Koje napajanje uzeti?

poruka: 67
|
čitano: 11.515
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Help - Koje napajanje uzeti ??

Intel Core 2 Quad Q6600 BOX, 4×2.4GHz, 1066MHz, 775-pin, 8MB      - 1425 kn
MB Gigabyte EP45-DS3L, s775, iP45, DDR II, SATA II, GLAN          - 729 kn
HDD Seagate ST3320613AS, 320 GB 16MB, S-ATA300, NCQ3, 7200.11     - 375 kn
Gigabyte GF GTX 260, 896MB DDR3, TV-out, Dual DVI          - 1.799 kn
Dvije- DDR2 2048Mb ( 2Gb ) PC8500 Kingmax MARS , 1066MHz        - 300 kn
DVD+RW/-RW Pioneer DVR-216DBK, SATA, Dual Layer, 20x, black, bulk - 199,99 kn

Evo ovo je moja konfa, jos samo tebam napajanje iz ve-mila . Da bude dobro za ovu konfiguraciju.  Molim iskusne da napisu neko. Osmijeh

Nesmije biti vise od 500 kn. Ako nema onda moze i 600.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ovo bi trebalo tijerat tvoju konfu bez problema

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Help - Koje napajanje uzeti ??
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
17 godina

Problemcek! PRVI odgovor nije iz  VE-MIL a Drugi bi mogao proci. Tnx.

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.12.2008 12:30 (tony THE Noob).
17 godina
neaktivan
AmD kaže...
 ovo uzmi to je dobro napajanje..
17 godina
neaktivan
tony THE Noob kaže...

Ah..sory nisam dokraja pročital,,inače to kaj sam ti reko je najbolje za tvoju konfu,,ali evo neke iz vemila ,,link,,

Konkretno, taj OCZ je brat blizanac 500W Fortrona. I mnogo je bolji od chiefteca makar je chieftec  550w
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.12.2008 12:36 (Xero).
17 godina

Jesi siguran da ce to biti dovoljno ?

17 godina
neaktivan
tony THE Noob kaže...

Jesi siguran da ce to biti dovoljno ?

Da,, siguran sam
17 godina
neaktivan

Evo ti topic o napajanjima,,,ak ti kaj nije jasno,,pročitaj si

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Xero kaže...
tony THE Noob kaže...

Ah..sory nisam dokraja pročital,,inače to kaj sam ti reko je najbolje za tvoju konfu,,ali evo neke iz vemila ,,link,,

Konkretno, taj OCZ je brat blizanac 500W Fortrona. I mnogo je bolji od chiefteca makar je chieftec  550w

Ja sam također za taj OCZ ako baš mora biti iz vemila. Ali zašto inzistirati na vemilu? Ja bih ti preporučio Corsair VX450 koji je nešto jači i kvalitetniji...
Da se Facebook server srusi 90% mladih bi palo u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sig...
17 godina
neaktivan
Sused kaže...
Xero kaže...
tony THE Noob kaže...

Ja sam također za taj OCZ ako baš mora biti iz vemila. Ali zašto inzistirati na vemilu? Ja bih ti preporučio Corsair VX450 koji je nešto jači i kvalitetniji...
 Pa ja sam mu preporučio Corsair VX450w ali on treba iz vemila,, ma ima i vemil puno napajanja na izbor pa se lako nađe za njegovu konfu,,i evo,,našli smo
17 godina
neaktivan

Ovaj OCZ od 500W bi trebao biti dovoljan.

0 0 hvala 0
17 godina

OK ljudi  hvala puno. Svaki dan velim da je sve složeno i da idem u ducan, i uvjek nekaj promjenim svaki dan XD .

Prije sam imao u vidu : Power Supply FORTRON BlueStorm 500W, HQ, PFC, 2x12V, 12cm fan     - 610 kn

ali mislim da je pre skup. Netreba mi to.

Evo trenutna konfiguracija koju mislim kupiti je u potpisu a dođe oko 5280 kn. Mislim da nema boljeg za tu cjenu. A VI ?*

OCZ power supply 500W Intel Core 2 Quad Q6600 MB Gigabyte EP45 HDD Seagate 320 GB GF GTX 260 Kingmax MARS 1066MHz 2048Mb /x2 DVD+RW/-RW Pioneer
17 godina
neaktivan

Uzmi chiftec 550w ili vise ako imas novca.

Kaj tjerate u nebesa taj corsair?Ako je covjek reko iz vemila onda ce kupiti ono kaj ima u vemilu,vidi cuda tamo nema corsaira!Viče

Procitajte kaj se trazi prije nego napisete glupostiCool

EDIT:Ovaj OCZ nema 2x4pin-ska konektora,ima vec jedna tema na forumu u vezi toga,posto ep45-ds3 trazi 2x4pin,pogledaj ima li konverter neki za kupiti prije nego uzmes to napajanjeNamigiva

...Scooter Tuning is not A Crime!!...
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.12.2008 13:08 (Lion King).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ma to je super Namigiva

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Radije uzmi *Gainward BLISS GTX260, GF GTX260 896MB DDR3, PCI-E, TV-out, dual DVI ima 216 procesorskih jezgara i mali oc a košta 40 kn više

0 0 hvala 0
17 godina
Lion King kaže...

EDIT:Ovaj OCZ nema 2x4pin-ska konektora,ima vec jedna tema na forumu u vezi toga,posto ep45-ds3 trazi 2x4pin,pogledaj ima li konverter neki za kupiti prije nego uzmes to napajanjeNamigiva

Joj, sad opet nist nemam, ajde molim vas dajte neko oko 500 kn da bude dobro .
OCZ power supply 500W Intel Core 2 Quad Q6600 MB Gigabyte EP45 HDD Seagate 320 GB GF GTX 260 Kingmax MARS 1066MHz 2048Mb /x2 DVD+RW/-RW Pioneer
17 godina

ajde molim vas! neko iskusan ko zna što mi treba nek napiše to napajanje.

17 godina
neaktivan

A možeš koji drugi dučan?? Ak ne onda onaj čuftek kaj su ti predložili, ima 550w ili ovaj Fortron

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

bok ljudi!

imam problem,

kupio sam si jos jedan hard disk i 1gb rama; i sad upalim komp. i pise mi low power i da ce graficka raadit sporije i sad mi sve šteka.

jel to stvar napajanja il kaj?

ako je moze neka preporuka iskusnih kakvo mi treba od kolko napajanje

imam: 2 harda ( 200 + 500 )

2 radne memorije ( 1 gb + 1 gb )

grafička Gforce - 128 mb

dvd citac i dvd przilica

neznam jel ovo ima veze, jel to usporava ( mislim trosi puno struje ) 3 ventilatora

Jel mi treba napajanje ( ne znam koje imam ); sve mi steka, slika mi je losa... i jel u tom stvar ?

oprostite ak sam ovo napisao u krivom topicu.

Unaprijed hvala!          

17 godina
neaktivan

nisi reko koje sad napajanje imas?

Core2Quad q6600, Gainward HD 4870 512 mb Gddr5 Golden Sample, 4 GB Mushkin RAM ( 1066 mhz) dual channel, Fortron 650w

0 0 hvala 0
17 godina

Kaj na kraju ?

Chieftec power supply 550W, EPS, ATX 2.0, 3×12V, Active PFC, AFC, 12cm fan, 2×SATA connectors

ili

OCZ power supply StealthXStream 500W                                                               ?

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.12.2008 15:52 (tony THE Noob).
17 godina
neaktivan
GeForce kaže...

nisi reko koje sad napajanje imas?

420 w
17 godina
neaktivan
tony THE Noob kaže...

Kaj na kraju ?

Chieftec power supply 550W, EPS, ATX 2.0, 3×12V, Active PFC, AFC, 12cm fan, 2×SATA connectors

ili

OCZ power supply StealthXStream 500W                                                               ?

Koliko vidim slicni su po broju konektora,u ducanu pitaj,najbolje ce ti recIzlanuo se
...Scooter Tuning is not A Crime!!...
17 godina
neaktivan
tony THE Noob kaže...

Kaj na kraju ?

ili

OCZ je nešto bučniji i ima manje konektora, ali je zato jeftiniji. Po snazi su tu negdje, a kvaliteta izrade je ipak na strani OCZ-a, odnosno FSP-a koji je proizvođač ovog napajanja. Inače ovo napajanje je gotovo identično Fortron BS2 500W. Sad na tebi je da odabereš između ovih napajanje i bilo koje da uzmeš nećeš pogriješiti ... osobno bih išao na OCZ jer je 100 kn jeftiniji i ima godinu dana dužu garanciju.
17 godina
neaktivan

Šta me kopiraju,,hehe, nebitno

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Osmijehhehe

17 godina
neaktivan
1986 kaže...

bok ljudi!

imam problem,

kupio sam si jos jedan hard disk i 1gb rama; i sad upalim komp. i pise mi low power i da ce graficka raadit sporije i sad mi sve šteka.

jel to stvar napajanja il kaj?

ako je moze neka preporuka iskusnih kakvo mi treba od kolko napajanje

imam: 2 harda ( 200 + 500 )

2 radne memorije ( 1 gb + 1 gb )

grafička Gforce - 128 mb

dvd citac i dvd przilica

neznam jel ovo ima veze, jel to usporava ( mislim trosi puno struje ) 3 ventilatora

napajanje- 420 w  čiftek

Jel mi treba napajanje ( ne znam koje imam ); sve mi steka, slika mi je losa... i jel u tom stvar ?

oprostite ak sam ovo napisao u krivom topicu.

Unaprijed hvala!     

jos jednom pitam, jel bi mogao mozda neko odgovoriti
17 godina
neaktivan

Napajanje bi trebalo vući tvoju konfu, međutim očito to nije slučaj ... uzmi Corsair CX400 za 360 kn, a ovaj čiftek nekome podvali za neku siču.

17 godina
Koje napajanje uzeti?

Mogu preporučit slobodno Chieftec od 550 W. Osobno ga koristim već dulje od godinu dana i mogu reći da je odlično. Bez beda kupi za svoju konf.

Fear leads to anger,anger leads to hate,hate leads to suffering.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice