Velika nadogradnja Bugovog foruma

poruka: 182
|
čitano: 21.727
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Velika nadogradnja Bugovog foruma".
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Promjene na BOL Forumu, Kako vam se sviđaju promjene na BOL Forumu?
17 godina
RE: Velika nadogradnja Bugovog foruma
anshika05 kaže...
 a ko je taj emerik?
prvi put čujem za taj nickIzlanuo se
 http://www.bug.hr/forum/user/emerik/7381.aspx
evo ga
People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
16 godina
neaktivan
anshika05 kaže...
 a ko je taj emerik?
 Bullseye! Pogodila si srž teme. Usput, što si jela danas?
17 godina
Random. kaže...
anshika05 kaže...
 a ko je taj emerik?
 njezin post nema smisla... ali tvoj majke mi još manje... (kao ni moj...moro sam)
Bolje ispasti budala nego iz aviona | C'est la vie
17 godina
neaktivan
leo_819 kaže...
Random. kaže...
anshika05 kaže...
 a ko je taj emerik?
 njezin post nema smisla... ali tvoj majke mi još manje... (kao ni moj...moro sam)
 hahahaha
malo smo offtopic...predlažem da se prebacite u BircSmijeh
(pa da malo raspravimo ono bullseye
17 godina
neaktivan

Dajte ljudi, jel se svaka tema mora zaspamat?? Držimo se foruma i nadogradnje.

"The Boss"
Moj PC  
7 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
coder_ kaže...

hahaha

ko se javlja zbog spama...

2 su stvari jasne, scroll i moji komp su zakon

Ima se Moze se, Zivim zivot preokrenut za 360 i smijem se! Sretan sam!
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.4.2009 20:27 (Escudo).
17 godina
neaktivan
coder_ kaže...

Mora jer to ti je  smisao i bit foruma. Imat što više postova.
Iako ima cijeli podforum za spam i dvije teme za no life freaks kojima forumi služe za spamanje nije im više to fora jer ih se izolira od ostatka foruma Namigiva
MORTAL, CAN YOU FEEL THE FORCE OF DARK SIDE... I ROCK YOU LIKE A HURRICANE^^
17 godina
moderator
coder_ kaže...

Tako je! Srećom sada imamo "bijele" kartone, pa je lako (bez prevelike strogosti) upozoriti ovako zaigrane forumaše :)
16 godina
neaktivan

za koliko bum onda dana otp....forum izasao iz bete???

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Miro kaže...
  Bez brige - imamo mi još dosta ideja! Nećemo stati na ovome. Cool
 Svaka cast!
sve nove implemntirane stvari su za 5, a vec unaprijed se radujem idejama koje jos nisu realizirane!
FOR THE HORDE!!!
16 godina
neaktivan
Miro kaže...
coder_ kaže...

Tako je! Srećom sada imamo "bijele" kartone, pa je lako (bez prevelike strogosti) upozoriti ovako zaigrane forumaše :)
 Miro,taman sam to pomislio,a za forum,nadogradnje su vrlo dobre,samo da se može ono "moj PC" može kao slika zatvarati klikom
90% forumaša ovdje ima u potpisu neku foru sa 90% ovoga i 10% onoga,a ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis. Bolje ispasti budala nego iz aviona.Ajde zuri u sunce ili tako nešto
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.4.2009 20:32 (pod009).
17 godina
neaktivan
Miro kaže...
 "bijeli karton" - karton koji to nije, a služi za upozorenje na nepoštivanje pravila ili nedolično ponašanje - nema trajanje, nema nikakvih posljedica, niti se igdje javno vidi
Moram priznat da mi ovaj koncept "Bijelog kartona" baš i nije jasan. Pogotovo što karton nema trajanje. Značilo bi da ostaje trajno ukoliko ga korisnik dobije. Ili sam ja krivo skontao? :)
"The Boss"
16 godina
neaktivan

vjerojatno kao upozorenje, dobijes bijeli i onda sankcije zuti/crveni/crni

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

bugovci svaka vam čast! ovo što ste napravili je nešto najbolje što se može desiti ovome forumu. najviše sam htjeo hvala button da se uvede.

sve je ovo zakon.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
ribar kaže...

a ca je ovo na vrvu ova je tema ovo ova je tema povezana s ovin, mislin malo pari koda je forun za mentalno zaostale

Ovi lik je ludilo,svaki put otresen oba tle od smija.
Šta reći za ove promjene nego da ide na bolje.Cool
Kako vidiš gori li svitlo u živideru ?
17 godina
neaktivan

uskoro čekamo izlazak iz bete, hoće li biti još nešto dodano, možda koji novi izgled(ne cijelog foruma već neš sitno) ili još koja funkcija?

edit: hoće li se dodati neka funkcija koja odma refresha tako da se ne mora neke gumbove kliktat već u toku teme će se samo ispod pojavit nova prouka?

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.4.2009 20:42 (djdomi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

okay!

http://www.biohost.info/whmcs/aff.php?aff=070
Moj PC  
0 3 hvala 1
16 godina
neaktivan
djdomi kaže...

uskoro čekamo izlazak iz bete, hoće li biti još nešto dodano, možda koji novi izgled(ne cijelog foruma već neš sitno) ili još koja funkcija?

edit: hoće li se dodati neka funkcija koja odma refresha tako da se ne mora neke gumbove kliktat već u toku teme će se samo ispod pojavit nova prouka?

to mozes staviti u browseru da ti se refresha svakih par sekundi (koliko hoces) mislim da nebi bilo dobro za ove forumase sa knap prometom da im se samo trosi bezveze promet, a i da refresha kad npr citas nesto ili gledas slike
17 godina
neaktivan
krle kaže...
djdomi kaže...

to mozes staviti u browseru da ti se refresha svakih par sekundi (koliko hoces) mislim da nebi bilo dobro za ove forumase sa knap prometom da im se samo trosi bezveze promet, a i da refresha kad npr citas nesto ili gledas slike
 problem je u tome što kad bi tako stalno refreshao nebi stigao pročitat temu.
ovo je nešto ko chat-refresh za forum.
17 godina
neaktivan

velika pohvala bugovcima na trudu oko foruma i ovim novim dobro doslim promjenama! znam da trazim puno previse al jel barem mozete u najboljoj volji to uzet kao mogucnost da nam omogucite da eventualno jednog dana mozemo stavit gifove za avatara?

real life is for people who suck at video games

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
r3d3f1n3 kaže...

velika pohvala bugovcima na trudu oko foruma i ovim novim dobro doslim promjenama! znam da trazim puno previse al jel barem mozete u najboljoj volji to uzet kao mogucnost da nam omogucite da eventualno jednog dana mozemo stavit gifove za avatara?

Mislim da je Domagoj već jedno 5 puta rekao da od animiranih avatara nikada neće biti ništa i da se ta tema prestane povlačit po forumu. Ima i tema u forumu predviđenom za to.
"The Boss"
16 godina
neaktivan

Cool sadržaj! Smijeh Bilo bi možda bolje kada pi neprijavljeni korisnici mogli vidjeti "rating poruke"(palce).

I još jedno pitanje - Dali moderatori vide tko je "rekao" Hvala, palac gore ili dolje?

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
F!cho* kaže...

Cool sadržaj! Smijeh Bilo bi možda bolje kada pi neprijavljeni korisnici mogli vidjeti "rating poruke"(palce).

I još jedno pitanje - Dali moderatori vide tko je "rekao" Hvala, palac gore ili dolje?

mozes i ti vidjeti, klikni na broj pokraj ikonice
17 godina
neaktivan

ma, kao da su animirani avatari neka korist... inace forum i sada i prije je izgledao super, vrhunski dizajnirano (mnogo se truda ulozilo), mogao je odmah iz bete na pocetku... ali vidi se napredak kroz unaprijedjivanje, zato svaka cast svima u Bug-u sto su nam osigurali jedan od najboljih informatickih foruma i sire. pozdrav i nastavite tako!

Intel C2D 2,66 GHz, 4 Gb RAM, HD 3850, SB 320 Gb + WD 250 Gb, Philips 200ws, 850 W RMS panasonic 5.1 sound system
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
F!cho* kaže...

To može da  vidi svaki reg. korisnik!
Ovo je moj potpis koji se nalazi ispod mojih postova. I naletite na: http://www.kozul.comuv.com/forum/
17 godina
neaktivan

jako lijepa nadogradnja...

eh, sad moram kupiti novi komp, da se ne sramotim sa trenutnom konfom za "Moj PC" :)

If it ain't broke, you haven't tweaked it enough.
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

imam pitanje...dal se može stavit opcija da se može promijenit boja foruma....npr.da bude sivi (kao što je sad),plavi,rozi,zeleni itd

to sam vidjela na index.hr forumu...ne znam je li ondje i dalje tako,ali bilo je...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

evo nedavno došao i ja i vidim da je bilo promjena i ugodno sam se iznenadio. u svakom slučaju po meni je bolje nego prije. sad se moram još malo navikavat na nove mogućnosti.

kad svi stavljaju sexy avatare moram i ja

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

hmmm.... evo malog buga, upravo sam sam sebi dao jedan "Slažem se" u prijašnjem postu :)

Trebale bi se ove nove funkcije maknuti za postove koje sam napraviš.

If it ain't broke, you haven't tweaked it enough.
16 godina
neaktivan

vidim da je napravljena i bolja pretraga. samo zašto unutar neke teme nema ono pretraži samo ovu temu i pretraži samo ovaj podforum? to mi puno fali

kad svi stavljaju sexy avatare moram i ja

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Promjene na BOL Forumu, Kako vam se sviđaju promjene na BOL Forumu?
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice