Ukoliko ste pirati mot ćete finalnu verziju nabaviti vrlo brzo, još ovaj mjesec. Tako je bilo i sa betom, mjesec dana prije nego što je Microsoft objavio dostupnost bete ona je već bila na torrentima...
ja instaliro betu i sve super radi i na njoj, cim se pojavi full verzija skinem si i instaliram i nadam se da necu tak skoro morat reinstalirat os..
Koji je to onda build 7600 ili ima koji iza toga
mislim na rtm final
Finalna RTM verzija o kojoj se govori ovdje u clanku jest build 7600.16385 i dostupna je na netu za DL vec tjedan dana. Samo jos nema c*ack ali i on se ocekuje izmedju ovog i iduceg petka i to ce biti vjerovatno BIOS loader kao za Vistu.
ja ću pričekat još negdje mjesec,dva da vidim stanje. oće li se moć lako ktivirat i da bude dosta programa kompatibilno(tu ide pb).
E a mene zanima kolika je povečanje performansi sa 32bit na 64bit sa recimo 4gb rama i naravno 64 bitnim procem.
da li se isplati preći
Nema se tu sta misliti jer ako imas 4 GB RAM-a onda MORAŠ preći na x64 jer 32-bitni Windozi ne vide preko 3,12 GB RAM-a. Ja nisam dozivio nikakvo spektakularno ubrzanje a x64sam od RC verzije XP64.
Ne moraš preći ,jel nekih spektakularnih promjena nema ,a opet moraš tražit i stavljat 64 bitne verzije programa. A to kaj će ti 700 do 750 MB memorije bit neiskorišteno je prihvatljiv trošak.
I pažljivo sa spominjanjem ilegale ,iako ovje nema moderatora ,uvijek neko od njih prati - zato se nemojte čudit kad dobijete karton.
a sta se nemoze na 64bitne Windoze 7 stavljati 32 bitne app? barem u nekom emulation modu? a ako da koliko su sporije ako jesu?
Ma možeš ,neke će radit ,neke neće ,neke će stvarat probleme. Driveri moraju biti 64 bitni.
Ja samo velim da se na 4 GB neće primjetit nekakva bitna razlika u radu. Sa 6 ,8 ili više GB je već druga priča.
Ja cu isto pricekat da meni microsoft kao velikom proizvođacu pošalje jednu kopiju sedmice
Na 64-bitne windowima možeš bez problema vrtiti sve 32-bitne aplikacije. Samo driveri moraju biti 64-bitni. Nemožeš 32-bitni driver koristit na 64-bitnom sustavu.
a sta se nemoze na 64bitne Windoze 7 stavljati 32 bitne app? barem u nekom emulation modu? a ako da koliko su sporije ako jesu?
Može, ne može se obratno.
Ma možeš ,neke će radit ,neke neće ,neke će stvarat probleme. Driveri moraju biti 64 bitni.
Ja samo velim da se na 4 GB neće primjetit nekakva bitna razlika u radu. Sa 6 ,8 ili više GB je već druga priča.
Ja imam 64 bitnu probnu inačicu na prenosnom računalu (HP) i na stolnom i sve radi, ako nema za nešto driver za win7 radi s 64 bitnim driverom za Vistu.
Finalna RTM verzija o kojoj se govori ovdje u clanku jest build 7600.16385 i dostupna je na netu za DL vec tjedan dana. Samo jos nema c*ack ali i on se ocekuje izmedju ovog i iduceg petka i to ce biti vjerovatno BIOS loader kao za Vistu.
Ne kuzim kako to radi u smislu hocu li u tom slucaju moci skidati zakrpe. Mozda bi bilo dobro ostati na probnoj inacici dok finalna ne krene u distribuciju.
I ja koristim 64 bitni Win7 već pola godine, i sve mi radi.
Btw, upravo sam na blog stavio kratak video koji pokazuje najvažnije trenutke objave da je Windows 7 poslan proizvođačima računala: http://www.brajkovic.info/microsoft/official-announcement-of-windows-7-and-windows-server-2008-r2-rtm/ .
Balmer luduje, potpisuje zlatne DVD-ove... :-)
Dali se moze ovaj novi, 7600 built bez frke upgrade-at na Vistu SP2 ?
bolje ti je da napravis cistu instalaciju pa si siguran
Probat cu prvo upgrade-at ako nebude radilo onda cu normalno probat.
Probat cu prvo upgrade-at ako nebude radilo onda cu normalno probat.
upgrade na niži os?
Ma postoji neki vrag, ja je imam.... skida updejtove, sve sredi...
ja ću nabavit 7600 kad bude 100% sigurno. stavit ću u dual boot zbog programa. ne mogu bez cod4.
pod c*ack mislis na onu aktivaciju
Dajte dosta o cracku.
Da li će u finalnoj verziji biti i MIcrosoftov famozni antivirus, mislim bilo bi u redu.
@Borg :
Nemoj uopće gubit vrijeme. Probal sam ,izbacuje errore. Napravi clean install i gotovo.
@Borg :
Nemoj uopće gubit vrijeme. Probal sam ,izbacuje errore. Napravi clean install i gotovo.
Ok hvala, onda cemo jos pricekati sa time!
i kakvi su dojmovi
Jel se vide neka poboljšanja u usporedbi sa zadnjim rc-om?
i kakvi su dojmovi
Jel se vide neka poboljšanja u usporedbi sa zadnjim rc-om?
pa neznam sad cini mi se malo brze otvaranje prozora,nekako glađe ide,a imam ga tek 10 minuta tak da ti nemogu nista previse rec
skeniro i nije nista naslo samo 2 warninga da nemoze otvorit pagefile.....hehe stavili su novu sliku vise nije ona riba.......sutra cu stavit cod4 pa da vidimo kaj je sa punkbusterom