Hoce li biti verzije sa manje memorije kao sto je slucaj sa 6950 1Gb? 3Gb mi i ne izgleda bas iskoristivo.
neznam zasto odmah nema 1 gb verzije.. zavecinu korisnka i vise nego dovoljno..
Meni igra Warhammer 40k Dark Crusade uzima 1,6 GB memorije za texture na grafickoj tako da ne znam zasto bi trebali prodavati okljastrenu verziju sa samo 1 GB. Bolje da ima vise jer se nece smanjivati glad za resursima ni GPU-a ni CPU-a...
ma piše da će bit i verzija od 1536 mb samo malo kasnije dolazi...
Jep, verzija od 1GB više nema nikakvog smisla. Rezolucije se povećavaju, algoritmi savršavaju, teksture su sve teže, 1 GB na kartici toga ranga je bespotrebno, kao što bi rekao da je i ova verzija od 1,5 gb isto tako po meni bespotrebna.
To da je kartica nekog nižeg ranga koja ni ne može iskoristiti toliko memorije onda naravno da je ok, ali na 79xx ići na smanjenje onoga što su predvidjeli kao standard, znači 3 GB, je bespotrebno.
Od viska glava ne boli.Puknu 3GB i sa aftermarket coolerom ce u nebesa clock.
Cijena niska što to znači 2000kn
ako se 7970 kod nas moze naci vec za 4200 kn (ima na temi Hd 7xxx) ova 20% slabija kartica bi trebala kostati nekih 3500 kn, no nasi prodavaci ce vjerojatno ici na "kompromis" pa ce u najjeftinijoj ponudi kostati 3800 kn.
Skoro pa bagatela
Hoce li biti verzije sa manje memorije kao sto je slucaj sa 6950 1Gb? 3Gb mi i ne izgleda bas iskoristivo.
glupljeg posta odavno nisam procitao
glupljeg posta odavno nisam procitao
Govorim o rezoluciji "za obicne smrtnike". o FULLHD. 1.5Gb bi bilo optimalno za tu rezu.
jeli zna netko oce se moc oktljucavat i kolko ce bit sporija od 7970 ?
jeli zna netko oce se moc oktljucavat i kolko ce bit sporija od 7970 ?
Ne vjerujem da će se otključavat... 20-25% sporija od 7970
Ima u 7xxx temi 3dmark 11 rezultat, 7950 daje oko 6500, a 7970 8000.
Ili stavis 3, pa OC-aš da izvučeš tu potrebnu snagu.
Ne čemu ti žohare igraš? Na 9 fullHD-ova?
Ili stavis 3, pa OC-aš da izvučeš tu potrebnu snagu.
Ne čemu ti žohare igraš? Na 9 fullHD-ova?
Igram na 1680*1050 trenutno.Imam slabiju karticu od tebe i ne zalim se.Ono sto sam htio reci jest da vrama nikad dovoljno,texture postaju sve glomaznije i kroz ovu i iducu godinu ce doci u izrazaj onih 2GB na HD 6950 pa tako i ovih mogucih 3GB na HD 7950.
Igram na 1680*1050 trenutno.Imam slabiju karticu od tebe i ne zalim se.Ono sto sam htio reci jest da vrama nikad dovoljno,texture postaju sve glomaznije i kroz ovu i iducu godinu ce doci u izrazaj onih 2GB na HD 6950 pa tako i ovih mogucih 3GB na HD 7950.
Govorio sam za OC.
Ono što sam htio reći je da onaj tko ima karticu od 3000Kn nema potrebe da je overclock-a.
Govorio sam za OC.
Ono što sam htio reći je da onaj tko ima karticu od 3000Kn nema potrebe da je overclock-a.
AMD VTX 5670 512MB Mentalist Edition
Meni igra Warhammer 40k Dark Crusade uzima 1,6 GB memorije za texture na grafickoj tako da ne znam zasto bi trebali prodavati okljastrenu verziju sa samo 1 GB. Bolje da ima vise jer se nece smanjivati glad za resursima ni GPU-a ni CPU-a...
Da da, takodjer meni Crysis 2, Crysis Warhead, Battlefield 3, Skyrimi i jos mnoge druge konstanto koriste 1GB vrama graficke, tako da smatram da je to pre malo, a jos igram na 144x900 rezi, a da ne govorim za Full HD.. Pa vi recite da je 1GB vrama dovoljno !
to je ko 6970 onda grrrr ipak cu morat na 7970 ich kad joj padne cijena ispod 4k
Da da, takodjer meni Crysis 2, Crysis Warhead, Battlefield 3, Skyrimi i jos mnoge druge konstanto koriste 1GB vrama graficke, tako da smatram da je to pre malo, a jos igram na 144x900 rezi, a da ne govorim za Full HD.. Pa vi recite da je 1GB vrama dovoljno !
u pravu si,ja nejdem na sli bas zbog memorije,kad kupim s 2gb mem onda cu gradit sli.ne zelim sad pa da se desi da fali,trenutno je ok ali da idem na sli isao bi da mi to traje koju god bez promjene graficke.da bf3 i meni koristi malo preko 1gb
u pravu si,ja nejdem na sli bas zbog memorije,kad kupim s 2gb mem onda cu gradit sli.ne zelim sad pa da se desi da fali,trenutno je ok ali da idem na sli isao bi da mi to traje koju god bez promjene graficke.da bf3 i meni koristi malo preko 1gb
Koliko iznad 1GB ?
Samo jedan monitor i to i on 23"?
Samo jedan monitor i to i on 23"?
da
Govorio sam za OC.
Nema ni meni potrebe ocati procesor od 1700 kuna pa ga overclockam.Ja zelim izvuci sve free perfomanse iz komponenti koje kupim,zato volim OC i to je moja stvar i stvar pojedinca.
Nema ni meni potrebe ocati procesor od 1700 kuna pa ga overclockam.Ja zelim izvuci sve free perfomanse iz komponenti koje kupim,zato volim OC i to je moja stvar i stvar pojedinca.
Po meni je to stvar šire društvene zajednice
Po meni je to stvar šire društvene zajednice
Mentalni ne misli tako.
to je ko 6970 onda grrrr ipak cu morat na 7970 ich kad joj padne cijena ispod 4k
Brže je dvadesetak posto, 6970 daje oko 5500-5600
ajde bas postaj sliku di ti to vidis?zanima me
Koliko iznad 1GB ?
ovisi,nekad i 1200mb ako dignem jos nesto na ultra,tj filtere ako dignem
ajde bas postaj sliku di ti to vidis?zanima me
Pomocu GPUZ-a :