S ovakvom rezolucijom su maximalno olaksali developerima.. Kod slijedecg bi ipak volio vidjeti 4" ekran s 3:2 aspect ratiom i retina rezolucijom.. (ako takvi ekrani uopce postoje)
No sve u svemu solidan upgrade..
S ovakvom rezolucijom su maximalno olaksali developerima.. Kod slijedecg bi ipak volio vidjeti 4" ekran s 3:2 aspect ratiom i retina rezolucijom.. (ako takvi ekrani uopce postoje)
No sve u svemu solidan upgrade..
We're able to add a 5th row of icons.
Pokazali "novi" dizajn -> ugasio Firefox.
Da ne govorim o
Zasad se držim 4S-a.
Oh te irony in this post.
Oh te irony in this post.
Znam, nisam toliko o tome vodio brige kad sam ga kupovao, ali sada gledam kako ga se riješiti. Lumia 920 je my next love.
vremeplov by apple
ajde ove godine i ne kaskaju toliko puno mozda godinu
"dok će stare aplikacije raditi tako da će imati crne pruge uz gornju i donju stranu."
ček ček ček ako sam ja dobro skužio on će imati crne linije kao kad gledam film neki na tv-u??
"dok će stare aplikacije raditi tako da će imati crne pruge uz gornju i donju stranu."
HRT 4:3 sindrom.
iOS6 ima isti ubogi interfejs kao iOS1.
Iako sam jedva čekao iphone 5 da zamijenim ovaj moj htc one x to se ja mislim neće dogoditi i to samo zbog ekrana. očekivao sam veći ekran
ček ček ček ako sam ja dobro skužio on će imati crne linije kao kad gledam film neki na tv-u??
Pa da, logično rješenje. Bolje nego da rastegnu aspect ratio.
evo prolistao i ja malo.. rekoh da vidim čime će redefinirati svijet mobilne telefonije iznova
evo par bitnih točki:
- podržava LTE
- rezolucija i aspect ratio ekrana su totalno uk*njali.. crni rubovi u starim aplikacijama = fail..
- fail što im je toliko toga procurilo... zapravo se sve znalo u naprijed bez obzira na "tajnost"
- novi konektor = fail.. zamislite sve one acessories-e koji su sada za smeće.. mogli su barem micro-usb staviti.. druga stvar ne znam kako će im to proći sa eu regulacijama o standardiziranim punjačima/priključcima. do sada su se vadili da koriste jedan konektor za hrpetinu svojih proizvoda
ostalo što sam do sada vidio.. ništa novo, nezanimljivo i tipični apple blah blah..
HRT 4:3 sindrom.
Kažu da će developerima biti lako prebaciti se na novu rezoluciju, tj omjer stranica.
I ovog su se trebali bojati drugi proizvodjaci
Po meni jako lose jedino hardware-e je nesto bitno ali ostalo jakoo slabo.
Čeka se službeni stav forumskih "stručnjaka" o ovom komadu elektronike, bit će grebanja po dionicama, dizajnu, novom redu aplikacija i pozicioniranju kamere. Mišljenja su podijeljena, klanovi osnovani, a vi ne propustite idući broj Bug Forum Apple Rasprave! Jer znate kako se kaže: forumaš zna najbolje
Ne kuzim vas, pa ionako ce se sve popularnije aplikacije ionako upgrade-at za novi ekran.. Sto se bojite tih crnih traka?
evo prolistao i ja malo.. rekoh da vidim čime će redefinirati svijet mobilne telefonije iznova
evo par bitnih točki:
- podržava LTE
- rezolucija i aspect ratio ekrana su totalno uk*njali.. crni rubovi u starim aplikacijama = fail..
- fail što im je toliko toga procurilo... zapravo se sve znalo u naprijed bez obzira na "tajnost"
- novi konektor = fail.. zamislite sve one acessories-e koji su sada za smeće.. mogli su barem micro-usb staviti.. druga stvar ne znam kako će im to proći sa eu regulacijama o standardiziranim punjačima/priključcima. do sada su se vadili da koriste jedan konektor za hrpetinu svojih proizvoda
ostalo što sam do sada vidio.. ništa novo, nezanimljivo i tipični apple blah blah..
Rekli su da će biti i adapter za starije dodatke zbog novog konektora, tako da neće dodaci biti za smeće.
SAMSUNG i NOKIA nakon najave novog iPhona:
sam sebe...svrstao bi pod kritičare ... i sad kad više nemaju neke "velike" topove za pokazati
mogu zaključiti da je razočaranje... ništa... ali ništa novo, fale' vrijedno... baš niti jedan razlog više.
mislim da je ovo početak kraja...ameri su se nadali da će im novi iphone pojačati BDP za 4% gluposti.
sad mislim da je dobro i ako prodaju sve što imaju...možda se varam ali mislim da ovaj puta neće biti redova.
oni koji imaju dionice bolje da stanu u red za prodaju .... ako Samsung u idućem turnu pokaže nešto bolje s iphonom kao kraljem
(koji je s razlog nosio titulu boljeg) je gotovo... ostati će samo oni koji imaju love i malo samopouzdanja/puno neznanja.
je ... uzmi neki dock, nakači adapter i onda stavi iphone gore.. mora da će pasati bezprijekorno
SAMSUNG i NOKIA nakon najave novog iPhona:
Apple nakon prodajnih rezultata i zbrajanja prihoda.
Tresla se brda...
Kazes ima LTE....
Go samsung!!
sranj* iphone 5, izgled isti samo veci ekran i tanji mobitel i bolje specifikacije.. sve već viđeno kod SG3 :)
POBOLJSANJA:
7.6 mm debljina(najtanji na svijetu)
112 g tezina
4" ekran
1136x640 rezolucija
16:9 ekran
5 ikonica u redu
integrirani touch u displeju
LTE
5 GHz wifi
dual core a6 procesor
opet 8mp kamera ali manja
panorama slikanje
1080p snimanje opet
slikanje dok se snima
720p prednja kamera
tri mikrofona
novi konektor se zove lightning, 80% manji, moze se spojit na bilo koju stranu
novi ios 6, nove mape, dosta razlicit ios6 od one beta verzije, full screen na safariu, 3d slike na mapama slikane iz helikoptera
siri poboljsanja
evo ovo je sve pa mozete tu procitat na jednom mjestu.
dizajn je isti samo je sad puno tanji, laksi, iza od aluminija. meni se jako sviđa, super rezolucija i velicina ekrana.
kod nas ocito opet dolazi u 11. mjesecu. u sloveniji je 28.9 pa mozda ce bit po oglasnicima.
Nakon ovog eventa, defitivno znam svoj sljedeci mob ;)
NOKIA LUMIA 920
Pretpostavljam da je većina ljubitelja Apple-a, pogotovo iPhonea IPAK očekivala radikalniji dizajn. Dok je konkurencija, a mislim prvenstveno na Samsung, HTC, sa svojim flagship modelima Galaxy SIII i One X postigla da izgledaju svježe i moderno u tekućoj 2012. godini, iPhone 5 počiva na izgledu iz 2010. godine.
Druga stvar je da se stalno prigovara kako se u novim generacijama mobitela samo dodaju jači procesori, bolje kamere, veći i veći displayi - pa to sve isto je i Apple sad napravio, ali pretpostavljam da je to totalno opravdano.
Po meni su nove Lumije, pogtovo 920 - vrhunski mobilni uređaji, koji su osim navedenih poboljšanja prikazali i novosti u mobilnom svijetu. Mali fail prilikom reklamiranja OIS tehnologije ne može im nanijeti toliko štete, koliko su se potrudili da koliko toliko ubace svježinu u mobilni svijet. :)
Mogli su barem ikone promjenit...
je li glupo pitanje za bugovce zasto nije bilo uzivo za nokiu?
zato jer ajfon izlazi jednom u godini a nokia puno češće?