Velika nadogradnja Bugovog foruma

poruka: 182
|
čitano: 21.726
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Velika nadogradnja Bugovog foruma".
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Promjene na BOL Forumu, Kako vam se sviđaju promjene na BOL Forumu?
17 godina

meni se bas svida ovaj novi izgled, mislim da je ovo najfunkcionalniji i najbolji forum koji sam vidio, pohvale autorima Namigiva

I don't care, what the people are thinkin' I ain't drunk, I'm just drinkin'
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina

Primjestio sam da mi kada kliknem na "teme u kojima sudjelujem" nešto sporije otvara nego prije nadogradnje (prije bi bilo instantno, a sada treba kakvih 5-7 sekundi). Firefox 3.0.9 (bez ikakvih add-onova). D

Dok u Operi 9.64 radi odlično.

dotore1
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Velika nadogradnja Bugovog foruma

svaka vam cast,uredili ste dobro ovaj forum,....mnogo je bolji nego prosli pogotova pretraga sadrzaja i ....jos mnogo toga......bravo carevi

cista 10

16 godina
neaktivan

..ma ajde nije loše to s tim ikonama hvala,slažem se i drugo ali dal će se dobit karton ako se npr zahvali u poruci..?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Novi izgled foruma je odlican ali trebat ce mi ipak vremena da se naviknem na njega.

Moj PC  
2 1 hvala 1
16 godina
neaktivan

iako sada postoji i pretraga autora i naslova tema, ona je još uvijek loša.

znam da je bio mali milijun tema koje su se zvale msn problem i slično. upišem ja msn problem i opalim enter kad ono 62 stranice pronalazaka. na prvoj ni traga od msn-a, tek se na drugoj pojave dvije čudne teme u vezi msn-a itd

kad svi stavljaju sexy avatare moram i ja

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Primjestio sam da mi kada kliknem na "teme u kojima sudjelujem" nešto sporije otvara nego prije nadogradnje (prije bi bilo instantno, a sada treba kakvih 5-7 sekundi). Firefox 3.0.9 (bez ikakvih add-onova). D

Dok u Operi 9.64 radi odlično.

rekli su da će tako biti par dana...iako ja ne primjećujem nikakva usporavanja...sve normalno radi!
ako mi maknete nespavalice i birc moj lajf više nema sens!
17 godina
neaktivan
seneka kaže...

..ma ajde nije loše to s tim ikonama hvala,slažem se i drugo ali dal će se dobit karton ako se npr zahvali u poruci..?

Slažem se, podpisujem, hvala i slične poruke nisu potrebne. Upravo da bi smanjili broj nepotrebnih poruka poput "Hvala, Podpisujem, Slažem se" je uvedena ova opcija!
Kamo loš Linuxaš ide nakon smrti? /dev/null
16 godina
neaktivan
Tux Slave kaže...
 Slažem se, podpisujem, hvala i slične poruke nisu potrebne. Upravo da bi smanjili broj nepotrebnih poruka poput "Hvala, Podpisujem, Slažem se" je uvedena ova opcija!
 to stoji ,ali opet pitam hoće li biti taj kriterij rigidan?
16 godina
neaktivan

vidim da je maknut postcount, ali mogli ste ostaviti da bar vidimo koje je teme otvorio autor na čijem smo profilu.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
jurluk kaže...

vidim da je maknut postcount, ali mogli ste ostaviti da bar vidimo koje je teme otvorio autor na čijem smo profilu.

I sada se to može vidjeti, iznad avatara.

Karma is a funny thing.
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.4.2009 22:42 (CikaSpaso).
16 godina
neaktivan
jurluk kaže...

To je moguće. U gornjem desnom kutu ti piše 'Pogledaj teme'/'Vidi teme'.
16 godina
jurluk kaže...

Ne kužim,sad sam bio na tvojem profilu i uredno vidio da si otvorio 67 tema i popis sviju.
http://s2.ba.bitefight.org/c.php?uid=94118
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.4.2009 22:43 (fromcelltohell).
16 godina
neaktivan
jurluk kaže...

..ta opcija je ostala Jurluk
16 godina
neaktivan

dao sam hvala vama četvero. pa što bih ja bez vas Namigiva. pa opet se sa malo matematike može vidjet koliko je netko napisao postova Belji se

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
jurluk kaže...

