Povratak otpisanog

poruka: 15
|
čitano: 2.387
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Povratak otpisanog".
17 godina
neaktivan
Povratak otpisanog

Jooj kako sam bio sretan u subotu kad sam vidio naslovnu stranicu Demonoida kako se otvara.Smijeh Skoro sam i suzu pustio.

0 0 hvala 0
17 godina
Povratak otpisanog

I ja sam se jako razveselio kad sam pročitao vijest o povratku Demonoida, al srećom još pred par dana...negdje drugdjeCool

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Povratak otpisanog
Ajde ako netko ima pozivnicu nek mi pošalje molim vas. email je worftheemperor@hotmail.com
17 godina

Btw ne kužim kak neko kraj rapidshare-a, mirca i dc++ koristi torrente i slične idijotarije.

Torrent je za kumice koje se ne znaju okrenut oko sebe.

17 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...

Btw ne kužim kak neko kraj rapidshare-a, mirca i dc++ koristi torrente i slične idijotarije.

Torrent je za kumice koje se ne znaju okrenut oko sebe.

Torrenti su u većini slučajeva (kada veći broj ljudi sharea file) brži od rapidsharea, a pored toga, možeš skidati bez dnevnog ograničenja (osim ako nemaš premium). Mislim da brzinu mIRC-a i DC-a nije potrebno komentirati (ako je 10 kB/s - sreća ne viđena), a torrenti za 10 minuta većinom postignu 2mbps, kolika mi i jeste maksimalna brzina downloada. Pokušaj skinuti sa DC-a ili mIRC-a 7GB =)

Pozdrav, Davor
17 godina
neaktivan

Meni torrent nije definitivno brži od rapidsharea jer mi rapidshare ide punom brzinom linije (5 mbit) a torrent kako kad. Ali definitivno koristim torrent kada skidam nešto veće. lagano ostavim da se safta preko noći! :D

A kod rapidsharea klikat na 30 linkova... nije fun uopće! :)

Demonoid - welcome back! YAY! :D

17 godina
neaktivan
Povratak otpisanog

Jeej!

Ima netko pozivnicu viška? Smijeh

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Povratak otpisanog

Poslat ću vam ja pozivnice čim se stranica potpuno otvori. Trenutačno: We are currently performing the daily site maintenance.
We'll be back soon

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
grah75 kaže...

Poslat ću vam ja pozivnice čim se stranica potpuno otvori. Trenutačno: We are currently performing the daily site maintenance.
We'll be back soon

Volio bih i ja dobiti pozivnicu, ako nije problem =P

Pozdrav, Davor
17 godina
slažem se, kupis premium, rapidshare zakon. ne mogu shvatit da je nekom tesko platit premium na rapidshare-u..
17 godina
neaktivan

Nije samo problem kupovine premiuma. Na torrentima je puno jednostavnije naći stvari koje tražiš. I lakše ih je skinuti u jednom komadu, nego iz 30 djelova.

Pozdrav, Davor

17 godina
neaktivan
Povratak otpisanog

Definitivno dobra vijest....i account mi jos radiBelji se

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Povratak otpisanog

ak neko ima pozivnicu moze meni poslat pls, clan sam na funfie mogu poslat sliku ratia ak treba dokaz da seedam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Povratak otpisanog

Stranica se još nije otvorila pa ništa od pozivnica još.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Povratak otpisanog

Tko hoće pozivnice za demonoid nek mi se javi na mla.gra@hotmail.com!!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice