Rekordna snaga LHC-a

poruka: 21
|
čitano: 3.703
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Rekordna snaga LHC-a".
17 godina
odjavljen
Rekordna snaga LHC-a

Znaći 2012 ide puna snaga, dolazi do nesreće i otvara se Dark Portal iz kojeg nas napada The Burning Legion?

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.

20 0 hvala 0
16 godina
RE: Rekordna snaga LHC-a
MrBlc kaže...

Znaći 2012 ide puna snaga, dolazi do nesreće i otvara se Dark Portal iz kojeg nas napada The Burning Legion?

SF radnja... klasik... :)

16 godina
neaktivan
MrBlc kaže...

Ja sam s time ok, ali samo ako dobijemo super moći. 

17 godina
neaktivan
MrBlc kaže...

Samo one koji plačaju Blizzardu mjesećnu preplatu.

More Li...
17 godina
Rekordna snaga LHC-a

i ja isto,konacno cemo imati realnu igru :)

What is the difference between Windows xp and Windows vista? A:Approximate 7 years
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Rekordna snaga LHC-a

Čekajte samo dok ameri izgrade superconducting supercolider [SSC]. LHC će onda biti manje od 50% slabiji od te zvijeri promjera preko 16 kilometara.

void function(char *str) {char buffer[16];strcpy(buffer,str); } void main() {char large_string[256];int i; for( i = 0; i < 255; i++) large_string[i] = 'A';function(large_string)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
16 godina
protjeran
Rekordna snaga LHC-a

Ne brini, izgradit će ga. Znam da je projek zaustavljen, ali planovi još postoje.

void function(char *str) {char buffer[16];strcpy(buffer,str); } void main() {char large_string[256];int i; for( i = 0; i < 255; i++) large_string[i] = 'A';function(large_string)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Rekordna snaga LHC-a

naravno - čim osvoje sve što treba i riješe se troška od 10ak milijardi dolara mjesečno za municiju i hranu, krenut će ponovno u osvajanje mjeseca i izgradnju znanstvenih postrojenja.

znači nikad ;D

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Rekordna snaga LHC-a

za koju od teorija "navijate"? teoriju struna ili standardni model? hoće li naći graviton ili higgsov bozon ili oboje ili nijedno?

Ende Neu
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Rekordna snaga LHC-a

Ne brinite se za 2012tu.

Doće Gordon da nas spasi.Namigiva

Ako Valve izda do tada Epizodu 3.Smijeh

There's no sense crying over every mistake. You just keep on trying till you run out of cake.

4 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Rekordna snaga LHC-a

naci ce hl u prashini,izvuc i pogledat da vide s cim se bore i kako se borit :)

zelim,hocu,mogu al neam koga

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Rekordna snaga LHC-a

pripreme za 21122012   su već počele   ....       :D

Hedonism Is My LifeStyle

0 0 hvala 0
17 godina
(s)izgoreo kaže...

za koju od teorija "navijate"? teoriju struna ili standardni model? hoće li naći graviton ili higgsov bozon ili oboje ili nijedno?

Ne navijan ni za jednu teoriju. Mislim da će se iznenadit, dobit će nešto što nisu očekivali ni u snovima ili se neće ništa desit što bi dokazalo ili opovrgnulo teoriju struna odnosno potvrdilo standardni model. Ako se nešto "treće" i neočekivano desi sumnjam da će nas smrtnike odmah obavjestiti o tome. U svakom slučaju dobro si pitanje postavija. :)

16 godina
neaktivan
Rekordna snaga LHC-a

2012 će bit poplava.. dddd xDD

a ovo čudo je trebalo napravit crnu rupu ispred Zemlje koja nas je trebala usisat prije par godina.. točno se sjećam toga, na internetu je pisalo da je smak svijeta pa sam se prepao kooo šta ja znam šta xD

a bilo bi bzvz da bude smak svijeta jer bi onda cijeli život bio u školi ni za šta -.-

on topic:

aid svaka čast znanstvenicima u genevi.. samo da ne zeznu nešto pa da nam i naprave tu crnu rupu haha :D 

01000010 01110010 00000111 01111000 || Dajem lockerz pozivnice!! javite se na PM :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Rekordna snaga LHC-a

Dragi ljudi, i drage kolege, neće se apsolutno ništa dogoditi što znanstvenici nisu planirali. Baš ništa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Riker kaže...

Dragi ljudi, i drage kolege, neće se apsolutno ništa dogoditi što znanstvenici nisu planirali. Baš ništa.

uvijek ce naknadno reci kako su upravo to bash planirali i htjeli :)

zelim,hocu,mogu al neam koga
16 godina
neaktivan
Rekordna snaga LHC-a

Nece se dogodit nista spektakularno, mislim da ljudi gledaju previse filmova, da su postali nerealni i imaju pogresna ocekivanja. Znanost nije neka uzbudljiva grana kao sto neki misle, samo tupe istu stvar cijeli zivot i na kraju ih vecina ne uspije bas nista napravit. Ili to ili rade u farmaceutskim firmama i rade lijekove za potenciju i za rast kose. Izlanuo se

Set condition one throughout the forum
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Riker kaže...

U biti, glavno je pitanje hoće li se dogoditi ono što su očekivali ili će se dogoditi nešto drugo ili se apsolutno ništa neće dogoditi. Bez obzira koji ishod bude, za fiziku će imati velik značaj.

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.
15 godina
neaktivan
Rekordna snaga LHC-a

a ti gospe ;P

0 1 hvala 0
17 godina
Rekordna snaga LHC-a

Svi oni koji žele pratiti prijenos uživo "početka potencijalnog smaka svijeta", mogu to učiniti sutra, u utorak 30. ožujka, od 8:30 do 18:00 sati na Carnetovim stranicama:

http://mod.carnet.hr/index.php?q=watch&id=943Energija

Internet prijenos sudara protonskih zraka u sklopu LHC eksperimenta

0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice