Svjestan sam činjenice da mnogi od vas ovdje prisutni još pelene među nogama nosite, ali svejedno isto tako svjestan sam da mnogi od vas niste platežno sposobni ugovarati pretplatu, ali shvatite da je "Prepaid" u svim varijantama daleko skuplji od tarifa u pretplati. To važi za sve operatere, a osobno smo se pošteno opekli i naplačali kuna i kuna za par razgovora na "Tomato" mreži. Ti razgovori su ispadali strašno skupi, a iz razloga što se nije puno razgovaralo i nije se puno račun mjesečno nadoplačivao, maximum 2x po 50Kn, dakle ukupno cca. max 100Kn mjesečno. Dugo smo trpili taj teror od "Tomata" i istovremeno se zgražali nad njihovim reklamama na televiziji za reklamiranu cijenu od 0,07Kn/min. Da ne duljim, raskinuo sam sve odnose sa njima i ugovorio kod dobrog, starog nam T-mobile-a tarifu "Ekstra priča S" pretplatnu tarifu bez uključenog data prometa za 50Kn mjesečno i naravno preporodili se pošto ni taj iznos ponekad nismo u stanju ispucat, ali neusporedivo bolje i povoljnije od ostalih "Gulikoža" na prepaid-u !!
Na pretplati sam bio 10 godina (Vip, T-mobile) sada na bonbon-u i držim da je tvoja konstatacija pogrešna, evo ajde da ti usporedim sa bonbonom tvoju pretplatu
Extra priča S - 97,5 kn
150 min razgovora
50 SMS
T-mobile 50 kn (150 min po obračunskoj jedinici 60 s + 50 SMS - pretplata) + 37,5 kn (uspostava poziva za 150 razgovora do 60 s) + 10 kn (radijska frekvencija)= 97,5 kn
vs
bonbon - 70 kn
200 min + 300 min
60 SMS
bonbon 60 kn (200 min prema svim mrežama po 1s OJ + 300 prema bonbon - paket veliki razgovori) + 10 kn (60 SMS - mali SMS paket) = 70 kn.
Možeš li argumentirano dokazati da je pretplata u tvome slučaju povoljnija od bonbon prepaid?