LG G3 - Rasprava

poruka: 7.244
|
čitano: 1.238.234
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: LG G3 - Rasprava
levca5 kaže...

Nije tacno, sve funkcionise normalno, pa i fotografije kontakata, pozz

Imao sam ver. lolipopa 20H. Danas sam stavio kitkat 10L i preko OTA ponudio mi nadogradnju na 20E. Nakon nadogradnje nemam na dnu ekrana tipke home i ostale dvije.Pokušao sam resetirati mob ali nakon obavijesti da će sve biti izbrisano samo stoji i ništa. Preko suport tool-a ponovo je instalirao lolipop, isti, ali bez efekta. sve je isto.

Kako da vratim tipke na  dnu ekrana, ako je uopće moguće?

13 godina
neaktivan
levca5 kaže...

Nije tacno, sve funkcionise normalno, pa i fotografije kontakata, pozz

Vjerujem ti, ali kod mene na verziji 20H ne radi- I ne samo to. Ne prihvaća promjenu melodije zvona za određene kontakte. Uvijek je zadana melodija.

Preko imei-a sam skinuo tu verziju.. Imao sam kitkat 10N, ali nije nudio OTA nadogradnju. Stavio sam 10L i nudio OTA na verziju 20E. Kad se nadogradio nisam imao navigacijske tipke na dnu zaslona. Preko suport toola sam pokušao popraviti, ali nadogradnje na isti 20E, opet ista stvar.

Sad sam baš stavio 20I- I taj ne pamti melodije niti fotografije kontakata. 2-3 fotografije se pokažu ostalih 30 ne.

Koji lolipop ti imaš?

17 godina
LG G3 - Rasprava

Skini P verziju (linkovi su negdje u postovima na stranicama prije ove) i flashaj telefon preko LG Flash Tools-a. Napraviš CSE flash s kojim resetiraš cijeli telefon na nulu. Gotovo sam siguran da će onda biti sve OK.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Budem sutra. Od neke europske zemlje?

13 godina
neaktivan

Na lg.firmware.com našao sam samo 6DS/VODAFONE(SPAIN) firmware.

Na forumu svi hvale 20E. Stavit cu taj španjolski da vidim, a poslije idem probat E.

Kad stavim imei uvijek mi preporuća 20H bez obzira koji ja već imam.

Ovaj 20E od Vipa ne može naći.

17 godina
LG G3 - Rasprava

Evo LINK za "P" verziju (32GB verziju telefona). Ja ju koristim više od dva mjeseca.

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.7.2015 9:21 (Dardevil).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ma nema veze, popravio sam to i više neću čačkati jer mi ne treba iskreno, jedino mi to sa SD stvarno ide na živce...
13 godina
neaktivan
Dardevil kaže...

Evo LINK za "P" verziju (32GB verziju telefona). Ja ju koristim više od dva mjeseca.

Ne otvara mi link. Ja sam skinuo sa ovog linka.

http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=41

17 godina
LG G3 - Rasprava

Krivo sam c/p, sorry.

Klikni na prvi link u prvom postu.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Hvala. To je španjolski rom koji sam skinuo. Idem flešat.

13 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Naskidao se romova cijelu abecedu:)

Pretpostavljam da slova ne predstavljaju noviji firmware?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
LG G3 - Rasprava

Predstavljaju. P verzija je zadnja verzija.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Instalirao 20P, ali slike kontakata i zadane melodije za pojedine kontakte ne radi. Neznam u čemu je problem. Sigurno nije do harwera mobitela. Sad flešam 20E, a poslije 20F. Ako neće radit, idem na kitkat.

Ima li tko neku ideju ili netko sa takvim problemom?

Na svim mobitelima to radi pa i na starim simbianima, a G3 me zeza.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Stavio 20E. isto španjolski, i već mi ponudio preko ota dvije nadogradnje os-a. JPrva iz 12.14g. od 12,5Mb, a druga iz 1.15.g od 90Mb. SAd se nadograđuje. čekam da završi i reset na tvorničke postavke, pa da vidimo jel će pokazivati slike i prihvaćati tonove zvona  koja zadam.

Znam da to nije od životne važnosti ako rom dobro radi, ali smeta jako. Znam da nešto ne valja i to me živcira jer neznam popravit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
LG G3 - Rasprava

Nemoj zaboraviti da slike i zadane melodije vrijede samo za kontakte u samoj memoriji telefona, ne i za one na SIM kartici.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Znam to. Na Sim-u imam svega par osnovnih brojeva. prvo što napravim je da prikaz kontakata prebacim na telefon i onda uvezem arhivirane gotove kontakte sa SD kartice. Jedino melodije zvona moram dodatno podesit. Dva kontakta od 30 uredno pokazuju slike. Za melodiju neznam, jer im nisam dodjelio. To me i mući. Možda postoji neka skrivena opcija. Ako je neko bug u lolipopu, onda ni jedan kontakt nebi trebao prikazivati slike.

11 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Bok svima za nekoliko dana cu dovit g3 pa me zanima jel uredaj radi super na 5.0 i imali ikakvih velikih bugova?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Pozdrav koja je zadnja verzija softwera za g3? I zasto mi mob na antutu baca 26000?

0 0 hvala 0
17 godina
Ice45 kaže...

Bok svima za nekoliko dana cu dovit g3 pa me zanima jel uredaj radi super na 5.0 i imali ikakvih velikih bugova?

Nema, bilo je nekoliko sitnica u početku, ali to je sve ispeglano. 

zanimatelj kaže...

Pozdrav koja je zadnja verzija softwera za g3? I zasto mi mob na antutu baca 26000?

"P" je zadnja verzija. Zašto ti baca 26000 ne znam, ali neka ti to ne bude problem, većini nas ovdje Antutu nije mjerodavan nizašto. Stabilnost Rom-a mi je bitnija od nekakvog antutu score-a.

12 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Ovo je moja verzija v20f-eur-xx i ne nudi mi nikakav update...zasto?

0 0 hvala 0
17 godina
LG G3 - Rasprava

Zato što je telefon vezan (recimo) uz operatera, pa dobijaš samo njihov update. Ovu "P" verziju moraš flashati preko LG Flash Tools-a.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

momci i djevojke, koju navigaciju koristite na svom g3? da radi bez interneta? moze preporuka? mozda i link za dl, ako ne trazim previse :) thx

i7 power!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
LG G3 - Rasprava

Ja koristim Mireo, app je besplatna, karte se plaćaju. Po meni najtočnija karta HR, uz nezaboravna dobacivanja od strane Željka Pervana

1 0 hvala 1
13 godina

Ja koristim navigon i osmand+ samo moras skinuti program, nemijem napisati koji da ih instaliras javi se u pp ako zelis link, svima kojima sam stavio i koji putoju do njemacke i po europi kazu da im je navigon najbolji.

15 godina
LG G3 - Rasprava

here maps. tocka.

Moj PC  
3 2 hvala 1
10 godina
neaktivan

Igo ti je zakon, bio i ostao, samo moras naci za g3 odgovarajucu rezoluciju, pozz

16 godina
neaktivan

I od mene +1 za Navigon. Koristio sam ga ranije na starom Huaweiu G300, tamo je super funkcioniralo, pa to isto koristim i sada na G3. Jedini "problem" je sada samo to što je kod G3 ogromna rezolucija, pa se dogodi da neki natpis unutar navigiranja bude veoma sitan, u prijevodu - u toku vožnje ti treba relativno puno da skužiš šta piše. Neznam da li je to riješeno sa novijim verzijama, kod mene je Navigon 4.8.0. U prilogu je slika, zaokružio sam to što mislim pod "sitan tekst" (u ovom slučaju "A650"). Mape su jako dobre, mene su po Osijeku vodale svuda, a i relacije tipa DE-HR odveze bez problema.

A650 A650
14 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

riješeno 

i7 power!
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.7.2015 6:06 (koorpa).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
LG G3 - Rasprava

Pozdrav ekipa, 

spremam se na kupnju G3 kupio bi nešto s njuškala, prelazim sa S4, sad me zanima gledao sam po netu postoje kao neke dvije verzije G3 "jaći" i "slabiji" ali nisam naišao dali imaju kakvu oznaku, još me zanima dali ima na sebi kakvu foru da se zna da nije kopija možda kakva...

Hvala na odgovorima 

0 0 hvala 0
15 godina
ERROR1911 kaže...

Pozdrav ekipa, 

spremam se na kupnju G3 kupio bi nešto s njuškala, prelazim sa S4, sad me zanima gledao sam po netu postoje kao neke dvije verzije G3 "jaći" i "slabiji" ali nisam naišao dali imaju kakvu oznaku, još me zanima dali ima na sebi kakvu foru da se zna da nije kopija možda kakva...

Hvala na odgovorima 

Imas 16gb-2gb i 32gb-3gb jaca verzija...oznaka je lg g3 d855

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice