LG G2 tema

poruka: 4.960
|
čitano: 1.085.958
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: LG G2 tema
copymouse kaže...

Ajde da probam ovdje sa pitanjem, desava se na LG G2 {#}

Imam problem sa Greenify, ponekad mi odradi sam hibernaciju, ponekad kad udjem u njega zateknem ovu poruku.

http://s28.postimg.org/xpah27t25/Screenshot_2014_10_08_08_35_27.png

zbog clean mastera on valjda isto moze gasiti aplikacije pa se valjda ima konflikte s greenifyom

15 godina
bender_007 kaže...

@zvuk i rootan/nerootan uredjaj - ne smije biti razlike jer sastav sustava ostaje isti. Ali ako mijenjas rom/kernel/instaliras recovery, onda je druga stvar.

@g2 - odlican je, da. Xdabbeb je nadogradio kameru, takodjer i companion app.

Imamo colorOS i uskoro stize FlymeOS :)

Ja sam si isto mislio nesto kupiti ali kad pogledam iskoristivost + development..pokaze se jedino: "g2 ili nexus 5", ostalo me nekako ne zanima.

Može link? Jesi ga već isprobao?

Imagine all the things we could accomplish if we could all stop being d***s for like, 5 minutes
13 godina
LG G2 tema

FlymeOS nisam jos. Color jesam, ima link na xda, nemam ga sad trenutno tu, mogu potraziti. 4.2.2 je pa...nije zanimljiv a i ima force close u porukama itd.

ja

0 0 hvala 0
17 godina
LG G2 tema
Jel stavio netko na g2 novu verziju clodyg3 roma; 2.0?

Odabererem pod prefered network mode; gsm/wdcma i svaki put kad ugasim 3g (use only 2g networks), prebaci mi na auto gsm/wdcma/lte a lte ne koristim. Na prijasnjim verzijama mi je pamtio te postavke..

Sve mi je radilo dobro na cloudyg3 1.2 (1.3 sam preskocio)

0 0 hvala 0
15 godina
LG G2 tema

Jel se zna hoce li skoro kakav novi sluzbeni update.

Na 20f koji je sad zadnji baterija mi je duplo lošija nego na 20d (curin mob je na toj verziji i necu joj ga updateat).

Prije sam imao 72h na bateriji uz 3h SOT a sada cca 55h na bateriji i 2,5h SOT i to sve jedva.

its summer in here...
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
agent_00klc kaže...

Jel se zna hoce li skoro kakav novi sluzbeni update.

Na 20f koji je sad zadnji baterija mi je duplo lošija nego na 20d (curin mob je na toj verziji i necu joj ga updateat).

Prije sam imao 72h na bateriji uz 3h SOT a sada cca 55h na bateriji i 2,5h SOT i to sve jedva.

Isti problem i kod mene. Baterije ne drzi kak spada. 

14 godina

Ajde nisam jedini :)..takoder na 20f, u prosjeku dobijem 3.5-4h max..nije tak strasan problem ali na verziji prije 20f je islo 5-6h..cura takoder na 20d i ima bolju bateriju..na 20f sam primjetio da dosta guta u standby-u

16 godina
LG G2 tema

Od proslog tjedna sam i ja vlasnik LG G2 32GB verzije, polovnog. 

Medutim, trenutno sam na bruceovom ROMu (stock 20f bez bloatwarea) i njegovom kernelu, prije toga stock 20f. 

Baterija je jednostavno puno slabija nego sto sam ocekivao. Uz neko normalno koristenje; internet i whatsapp (brightness 30-50) dobijam jedva 4h SOT. Po internetu vidim i duple brojeve, cak do 8, 5-6 barem pa se pitam u cemu je stvar. Je li problem u softveru ili hardveru? Ako je hardveru, da li je to do baterije (promjenjivo) ili do uredaja? Da stavim 20d verziju, je li toliko bolja?

Cak i nije drain u standybu toliki; evo npr trenutno: na 74% sam, 3h37m od zadnjeg punjenja. 51min SOT, 12.8% je potrosio Android system, 8.7% kernel.

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.10.2014 16:38 (vrucajanjetina).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
LG G2 tema

Pozz ljudi,evo sad sam kupio g2 i odma na pocetku problem..

Gledao sma neki video kako lik otvara za karticu i slucajno sam tri puta po ekranu i otvorio se memo,ja sam stisnio home button i jednostavno je ekran freezan,a nema  fizicku tipu i ne znam to da radim,ne mogu ga ni ugasiti ni restartirati na gumb iza.

Pomoc

edit:uspio,drzao sam tipku gore i za zakljucavanje i uspjelo je

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.10.2014 17:05 (drakula789).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Pokušaj držati power tipku 10-ak sekundi.
Luc
13 godina
neaktivan
LG G2 tema

Ljudi kako da iskljucim sve ostale kontakte osim mojih tj. cudno je to da na mojoj kartici nema niti jednog broja

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
LG G2 tema

pozdrav ljudi!!
novi sam u ovoj temi te sam prije pola sata kupio polovan lg g2... pa bi neku dobru dusu zamolio da mi da linkove sta trebam raditi da bi ga rootao ili da mi detaljno objasni ... vidio sam na samom pocetku da ima, ali mozda ima nesta novije pa zelim biti siguran jer vi znate bolje od mene, do sad sam baratao samo sa samsung rootom...  hvala unaprijed {#}

0 0 hvala 0
13 godina
LG G2 tema

Nema novije.

Skines taj zip g2_root_recovery.

unutra su upute, towelroot za rootanje i autorec za recovery ;) i zivio.

Takodjer, pazi da vec imas 4.4.2 na mobu.

ja

0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
bender_007 kaže...

Nema novije.

Skines taj zip g2_root_recovery.

unutra su upute, towelroot za rootanje i autorec za recovery ;) i zivio.

Takodjer, pazi da vec imas 4.4.2 na mobu.

imam 4.4.2 

12 godina
neaktivan
LG G2 tema

valjda je rootan nemam pojma, nema super su kao na samsungu, nego neke dvje apk s kojima sam navodno rootao mob.... gledam na xda nema bas 4.4.4 custom rom da je baziran na oficial, nije jos izaslo ili negledam dobro... trenutno imam 4.4.2.... jel se zna hoce li oficial za g2 4.4.4 izaci ili je 4.4.2 zadnja verzija?
malo sam sad mozda nekima i dosadan al pitam kad neznam :/ 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
SIII Deny kaže...

valjda je rootan nemam pojma, nema super su kao na samsungu, nego neke dvje apk s kojima sam navodno rootao mob.... gledam na xda nema bas 4.4.4 custom rom da je baziran na oficial, nije jos izaslo ili negledam dobro... trenutno imam 4.4.2.... jel se zna hoce li oficial za g2 4.4.4 izaci ili je 4.4.2 zadnja verzija?

Ma čeka se "L"....{#}{#}

12 godina
neaktivan
LG G2 tema

Stvarno bi bilo glupo da lg neda android "L" za G2

0 0 hvala 0
13 godina
SIII Deny kaže...

100% nece 4.4.4 biti. Odmah migracija na L. (tj..odmah sljedece godine).

super su, imas super su, instaliraj ga. towelroot ne instalira supersu ali ioroot instalira.

ja
12 godina
neaktivan
bender_007 kaže...
SIII Deny kaže...

100% nece 4.4.4 biti. Odmah migracija na L. (tj..odmah sljedece godine).

super su, imas super su, instaliraj ga. towelroot ne instalira supersu ali ioroot instalira.

treba mi pomoc, naime rootao sam doticni mob.... i odma sam primjetio cim sam rotao, da nemogu otkljucati mobitel kad dva puta stisnem ekran, ali zakljucati ga s tva pritiska mogu.... te sam ugasio mob i probao ga upaliti... ali nema sanse da se upali, samo se pokaze onaj LG logo pocetni i tu stoji do besvjesti... sta da radim ?

13 godina
LG G2 tema

dialer: 3845#*802#

settings -> upgrade touchscreen firmware

To je solucija za to. 

ja

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
LG G2 tema

bender_007  evo slika 

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.10.2014 8:52 (SIII Deny).

0 0 hvala 0
13 godina
LG G2 tema

Ma laze.

Probaj ovdje .

Ili

ja

0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
LG G2 tema

hvala ovom drugom metodom sam uspjeo rootati {#}

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
LG G2 tema

gledam neki custom rom i vidim vamo na forumu da se hvali neki cloudy g3 sad vec 2.0 verzija
pa me zanima jel to stabilan, fluidan rom? i po cem je bolji od ovog official stock roma? 

zvuk, signal, kamera, jesu nesta losiji ili je to sve isto ili mozda cak i malo bolji na cloudy g3?

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.10.2014 10:32 (SIII Deny).

0 0 hvala 0
13 godina
LG G2 tema

Probaj. Vecina nas je na njemu ili je bila na njemu. Fluidan je, brz, minimalistican.

ja

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
LG G2 tema

Sta toliko zeza na G2 stock rom-u pa neki prelaze na G3 cloudy rom? Meni sve uredno radi i na stock rom-u, baterija dobra, nema stucanja, sve leti.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Koliki vam je udio android os-a u potrosnji baterije? Meni je obicno izmedju 15-20% dok ekran bude 25-35%, pa mi se cini malo puno.
13 godina
Almin94 kaže...

Sta toliko zeza na G2 stock rom-u pa neki prelaze na G3 cloudy rom? Meni sve uredno radi i na stock rom-u, baterija dobra, nema stucanja, sve leti.

Ne zeza.

Ali isto tako davno su ljudi isli pjeske posvuda, nije stekalo pa danas imamo aute :)

ja
16 godina

Imate kakvu preporuku maskica za G2? Uzeo sam neku u VIP centru, ok je, al nije baš fixirana na mjestu, često ju moram popravljati, a i nema zaštite za ekran. Trebam li uopće brinuti oko zaštite za ekran i uzimati neku koja ima i zaštitu ekrana? Izletilo mi je ovo na fejsu, vidim da ima dosta velik izbor - http://gizzmo.hr/dodatna-oprema-lg/g2. A tu je uvijek i Dealextreme - http://www.dx.com/s/lg%2bg2?category=536

Ako imate neku za preporučit to bi bio super :D

http://manutd-croatia.com/forum/index.php ... forum i udruga navijača Manchester Uniteda...
15 godina
LG G2 tema

bumper

tempered glass

za te pare oke kombinacija?

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice