Spectre One – AIO s Osmicom

poruka: 6
|
čitano: 1.701
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Spectre One – AIO s Osmicom".
15 godina
neaktivan

Svaka cast - izgleda prekrasno. Ali cemu sluze ta All in One racunala meni nikad nece biti jasno: 
1. Imaju cijenu vecu nego laptop istih specifikacija, a nisu mobilna
2. Imaju iste specifikacije ko stolni kompovi, ali po vecoj cijeni i bez mogucnosti nadogradnje!

Zasto ne onda uzeti laptop, dock i veliki monitor? Samo zato sto ne izgleda "fancy"?!

Pravi programeri programiraju binarno!
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ja ovo ne kužim ... nisu znali napraviti drugačiju tipkovnicu i pad od appleovog. Pa identični su. Već vidim tužbu.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Spectre One – AIO s Osmicom
Pentium100 kaže...

Svaka cast - izgleda prekrasno. Ali cemu sluze ta All in One racunala meni nikad nece biti jasno: 
1. Imaju cijenu vecu nego laptop istih specifikacija, a nisu mobilna
2. Imaju iste specifikacije ko stolni kompovi, ali po vecoj cijeni i bez mogucnosti nadogradnje!

Zasto ne onda uzeti laptop, dock i veliki monitor? Samo zato sto ne izgleda "fancy"?!

pa dobar lap i dobar monitor ipak izađu dosta više. Inače, osim izbjegavanja kante, tj uštede prostora nema neke koristi. Problem nije nadogradnja, memoriju i neke sitnice možeš sam, a danas je sve manje potrebe za nekim nadogradnjama ( imam i7 već skoro 3 godine i ne vidim nikakve potrebe za nadogradnjom ). Problem je servis, dakle kad ti rikne recimo HDD moraš sve slati negdje umjesto da lagano sam zamijeniš isti ... kao kod lapa uostalom uglavnom.

12 godina
neaktivan

AiO su praktični, samo žica za struju i radi sve. To traži većina casual usera koji se služe kompovima, koji samo idu na internet, pišu tekstove, facebook i takve jednostavne stvari i ne rade nešto zahtjevno te im nije potrebna neka strašna konfiguracija, a nadogradnja ih ne zanima.

Što se tiče dizajna možemo samo zaključiti da koji god proizvođač napravi / će napraviti nešto bijelo svi će to uspoređivati s Appleom.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
grzzi kaže...

Ja ovo ne kužim ... nisu znali napraviti drugačiju tipkovnicu i pad od appleovog. Pa identični su. Već vidim tužbu.

Nisam htio ništa prvi komentirati ali čista kopija iMac-a iz 2007...osim šta je ovaj puno lošije kvalitete izrade.

14 godina
neaktivan
Amiga1200 kaže...
grzzi kaže...

Nisam htio ništa prvi komentirati ali čista kopija iMac-a iz 2007...osim šta je ovaj puno lošije kvalitete izrade.

Ma komp ok ... al pogle tipkovnicu. Žalosno.

http://www.neowin.net/news/hp-seems-to-have-blatantly-copied-apples-hardware-design 

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.9.2012 18:32 (grzzi).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice