Revolucija na Facebooku – stiže "dislike" gumb

poruka: 15
|
čitano: 2.089
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Revolucija na Facebooku – stiže "dislike" gumb".
17 godina

Međutim, lajkanje i dislajkanje neće funkcionirati kao, primjerice,palac gore i palac dolje na Bugovom forumu, ili kao upvote/downvote na Redditu. Dislike će služiti prije svega za izražavanje empatije u slučaju kad korisnik postavi objavu negativnog sadržaja.

hm kolko ja kontam, funkcionirati će isto, a to što je šećerbeg zamislio da posluži samo za izražavanje tuge, može okačiti mačku o rep. Kada ljudi dobiju oružje pod prste, cybermobbing i flamewars begins.

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
Moj PC  
10 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: Revolucija na Facebooku – stiže "dislike" gumb
overhaul kaže...

Međutim, lajkanje i dislajkanje neće funkcionirati kao, primjerice,palac gore i palac dolje na Bugovom forumu, ili kao upvote/downvote na Redditu. Dislike će služiti prije svega za izražavanje empatije u slučaju kad korisnik postavi objavu negativnog sadržaja.

hm kolko ja kontam, funkcionirati će isto, a to što je šećerbeg zamislio da posluži samo za izražavanje tuge, može okačiti mačku o rep. Kada ljudi dobiju oružje pod prste, cybermobbing i flamewars begins.

Naći će oni načina, pametni su.

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero, iPhone 3GS, Nexus S, Nexus 7, Htc 8S, iPhone 4, Galaxy S2, HTC Sensation, Lumia 625, N8, Dell Venue 8, Z1 Compact, Meizu m2 note
17 godina
EZY-E kaže...
overhaul kaže...

Ima fora tipa 9gag, da dislike samo anonimno jede lajkove i najgore što se može dogoditi je da status završi sa 0 lajkova.

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
15 godina
neaktivan

Sad će internet hooligani i na faceu doći do izražaja :P

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
overhaul kaže...
EZY-E kaže...
overhaul kaže...

Ima fora tipa 9gag, da dislike samo anonimno jede lajkove i najgore što se može dogoditi je da status završi sa 0 lajkova.

Ana lajka Mariji status, Marija plemenito uzvraća lajkom na Anin status. Dođe Ivana i dislajka Marijin status, automatski se gubi Anin lajk. Prijateljstvo između Ane i Marije je gotovo. Mislim da neće to tako ići. :P

16 godina

Malo je ironično na nečiji tužni status udariti dislike, trebalo bi uvesti i opciju saosjećanja ili slično...

Meda
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Treba uvesti BMK gumb...

Freak Show Inc.

14 0 hvala 2
13 godina
Rađe nek stave gumb "permanent delete user". 😁
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Swedish latin super funk.
13 godina
neaktivan

I to stiskat onim tinejdzericama koje svake 2 minute osvjezavaju status pisanjem o vremenu provedenim u toaletu, starim ljubavima, izlascima, popijenim votkama itd.... Napokon je doslo i moje vrijeme (hejtera) i kao hrvat-balkanac cu svakako zloupotrebljavat taj gumb i izivljavat se na svakome i svacemu .

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.9.2015 12:16 (Shockwave).
15 godina
protjeran
Shockwave kaže...

I to stiskat onim tinejdzericama koje svake 2 minute osvjezavaju status pisanjem o vremenu provedenim u toaletu, starim ljubavima, izlascima, popijenim votkama itd.... Napokon je doslo i moje vrijeme (hejtera) i kao hrvat-balkanac cu svakako zloupotrebljavat taj gumb i izivljavat se na svakome i svacemu .

Kakve frendove imaš takvav ti je i news feed.

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero, iPhone 3GS, Nexus S, Nexus 7, Htc 8S, iPhone 4, Galaxy S2, HTC Sensation, Lumia 625, N8, Dell Venue 8, Z1 Compact, Meizu m2 note
13 godina
neaktivan
Ugodne su za gledat, ali vrlo neugodne za citat :/
Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima
17 godina
odjavljen
Shockwave kaže...
Ugodne su za gledat, ali vrlo neugodne za citat :/

Freak Show Inc.
16 godina
neaktivan

Dislike će služiti prije svega za izražavanje empatije u slučaju kad korisnik postavi objavu negativnog sadržaja.

Ako hoću izraziti empatiju neka onda napišu neki utješni komentar, a ne ovakve gluposti. Koliko samo nepotrebno kompliciraju ovu debilanu od dislike gumba. 

But where did he come from, this fleck of spite in an abandoned paradise?

0 0 hvala 0
15 godina
NecroKnight kaže...

Dislike će služiti prije svega za izražavanje empatije u slučaju kad korisnik postavi objavu negativnog sadržaja.

Ako hoću izraziti empatiju neka onda napišu neki utješni komentar, a ne ovakve gluposti. Koliko samo nepotrebno kompliciraju ovu debilanu od dislike gumba. 

Stvar je u tome šta ovo nije dislike gumb.

The tool wouldn't be for expressing disdain for posts, he said. Instead, it would be for showing empathy for posts that seem inappropriate to "Like," such as news of natural disasters or loved ones dying.

Swedish latin super funk.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice