Windows 7 polako, ali sigurno gubi udio na tržištu

poruka: 9
|
čitano: 1.633
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Windows 7 polako, ali sigurno gubi udio na tržištu".
9 godina
neaktivan

Naravno. Sa službenih stranica proizvođača makneš drivere za sedmicu, ukineš prodaju iste u digitalnom obliku, forsiraš hardver sa predinstaliranom desetkom. Naravno da će opadat kako godine idu. Ove vijesti trebaju imat hashtag CaptainObvious.

21 0 hvala 0
13 godina

Malo mi je sumnjivo ovo sa postotkom zastupljenosti Linuxa. Ili su promijenili nacin mjerenja ili im se potkrala ozbiljna greska.

Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
Re: Windows 7 polako, ali sigurno gubi udio na trž

ovisno što se uključi u definiciju računala, tablet, server, desktop, mob i sama definicija OSa/grupe/ostalo i Android .. tako se mijenjaju brojke, svaka brojka je legitimna mada se može razlikovati za red veličina. Statistička čuda (uz capt.obvious..) :))

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina

Dosta developera koristi MBP i razoracarani su ostali zadnjim izdanjem. Nije čudno da su prešli na dell xps i linux

Nećemo dividende, hoćemo veće lopate!

0 0 hvala 0
14 godina

Bome je i kod mene gotovo s erom 7ce,danas i na zadnji PC doma stavio 10tku,radi kao sat,samo dok se starci prilagode na win 10 ali vjerujem da im neće trebati dugo :)

Vršim usluge: SMD, BGA, Rework / Reball / Reflow / IC repair: laptop MBO/PCB ; mobiteli MBO/PCB evilmage007@gmail.com 099 324 13 22
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
ihush kaže...

ovisno što se uključi u definiciju računala, tablet, server, desktop, mob i sama definicija OSa/grupe/ostalo i Android 

Na tako nesto sam i mislio, ali u tekstu kazu racunala, a ne i smartphonei, serveri itd. sto je u stvari i logicno jer da ubace bilo Android ili servere u izracun, postotak bi isao iznad 50%

10 godina
neaktivan
kerum kaže...

Malo mi je sumnjivo ovo sa postotkom zastupljenosti Linuxa. Ili su promijenili nacin mjerenja ili im se potkrala ozbiljna greska.

kerum kaže...
ihush kaže...

ovisno što se uključi u definiciju računala, tablet, server, desktop, mob i sama definicija OSa/grupe/ostalo i Android 

Na tako nesto sam i mislio, ali u tekstu kazu racunala, a ne i smartphonei, serveri itd. sto je u stvari i logicno jer da ubace bilo Android ili servere u izracun, postotak bi isao iznad 50%

Mislim da je fora u ChromeOS, odnosno krombukima. Oni su trenutno najprodavanija sorta u US. A njih ne mogu strpati pod ostalo-Android nego moraju pod Linux.

17 godina
neaktivan

i mi polako ali sigurno umiremo (ok, neki ubrzaju jer im se ne da čekati). kako se ovo uklapa u tu statistiku? 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ajar kaže...

i mi polako ali sigurno umiremo (ok, neki ubrzaju jer im se ne da čekati). kako se ovo uklapa u tu statistiku? 

Ni jedan budući događaj nije 100% siguran pa čak ni smrt.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice