Izašao je Cloudy G3 2.0 rom
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imam 20f verziju, u zadnje vrijeme baterija nije kako treba. Mob nije rootan sve je tvornicki. Obicno sam dobivao 4.5-5.5h SOT, u zadnjih 1-2mj sam primjetio da je postala losija s jednakim koristenjem, dobivao bih prosjecno 4h SOT. Zadnja 2 dana je jos gore, 3-3.5h SOT. U standby time-u dosta guta, nisam zadovoljan sto se toga tice. Mob je star 4mj, da li ste primjetili da je baterija losija nakon toliko vremena? Ne da mi se rootati i zaje s custom romovima kad mi ovako lijepo radi osim baterije..
Isti problem kod mene samo sto je mok star cca 7-8 mj. Ali imas 6mj garanciju na bateriju
Hm znaci mogao bi biti hardverski problem. Ja sam se tjesio da je softverski ali lijen sam se igrati s romovima. Ti si na stock? Si probao custom koji? Bolje sta?
Sve stock i otkljucan sam (tele2 mi dao kod)
Nisam probao niti jedan custom nisam rootan.
Imam 20f verziju, u zadnje vrijeme baterija nije kako treba. Mob nije rootan sve je tvornicki. Obicno sam dobivao 4.5-5.5h SOT, u zadnjih 1-2mj sam primjetio da je postala losija s jednakim koristenjem, dobivao bih prosjecno 4h SOT. Zadnja 2 dana je jos gore, 3-3.5h SOT. U standby time-u dosta guta, nisam zadovoljan sto se toga tice. Mob je star 4mj, da li ste primjetili da je baterija losija nakon toliko vremena? Ne da mi se rootati i zaje s custom romovima kad mi ovako lijepo radi osim baterije..
Isti problem kod mene samo sto je mok star cca 7-8 mj. Ali imas 6mj garanciju na bateriju
kad je baterija integrirana, onda je na nju jamstvo jednako koliko i na uređaj, dakle 24 mjeseca
Pise u garanciji da na bateriju traje 6mj.
Bok. Kratko pitanje - da li na stocku odmah ima update na KitKat ili se mora rootat i stavljat custom rom? Hvala
Svi RH operateri vec imaju kitkat.
Kad bi trebala stic nadogradnja kao sta je i na g3?
Kad bi trebala stic nadogradnja kao sta je i na g3?
Dok nedođe imas Cloudy G3
ekipa imam jedno pitanje..
Dakle koristim 4G već par mjeseci bez greške, međutim od jučer popodne nikako dobit 4G (centar Zagreba),samo mi daje 3G i to ne uvijek. Operator kaže da je s njima sve OK, mob sam restartao jednom i tada se bio pojavio 4G ali nije dugo trajao. E sad, imate li kakvu ideju u čemu je stvar?
tnx
Sta si radio ? Pogresni kernel ili pogresni autorec ?
- koju verziju imas ? Stock 20F ili neki drugi ?
Ako je 20F onda skini ovo, raspakiraj i pokreni "pokreni me"..onda istekaj kabl, ugasi mob i udji u download mode.
To je stock kernel, bootloader, download mode i recovery. Molim.
:) i nakon toga lajkas moj pejđ . Hvala.
hvala na pomoći mobitel je opet u normalnom stanju
Da li nakon rutovanja, mogu obrisati ona dva programa koja sam koristio za rutovanje, ili da ih ipak ostavim?
Da li nakon rutovanja, mogu obrisati ona dva programa koja sam koristio za rutovanje, ili da ih ipak ostavim?
Za rootanje si koristio samo jedan.
Za recovery si koristio drugi. Mozes obrisati slobodno, nemaju nikakvu funkciju vise.
Poštovani!
Je li tko možda koristio NILLKIN Amazing H tempered Glass screen protector na svom LGG2? Zanima me jeli matiran ili je crystal clear i, ako tko zna, jeli odgovara kombinacija njega i Spigen Slim armor-a?
HVALA!
Poštovani!
Je li tko možda koristio NILLKIN Amazing H tempered Glass screen protector na svom LGG2? Zanima me jeli matiran ili je crystal clear i, ako tko zna, jeli odgovara kombinacija njega i Spigen Slim armor-a?
HVALA!
Imam točno tu kombinaciju. Crystal je, tj reflektivan, nije matiran.
Odličan SP, nije potrebno navikavanje niti išta jer mi je identično kao i ekran od moba. Jedino što ne ide skroz od ruba do ruba ekrana, milimetar je manje, ali iskreno to i ne skužiš dok se koristiš mobom.
Samo taj "slim" armor i nije baš toliko slim! :)
Poštovani!
HVALA!
Imam točno tu kombinaciju. Crystal je, tj reflektivan, nije matiran.
Odličan SP, nije potrebno navikavanje niti išta jer mi je identično kao i ekran od moba. Jedino što ne ide skroz od ruba do ruba ekrana, milimetar je manje, ali iskreno to i ne skužiš dok se koristiš mobom.
Samo taj "slim" armor i nije baš toliko slim! :)
Ma znam imam ga ali mi je skroz ok, mobitel mi izgleda kao oklopnjak :) a Nillkina definitivno uzimam. Hvala!

Moze link di kupujes taj SP? Koliko je taj SP bolji, sta vec od postojeceg gorilla glassa?
Moze link di kupujes taj SP? Koliko je taj SP bolji, sta vec od postojeceg gorilla glassa?
A gledaj za 10 dolara preko Ebay-a (upisi u trazilicu: nillkin tempered lg g2) dobijes jednu od boljih zastita ekrana za ovaj mobitel jer ako ti padne nece ti se rasut ekran u djelice nego ce puknut SP, a ekran dole cist ko suza, a opet anti scratch (anti grebanje) je i anti fingerprint (Anti otisci). Klasicni ekran se moze ogrebat a nema neke zastite od klasicnih PET folijica.

Mozda i nije pravi thread ali posto imam LG G2 pitam ovdje.
Kad birate mrezu onda se prikaze TELE 2 WCDMA i TELE 2 GSM (naravno za korisnike tele 2). Koju mrezu birate, ili je svejedno. Cini mi se da imam bolji signal na wcdma.../
Cini mi se bas dobar ovaj mobitel,mislim da cu ga uzet :D
Cini mi se bas dobar ovaj mobitel,mislim da cu ga uzet :D
Ma jeeee, nevalja nista. ;)

Ekipa koji je najbolji aosp/aokp rom? A koji rom daje najbolju bateriju?
@THomson, najbolji je official rom sa G3 temom sa playa. Kad ga rootaš i makneš višak softvera sa nekim root uninstalerom baterija traje po 3 dana ili više.
Međutim ima jedan problem kad ga rootaš, javlja se neki čudni šum kad slušaš muziku, specijalno je prisutan kad spojiš G2 na vanjsko pojačalo. Problem mi nije prisutan kod ne-rootanog uređaja.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2670881
Cloudy rom je dobar i nema gore navedeni problem, ali ima nekih sitnijih bugova koji su meni iritantni. I zagrijava se više od službenog G2 roma, npr kod snimanja videa ili igranja.
Ekipa kako je, ima li vas jos na ovom mobu? Ja se razmisljam vratiti na g2, jednostavno mi je baterija bila najbolja i solidna kamera. Zanima me daje li xdabbed jos update na svoju kameru, ima li tu poboljšanja?
@zvuk i rootan/nerootan uredjaj - ne smije biti razlike jer sastav sustava ostaje isti. Ali ako mijenjas rom/kernel/instaliras recovery, onda je druga stvar.
@g2 - odlican je, da. Xdabbeb je nadogradio kameru, takodjer i companion app.
Imamo colorOS i uskoro stize FlymeOS :)
Ja sam si isto mislio nesto kupiti ali kad pogledam iskoristivost + development..pokaze se jedino: "g2 ili nexus 5", ostalo me nekako ne zanima.
@zvuk i rootan/nerootan uredjaj - ne smije biti razlike jer sastav sustava ostaje isti. Ali ako mijenjas rom/kernel/instaliras recovery, onda je druga stvar.
Imaš pravo, nije stvar u rootanju, problem sa zvukom mi se pojavi kad instaliram recovery. Preko vikenda sam probao par kombinacija i nema problema sa soundom ako je napravljen root.
Imaš pravo, nije stvar u rootanju, problem sa zvukom mi se pojavi kad instaliram recovery. Preko vikenda sam probao par kombinacija i nema problema sa soundom ako je napravljen root.
Ne znam koji LG software imas, 20F bi trebao biti zadnji, mozes:
1. napravis backup boot particije(kernel -> jedina stvar koju autorec mijenja a da je bitna kod tvog problema)
2. root -> recovery
3. instaliras stogod zelis, vratis taj kernel.
Probaj od brucea kernel 0.41 - on je as stock as possible.
Ajde da probam ovdje sa pitanjem, desava se na LG G2
Imam problem sa Greenify, ponekad mi odradi sam hibernaciju, ponekad kad udjem u njega zateknem ovu poruku.
http://s28.postimg.org/xpah27t25/Screenshot_2014_10_08_08_35_27.png
pozdrav,
u zadnje vrijeme mi se često, nakon izlaska iz neke aplikacije ala face, viber i pri otključavanju uređaja, launcher se kao restarta sam od sebe, neobjašnjivo, probao deinstalirat aplkacije, ugasit pa upalit uređaj, neke postavke mjenjao, al sve češće se to dešava i počelo me iritirat, uređaj nije rootan, stock je! ako netko zna o čemu je problem bio bi mu zahvalan, nije da mi se baš da resetirat uređaj, to je krajnje :D