installed apps, phone gets a little laggy, but i think it's a memory problem i guess. (Restarting phone fix this.)
Overall: 8/10
- And i think this project probably will be the fastest and smoothest ROM for our LG Swift.
Congrats Miroslav_mm! Awesome job.
Ajde dečki da ne mučim muku koji rom staviti? Koji je trenutno rom naj stabilniji i na kojemu sve radi? Do sad sam imao swift 2.3.7 kojeg sam stavio negdje početkom godine i do par dana je sve super radilo a sad je počelo otkazivati wi-fi gps pa ne pali se ekran kod poziva itd....
Ajde dečki da ne mučim muku koji rom staviti? Koji je trenutno rom naj stabilniji i na kojemu sve radi? Do sad sam imao swift 2.3.7 kojeg sam stavio negdje početkom godine i do par dana je sve super radilo a sad je počelo otkazivati wi-fi gps pa ne pali se ekran kod poziva itd....
http://www.bug.hr/forum/post/rucna-racunala/tutorial-lg-gt540-gb--ics/2762855.aspx
Zeleni markerom su označeni preporučeni ROM-ovi. Probaj mm-ov ICS, prvi ti je na listi. Možeš ga koristiti daily, ali trebao bi koristiti SWAP ili SuperCharger (bolje swap) kako ne bi imao usporeni rad mobitela.
2.3.7 | CM7 | OpenSwift 5.0b4 by Wingrime - FIX
Nije. Ja sam se danas poslije zadnjeg posta, vratio na SDSL 2.1 s kernelom .29. Pričekat ću bolju verziju JB odnosno 4.1 ROM-a.
Najbrži zašto ne koristiš kernel .35? Ja ga koristim više od mesec dana bez ikakvih problema. Postoji samo onaj problem što ne ide u deap sleap kada WiFi uključen, ostalo je sve ok.
Najbrži zašto ne koristiš kernel .35? Ja ga koristim više od mesec dana bez ikakvih problema. Postoji samo onaj problem što ne ide u deap sleap kada WiFi uključen, ostalo je sve ok.
A pff šta ja znam. Nisam imao mob 2 mjeseca te sam pozaboravljao :/ Stavit ću .35 + supercharger mi je još preostao za staviti. Očekujte moguće sutra VELIKI update cijeloga tutorijala sa još više detalja. Konkretno mislim ažurirati cijeli prvi post, sve korake sa svim detaljnim opisima šta i kako te napomenama. Neće biti ništa novoga, samo sve (većina) će biti u prvome (odnosno drugome) postu. Vidite da sam u prvome postu sve nabacao linkove, a sada to planiram većinu toga ubaciti u drugi post.