UŽIVO: Stiže iPhone 5!

poruka: 1.554
|
čitano: 186.163
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "UŽIVO: Stiže iPhone 5!".
15 godina
neaktivan

S ovakvom rezolucijom su maximalno olaksali developerima.. Kod slijedecg bi ipak volio vidjeti 4" ekran s 3:2 aspect ratiom i retina rezolucijom.. (ako takvi ekrani uopce postoje) 

No sve u svemu solidan upgrade.. 

 -- http://goo.gl/RylEA Nista ja neznam, ja sam tu s biciklom..
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

We're able to add a 5th row of icons.

25 0 hvala 1
15 godina
Re: UŽIVO: Stiže iPhone 5!
berofx kaže...

Pokazali "novi" dizajn -> ugasio Firefox.

Da ne govorim o

• dosadnom UI-u
  • Krajnje groznim uvjetima u kojima je sklepan iPhone 5 po kineskim tvornicama.

Zasad se držim 4S-a.

Oh te irony in this post.

Swedish latin super funk.
16 godina
neaktivan
sirka666 kaže...

Oh te irony in this post.

Znam, nisam toliko o tome vodio brige kad sam ga kupovao, ali sada gledam kako ga se riješiti. Lumia 920 je my next love.

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.9.2012 19:47 (berofx).
17 godina
neaktivan

vremeplov by apple 

ajde ove godine i ne kaskaju toliko puno mozda godinu

2 4 hvala 0
15 godina
protjeran

"dok će stare aplikacije raditi tako da će imati crne pruge uz gornju i donju stranu."

ček ček ček ako sam ja dobro skužio on će imati crne linije kao kad gledam film neki na tv-u?? 

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet {http://megayoutubeviews.com/register-form.php?r=15961}
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

"dok će stare aplikacije raditi tako da će imati crne pruge uz gornju i donju stranu."

HRT 4:3 sindrom.

Moj PC  
34 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

iOS6 ima isti ubogi interfejs kao iOS1.

http://vgm.tv/
Moj PC  
24 1 hvala 0
16 godina

Iako sam jedva čekao iphone 5 da zamijenim ovaj moj htc one x to se ja mislim neće dogoditi i to samo zbog ekrana. očekivao sam veći ekran

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
4 1 hvala 0
17 godina
EZY-E kaže...

ček ček ček ako sam ja dobro skužio on će imati crne linije kao kad gledam film neki na tv-u?? 

Pa da, logično rješenje. Bolje nego da rastegnu aspect ratio.

We are nothing but the stones to pave the way...
15 godina
neaktivan

evo prolistao i ja malo.. rekoh da vidim čime će redefinirati svijet mobilne telefonije iznova 

evo par bitnih točki:

- podržava LTE {#}

- rezolucija i aspect ratio ekrana su totalno uk*njali.. crni rubovi u starim aplikacijama = fail..

- fail što im je toliko toga procurilo... zapravo se sve znalo u naprijed bez obzira na "tajnost"

- novi konektor = fail.. zamislite sve one acessories-e koji su sada za smeće.. mogli su barem micro-usb staviti.. druga stvar ne znam kako će im to proći sa eu regulacijama o standardiziranim punjačima/priključcima. do sada su se vadili da koriste jedan konektor za hrpetinu svojih proizvoda

ostalo što sam do sada vidio.. ništa novo, nezanimljivo i tipični apple blah blah..

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.9.2012 19:54 (nine).
Moj PC  
15 1 hvala 0
15 godina
Damok kaže...

HRT 4:3 sindrom.

Kažu da će developerima biti lako prebaciti se na novu rezoluciju, tj omjer stranica.

17 godina
neaktivan

I ovog su se trebali bojati drugi proizvodjaci {#}

Po meni jako lose jedino hardware-e je nesto bitno ali ostalo jakoo slabo. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Čeka se službeni stav forumskih "stručnjaka" o ovom komadu elektronike, bit će grebanja po dionicama, dizajnu, novom redu aplikacija i pozicioniranju kamere. Mišljenja su podijeljena, klanovi osnovani, a vi ne propustite idući broj Bug Forum Apple Rasprave! Jer znate kako se kaže: forumaš zna najbolje {#}

http://msacademic.hr/ - Ne gubi vrijeme guglajući o prilikama koje učenicima i studentima nudi Microsoft, ovdje je sve što ti treba! Ako sad nemaš vremena, msacademic.hr je tu i sutra :)
Moj PC  
4 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ne kuzim vas, pa ionako ce se sve popularnije aplikacije ionako upgrade-at za novi ekran.. Sto se bojite tih crnih traka? 

 -- http://goo.gl/RylEA Nista ja neznam, ja sam tu s biciklom..
Moj PC  
1 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
nine kaže...

evo prolistao i ja malo.. rekoh da vidim čime će redefinirati svijet mobilne telefonije iznova 

evo par bitnih točki:

- podržava LTE {#}

- rezolucija i aspect ratio ekrana su totalno uk*njali.. crni rubovi u starim aplikacijama = fail..

- fail što im je toliko toga procurilo... zapravo se sve znalo u naprijed bez obzira na "tajnost"

- novi konektor = fail.. zamislite sve one acessories-e koji su sada za smeće.. mogli su barem micro-usb staviti.. druga stvar ne znam kako će im to proći sa eu regulacijama o standardiziranim punjačima/priključcima. do sada su se vadili da koriste jedan konektor za hrpetinu svojih proizvoda

ostalo što sam do sada vidio.. ništa novo, nezanimljivo i tipični apple blah blah..

Rekli su da će biti i adapter za starije dodatke zbog novog konektora, tako da neće dodaci biti za smeće.

I am Guybrush Threepwood, Mighty Pirate!
15 godina
neaktivan

SAMSUNG i NOKIA nakon najave novog iPhona:  {#} {#} {#} {#}

Bears, Beets, Battlestar galactica!
Moj PC  
54 2 hvala 8
16 godina

sam sebe...svrstao bi pod kritičare ... i sad kad više nemaju neke "velike" topove za pokazati

mogu zaključiti da je razočaranje... ništa... ali ništa novo, fale' vrijedno... baš niti jedan razlog više.

mislim da je ovo početak kraja...ameri su se nadali da će im novi iphone pojačati BDP za 4% gluposti.

sad mislim da je dobro i ako prodaju sve što imaju...možda se varam ali mislim da ovaj puta neće biti redova.

oni koji imaju dionice bolje da stanu u red za prodaju .... ako Samsung u idućem turnu pokaže nešto bolje s iphonom kao kraljem

(koji je s razlog nosio titulu boljeg)  je gotovo... ostati će samo oni koji imaju love i malo samopouzdanja/puno neznanja.

s'trolo sam te ko' odojka

5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

je ... uzmi neki dock, nakači adapter i onda stavi iphone gore.. mora da će pasati bezprijekorno {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
9 0 hvala 0
15 godina
DwightSchrute kaže...

SAMSUNG i NOKIA nakon najave novog iPhona:  {#} {#} {#} {#}

Apple nakon prodajnih rezultata i zbrajanja prihoda. {#}

14 godina

Tresla se brda...

13 0 hvala 0
13 godina

Kazes ima LTE....

Go samsung!!

[URL=http://www.neobux.com/?r=Kelster][IMG]http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif[/IMG][/URL]
Moj PC  
25 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

sranj* iphone 5, izgled isti samo veci ekran i tanji mobitel i bolje specifikacije.. sve već viđeno kod SG3 :)

Moj PC  
1 5 hvala 0
16 godina

POBOLJSANJA:

7.6 mm debljina(najtanji na svijetu)

112 g tezina

4" ekran

1136x640 rezolucija

16:9 ekran

5 ikonica u redu

integrirani touch u displeju

LTE

5 GHz wifi

dual core a6 procesor

opet 8mp kamera ali manja

panorama slikanje

1080p snimanje opet

slikanje dok se snima

720p prednja kamera

tri mikrofona

novi konektor se zove lightning, 80% manji, moze se spojit na bilo koju stranu

novi ios 6, nove mape, dosta razlicit ios6 od one beta verzije, full screen na safariu, 3d slike na mapama slikane iz helikoptera

siri poboljsanja

evo ovo je sve pa mozete tu procitat na jednom mjestu.

dizajn je isti samo je sad puno tanji, laksi, iza od aluminija. meni se jako sviđa, super rezolucija i velicina ekrana.

kod nas ocito opet dolazi u 11. mjesecu. u sloveniji je 28.9 pa mozda ce bit po oglasnicima.

Moj PC  
3 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

Nakon ovog eventa, defitivno znam svoj sljedeci mob ;)

NOKIA LUMIA 920

Ukoliko zelite podici ratia/upload na trackerima,posjetite http://ratiaplus.blog.hr/
Moj PC  
26 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Pretpostavljam da je većina ljubitelja Apple-a, pogotovo iPhonea IPAK očekivala radikalniji dizajn. Dok je konkurencija, a mislim prvenstveno na Samsung, HTC, sa svojim flagship modelima Galaxy SIII i One X postigla da izgledaju svježe i moderno u tekućoj 2012. godini, iPhone 5 počiva na izgledu iz 2010. godine. 

Druga stvar je da se stalno prigovara kako se u novim generacijama mobitela samo dodaju jači procesori, bolje kamere, veći i veći displayi - pa to sve isto je i Apple sad napravio, ali pretpostavljam da je to totalno opravdano.

Po meni su nove Lumije, pogtovo 920 - vrhunski mobilni uređaji, koji su osim navedenih poboljšanja prikazali i novosti u mobilnom svijetu. Mali fail prilikom reklamiranja OIS tehnologije ne može im nanijeti toliko štete, koliko su se potrudili da koliko toliko ubace svježinu u mobilni svijet. :)

17 godina
neaktivan

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Opet je Apple poharao konkurenciju. Mislim da cu ga nabavit iz Amerike sto prije, dugo mi je cekat dok dođe kod nas
BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
Moj PC  
12 42 hvala 0
14 godina

Mogli su barem ikone promjenit...

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
apoteka kaže...

je li glupo pitanje za bugovce zasto nije bilo uzivo za nokiu?

zato jer ajfon izlazi jednom u godini a nokia puno češće?

Samo su dva tipa ljudi na ovom svijetu – dobri i loši. Dobri bolje spavaju, ali čini se da loši više uživaju u satima kad su budni. Woody Allen
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice