@luc
da ti pomognem
-imao si stari lg flash program, ostalo ti je u hostsu
c:\windows\system32\drivers\etc
otvori hosts, makni 127.0.0.1 liniju gdje je i lg adresa..
to je to.
@luc
da ti pomognem
-imao si stari lg flash program, ostalo ti je u hostsu
c:\windows\system32\drivers\etc
otvori hosts, makni 127.0.0.1 liniju gdje je i lg adresa..
to je to.
Ja bi htio skinuti bilo koji 20G za 32 GB, npr. Italy, ali kažem, ne kreće download..kako je tebi?
ahaam mislio sam da nemos koji hoces skinuti, zato sam pitao odakle se moze skinuti iz koje drzave...
evo probao sam onda hungary open od 16GB al poslje skip ad nedesava se nista, prazan prozor
kad ti se otvori taj prazan prozor, promjeni u linku "%2F" u "/"
ja sam napravio ovako kako je uroszg rekao i meni se upravo skida 20G
al me zanima sta je novo u tom update-u posto vidim da je on isto 4.4.2?
posto kad bi sad stavio taj rom gubim root i sve sto sam napravio, zar ne?
Pa rootas opet :)
Uspješno sam stavio 20G i sada bih ga htio rootati ali link sa prve stranice za root ne radi.
Uspješno sam stavio 20G i sada bih ga htio rootati ali link sa prve stranice za root ne radi.
Skini ioroot25
uspjesno roota 20g
za one koji su ubacili 20g verziju kako da ubacimo recovery?
Skini autorec.apk, instaliraj i slijedi jednostavne upute..link dao kolega @bender_007 par postova unazad.
citao sam o tome na xda...ali ako se ubaci novi rikaveri preko autorec.apk gubi se valjda knock code na 20g verziji?
Tako sam ja mislio da se gubi samo knock code kojeg ne koristimi stavio upravo preko autorec. Ali sad vidim da ne radi niti knock ON
ajooj,onda bolje sacekati malo da izadje komplet rikaveri? Ajde jos neko ko je ubacio 20g verziju neka objasni kako je ubacio rikaveri a da je zadrzao knock ON i knoc CODE opciju?
Hvala :) jel ti tim resenjem proradio i knock code,ili samo knock on?
reci mi koliko je standardan frame rate u low light-u sto se tice snimanja? Da li je zakucan na 15,ili je poboljsan?
jel zna neko kad dolazi novi update za knock code i novi izgled ui-a ? :D
jel zna neko kad dolazi novi update za knock code i novi izgled ui-a ? :D
Knock code već imamo. Novi (G3) UI neće doći na Kitkatu, možda bude nešto s Lollipop updateom.
Zna netko ako su LG G2 kupljeni u T-Com zakljuceni na tu mrezu?
Da li oni daju KOD za otkljucavanje?
može li se ovaj mob otključati bez da ideš "kod čovika"?
Otključati bootloader ili mrežu?
Ako misliš na mrežu - ne, ne može se bez kutije otključati (odnosno koda). Calenzi bite, nekih 150-200kn.
Ako misliš na mrežu - ne, ne može se bez kutije otključati (odnosno koda). Calenzi bite, nekih 150-200kn.
Ma kakve kutije i 150 kuna. Ne radi se to više. Kod kupiš sam za par dolara (kolega bender napisao na prvoj stranici).
Ma kakve kutije i 150 kuna. Ne radi se to više. Kod kupiš sam za par dolara (kolega bender napisao na prvoj stranici).
Ae taman to. ovaj unlockcode247 sam također osobno isprobao i kod mi je oba puta došao vrlo brzo, za manje od pola sata.. Cijena je neka smiješna tipa 10-20 kn.. Samo pokucaš kodove i to je tvornički otključano..
Zar netko još nosi to nekim ljudima da spajaju na boxeve?
g2, 3 mj. star, 1800kn. da ga uzmen ili da tražin nešto drugo?
Ako ima racun i garanciju i nije ostecen nesto, zasto ne? Tesko da ces nesto bolje nac za te novce
Ako ima racun i garanciju i nije ostecen nesto, zasto ne? Tesko da ces nesto bolje nac za te novce
A galaxy s4?
moram vam reci da sam updateao na 20g cim je dosla. za sada sam super zadovoljan sto se tice baterije! neusporediva je naspram f verzije......
A galaxy s4?
Punooooooooo losiji izbor .
g2 ga jede za dorucak!
LG G2 je doslovno najbolje što možete dobiti u svijetu smartfona u odnosu cijena/performanse.
Inače, imao sam danas problema s mojim G2, naime nakon što sam imao problema sa vezom, odlučio sam ga restartirati ali on je ostao u loopu dobrih sat vremena, neprestano se palio i gasio (došao bi do prvog ekrana i odmah se iznova gasio i palio, tipke nisu pomagale), sreća da sam bio doma i da mi je PC bio upaljen jer mi je baterija bila na 10-15% i da je tako nastavio izgasio bi se i vjerojatno bi se stvari zakomplicirale.
"Pametni" LG Suite je zbog niske razine baterije odbio napraviti obnovu, pa sam morao s hackovanom verzijom update softvera - download mod, pa originalni kdz. Nažalost, morao sam raditi kompletno brisanje pa gotovo ništa od kontakata, poruka i fotografija nisam sačuvao... (nešto sam kasnije spasio s programčićem za vraćanje, ali jako malo) Pouk: pravite backup kad god se sjetite - putem Suitea ili nandroida, da se poslije ne vatate za glavu kao ja danas!
I pitanjce: ako tko zna: što mu se to dogodilo? - 4 mjeseca radio je bez ikakvih problema (20F)!?
btw, sada radi opet dobro i stabilno, stavljen novi 20G...
A galaxy s4?
Samo ako su ti ključne izmjenjiva baterija ili veća memorija jer G2 ima 16 GB (pretpostavljam s obzirom na cijenu). Inače G2 meni osobno bolji izbor, a imo sam oba.