mislim da je ovim patchem ovaj forum postao najbolji IT forum u hrvatskoj. obožavam ga.
svaka čast ekipa!
mislim da je ovim patchem ovaj forum postao najbolji IT forum u hrvatskoj. obožavam ga.
svaka čast ekipa!
svaka čast ekipa!
Jel sada sve gotovo ili jos radite?
Hoce forum izaci iz bete sad kad to napravite do kraja ako jos radite?
nisam našao da li je ranije spomenuto: hoće li i dalje uz glavni profil (gore desno, ispod tražilice, iznat tema) svejedno pisat broj poruka? čisto da se znamo orijentirat
negativno, potpuno su maknuli post counter u svakom pogledu!
mislim da broj postova može vidit samo mod.
Ipak se okreće. Na bolje, naravno. Hvala i svima nama jer i mi smo dio našega foruma koji je daleko najbolji ma koliko mi šutjeli o tome.
Ipak se okreće. Na bolje, naravno. Hvala i svima nama jer i mi smo dio našega foruma koji je daleko najbolji ma koliko mi šutjeli o tome.
nisam našao da li je ranije spomenuto: hoće li i dalje uz glavni profil (gore desno, ispod tražilice, iznat tema) svejedno pisat broj poruka? čisto da se znamo orijentirat
Svaka cast! Stvarno, ovo je sad bez nedostataka. Evo razmisljam sto bi se jos moglo dodati, ali stvarno se niceg nemogu sjetit!
Super posao Bugovci
može li kompliciranije ? nekada je forum služio za traženje pomoći,ali doktorirati na njemu... ha čujte,sve se plaća ,pa i doktorat
jesam ja to dobro procito il ne: nema vise brojanja poruka?! pa kako cemo bez toga!!??
edit: nije sarkazam
Nece bit bacanja postova bezveze i ismijavanja mene i naxeema zbog 3k ili više bodova.
Za to smo i ja i on i ponosimo se time.
Dosta je više nazivanja korisnika spamerom samo zato što ima puno poruka.
Ja to pozdravljam.
Nece bit bacanja postova bezveze i ismijavanja mene i naxeema zbog 3k ili više bodova.
Za to smo i ja i on i ponosimo se time.
Dosta je više nazivanja korisnika spamerom samo zato što ima puno poruka.
Ja to pozdravljam.
Svaka cast! Stvarno, ovo je sad bez nedostataka. Evo razmisljam sto bi se jos moglo dodati, ali stvarno se niceg nemogu sjetit!
Bravo Bugovci!!! odlican posao
Ja oso u Vinkovce bio sat 2 i odma na Bug forum kada ono super iznenađenje a posebno mi se sviđa ovo moj pc odlicnO!!
kada počnete status mjeriti preko nove formule hoće li biti nazadovanja?
Sada je ionako odličan forum postao još puuuuuuno bolji. Svaka čast na nadogradnji.
klik na Hvala..ne znam,mislim da to treba prispitati,ostalo mi se čini ok
Ne gubil li mogućnost prati autora smisao ukidanjem broja poruka ?
Više bi koristi imala neka prijatelj mogućnost... što je opet besmisleno za ovakav tip foruma...