Sto bih dao da takvu masinu imam doma
ovo je rekord na osobnom racunalu,a koliko je najveci rekord.jel netko racunao na nekom superkompjuteru?
dao bi 18000 dolara :) otprilike
dao bi 18000 dolara :) otprilike
zaboravio si naše carine i poreze... prije 25 000
nego znate sto ne podnosim kad netko daje TD a ne napiše ništa u topicu... to je tako... lame...
Naravno, decki su pametni, uzeli su Chiefteca za kuciste :) Za takvu hrpetinu diskova, boljeg best buya nema :)
evo ga
za samo 73 sata izracunao 2.5 trilijuna decimala,znaci pola od rekorda :)
Naravno, decki su pametni, uzeli su Chiefteca za kuciste :) Za takvu hrpetinu diskova, boljeg best buya nema :)
Pa bas nebi reko da se za 18 000 dolara gleda da kupis best buy, ocito je chieftec nesto vise negoli samo best buy
ocito je chieftec nesto vise negoli samo best buy
ma chif je broj1.. milina sastavljat u njemu.
ko kad automehanicar radi ispod haube od majbaha, moz uc unutra i on i zena...milina radit.
Prezakon mašina. Ali samo ne kužim na koju foru su uštekali svih 20 hardova?
Ako nema sama maticna tolko konektora (u kaj sumnjam posto je to workstation maticna), lako se kupi par SATA kontrolera...
Ako nema sama maticna tolko konektora (u kaj sumnjam posto je to workstation maticna), lako se kupi par SATA kontrolera...
Nezna ali mozda se nko sjeca testiranja 24 ssd diska u raid-u
http://www.tomshardware.co.uk/samsung-ssd-hdd-raid,news-30579.html
Ala strašno . Kad sam vidio kolko SSD-ova skoro pao u nesvjest.
brutalno
mozda je off, ali me zanima kak mogu staviti dva procesora, koja je to finta?
Kupi takvu maticnu...
Kako auto moze potegnut 300 km/h ? Kupi takav auto...
nema finte, uvijek je bilo kupit ploce za 2 proca.
a tek za xeone i ekipu..ko blata.
Za to putovanje sa 14 godina ti moraju biti starci bogati, i uvjek par brodova prati tu osobu koja ide ˝oko svijeta˝
T.j. uvjek neko mora dostavljat hranu i vodu.
a koju grafu ima??
nego znate sto ne podnosim kad netko daje TD a ne napiše ništa u topicu... to je tako... lame...
A ne smeta ti kad ti netko da TU, a ništa ne napiše? NHF
A ne smeta ti kad ti netko da TU, a ništa ne napiše? NHF
:) hahahaha dobraaaaa :) dobro kad neko TU znaci da se slaze... ali meni je glupo ne objasniti neslaganje... mislim da sam svega 2 - 3 puta to napravio...
Dodatni SATA/RAID kontroler?
Koji će im vrag terabajtni boot disk?
Koji će im vrag terabajtni boot disk?
kad je več bal nek bude maskenbal
Za Crysis?
5 trilijuna decimala... jel itko uopće može zamisliti takav broj?! Koliko je to znamenki uopće hehe...ja se sječam kad sam na kompu preko superPi izračunao 32 milijona decimala, i notepad file je imao nekih 30-ak MB-a podataka a kad bi skrolao normalno brzinom, to bi valjda satima skrolao od vrha do dna. A ovo je nekoliko stotina tisuća puta veće od tog mog "bijednog" rezultata
Zašto se muče sa svim tim računalima kada Chuck Norris izraćuna cijeli pi samo tako
Za to putovanje sa 14 godina ti moraju biti starci bogati, i uvjek par brodova prati tu osobu koja ide ˝oko svijeta˝
T.j. uvjek neko mora dostavljat hranu i vodu.
Pa rekordi se postavljaju bez ićije pomoći. Imaš brod i natovariš što ti treba. Onoj maloj australki nitko nije ništa dao niti pomogao samo su je pratili na pristojnoj udaljenosti ...
džaba im to kad se koristi samo 3.14