meni se bas svida ovaj novi izgled, mislim da je ovo najfunkcionalniji i najbolji forum koji sam vidio, pohvale autorima
Primjestio sam da mi kada kliknem na "teme u kojima sudjelujem" nešto sporije otvara nego prije nadogradnje (prije bi bilo instantno, a sada treba kakvih 5-7 sekundi). Firefox 3.0.9 (bez ikakvih add-onova). D
Dok u Operi 9.64 radi odlično.
svaka vam cast,uredili ste dobro ovaj forum,....mnogo je bolji nego prosli pogotova pretraga sadrzaja i ....jos mnogo toga......bravo carevi
cista 10
..ma ajde nije loše to s tim ikonama hvala,slažem se i drugo ali dal će se dobit karton ako se npr zahvali u poruci..?
Novi izgled foruma je odlican ali trebat ce mi ipak vremena da se naviknem na njega.
iako sada postoji i pretraga autora i naslova tema, ona je još uvijek loša.
znam da je bio mali milijun tema koje su se zvale msn problem i slično. upišem ja msn problem i opalim enter kad ono 62 stranice pronalazaka. na prvoj ni traga od msn-a, tek se na drugoj pojave dvije čudne teme u vezi msn-a itd
Primjestio sam da mi kada kliknem na "teme u kojima sudjelujem" nešto sporije otvara nego prije nadogradnje (prije bi bilo instantno, a sada treba kakvih 5-7 sekundi). Firefox 3.0.9 (bez ikakvih add-onova). D
Dok u Operi 9.64 radi odlično.
..ma ajde nije loše to s tim ikonama hvala,slažem se i drugo ali dal će se dobit karton ako se npr zahvali u poruci..?
vidim da je maknut postcount, ali mogli ste ostaviti da bar vidimo koje je teme otvorio autor na čijem smo profilu.
vidim da je maknut postcount, ali mogli ste ostaviti da bar vidimo koje je teme otvorio autor na čijem smo profilu.
dao sam hvala vama četvero. pa što bih ja bez vas . pa opet se sa malo matematike može vidjet koliko je netko napisao postova

joj ajmo razlaz ....ljudi su se potrudili napravit promjene a vi sad hvala ono hvala ovo ako vam se ne sviđa ajde ljepo u web dizajnere pa dajite bespotrebne komentare do tad čut !! forum se nije toliko promjenio da treba dizat paniku samo su dodane 3-4 prozora ako vam te opcije smetaju ne koristite ih...meni je samo žao moje Apocalyptice ali preživjet ću iako se možda bacim pod tuš LOL
Kada se stavi kvačica na "Izbor podforuma koje želite pratiti", gdje ja sad mogu vidjet te teme, podforume... Da li je to nešto kao teme koje platim pa ima ispis ili je ovo samo kvačica da se bolje uoči podforum?
Kada se stavi kvačica na "Izbor podforuma koje želite pratiti", gdje ja sad mogu vidjet te teme, podforume... Da li je to nešto kao teme koje platim pa ima ispis ili je ovo samo kvačica da se bolje uoči podforum?
Samo naprijed, izgleda dobro, radi dobro, ma bit ce dobro.
Dobre promjene i sviđa mi se što će određeni ljudi bar biti demotivirani spamat glupe poruke samo da dođu na što veći rang
Svaka čast!
meni se itekako svidaju nove mogucnosti,posebito automatsko scrollanje :D
ali ima malih problema ali to sam napiso u drugoj temi ;)
meni se itekako svidaju nove mogucnosti,posebito automatsko scrollanje :D
ali ima malih problema ali to sam napiso u drugoj temi ;)
Svaki dan sam na forumu i da nisam vidio ovu temu nebi uopće shvatio da je došlo do promjena.
Uh koliko vec nisam bio ovdje.. Sviđaju mi se promjene jako, onaj bijeli karton mi je fora (jos nisam popusio ni jedan) i potpisi će se konačno dovesti u red
Svaki dan sam na forumu i da nisam vidio ovu temu nebi uopće shvatio da je došlo do promjena.

Teško mi se naviknit na izgled, jer je malo drugačiji, ali je forum sad puno pregledniji i bolji, hvala van bugovci!
može li mi neko objasniti čemu služe ove zvijezdice i kako ih dobiti?
osim toga prekjučer se cijeli dan nisam mogao logirati na forum. dali to ima veze s tim?