Postavljaš pitanja i daješ komentare - očito nisi pročitao cijelu raspravu u ovoj temi! Jasno mi je da je dugačka, ali ti ponavljaš stvari koje smo već apsolvirali, pa ćeš morati ipak malo pregledati temu, da ne bi svi koji je pratimo od početka sada samo tebi ponavljali već napisano!
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.4.2009 22:50 (Miro).
16 godina
neaktivan
ispričavam se. sad sam pročitao sve otpočetka, iako sam ga prije svog prvog posta već bio pročitao valjda nije bilo dovoljno pozorno Sramim se. sad sam full u tokuCool. još jednom duboka isprika
16 godina
neaktivan

joj ajmo razlaz ....ljudi su se potrudili napravit promjene a vi sad hvala ono hvala ovo ako vam se ne sviđa ajde ljepo u web dizajnere pa dajite bespotrebne komentare do tad čut !! forum se nije toliko promjenio da treba dizat paniku samo su dodane 3-4 prozora ako vam te opcije smetaju ne koristite ih...meni je samo žao moje Apocalyptice  Plač ali preživjet ću iako se možda bacim pod tuš LOL

Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromahº°¨ ¸„ø¤º°¨„ø¤º°¨APOCALYPTICA°º¤ø„¸¨°º¤ø„¸¸„ º¤ø„¸¨°º¤ø„ º¤ø„¸Last fm:ivan_kunjasic..My space:Ivan Kunjasic
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina

Kada se stavi kvačica na "Izbor podforuma koje želite pratiti", gdje ja sad mogu vidjet te teme, podforume... Da li je to nešto kao teme koje platim pa ima ispis ili je ovo samo kvačica da se bolje uoči podforum? Nevinašce

17 godina
moderator
Ivan M. kaže...

Kada se stavi kvačica na "Izbor podforuma koje želite pratiti", gdje ja sad mogu vidjet te teme, podforume... Da li je to nešto kao teme koje platim pa ima ispis ili je ovo samo kvačica da se bolje uoči podforum? Nevinašce

Nakon što označiš podforume, možeš listu odabranih smanjivati i povećavati klikom na nazive grupa foruma, zaglavlje tablice ili link "pokaži odabrane / sve" iznad tablice, desno.
Domagoj
17 godina
protjeran

Samo naprijed, izgleda dobro, radi dobro, ma bit ce dobro.

Zlo i Naopako
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Dobre promjene i sviđa mi se što će određeni ljudi bar biti demotivirani spamat glupe poruke samo da dođu na što veći rang Namigiva

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
17 godina

Svaka čast!Cool

MSN i e-mail - drazen016@net.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

meni se itekako svidaju nove mogucnosti,posebito automatsko scrollanje :D

ali ima malih problema ali to sam napiso u drugoj temi ;)

I am Xtreme
17 godina
benko kaže...

meni se itekako svidaju nove mogucnosti,posebito automatsko scrollanje :D

ali ima malih problema ali to sam napiso u drugoj temi ;)

Imam i ja problema vec 2 dana ne mogu promjeniti potpis i moj pc.
16 godina
neaktivan

Svaki dan sam na forumu i da nisam vidio ovu temu nebi uopće shvatio da je došlo do promjena.

Ne ostavljaj ništa nedovr

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Uh koliko vec nisam bio ovdje.. Sviđaju mi se promjene jako, onaj bijeli karton mi je fora (jos nisam popusio ni jedan) i potpisi će se konačno dovesti u red

Osnovan - 1878. Igralište - Old Trafford, Kapacitet - 76.212 Predsjednik - Joel i Avram Glazer Trener - Alex Ferguson______________________ Tko pita, ispadne budala 5 minuta! Ko ne pita ostane budala zauvijek. http://www.travian.com.hr/?uc=hrx_37430 - Klik i donesite mi uspjeh

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Joso162 kaže...

Svaki dan sam na forumu i da nisam vidio ovu temu nebi uopće shvatio da je došlo do promjena.

koji spam majko mila ili je covjek kriticno ugrozen, Viče
samo da kazem da sam jako zadovoljan sa preinakom foruma, jos mi ne ide u glavu kako ce funcionirati ti bijeli kartoni ali vjerujem da cu brzo saznati na svojoj kozi, jer nisam bas neki miljenik modova Belji se
Sva pitanja u vezi steam-a obratite se meni na pp... :D, ovo je sukladno pravilima ;) da se locka nespavalice i birc 90% spamera bi bilo u depresiji, a ako si medu onih 10% stavi ovo u potpis!
16 godina
neaktivan

Teško mi se naviknit na izgled, jer je malo drugačiji, ali je forum sad puno pregledniji i bolji, hvala van bugovci! Namigiva

Je, je, aha...

0 0 hvala 0
16 godina

može li mi neko objasniti čemu služe ove zvijezdice i kako ih dobiti?

osim toga prekjučer se cijeli dan nisam mogao logirati na forum. dali to ima veze s tim?

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Promjene na BOL Forumu, Kako vam se sviđaju promjene na BOL Forumu?
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice