Muzika? Muzika??? MUZIKA????!!!!!?????!!!!!!?????!!!!!????!!!!!
FFS...
Muzika? Muzika??? MUZIKA????!!!!!?????!!!!!!?????!!!!!????!!!!!
FFS...
I dalje su im stranice grozne i nemaju baš neku ponudu IT-a
Kaj nisam procitao da ce HgSpotu glavna poslovnica biti ta u Jankomiru? Ili?
stvorila se je velika koncentracija ponude it opreme,možeš misliti,i dalje mi iz zap. dijela nemamo pošteni dućan pa moram u ADM preći skoro cijeli grad
teško vam je u zagrebu imate 50 shopova za elektroniku ja u zadru imam samo tehnomax i links ovi drugi nisu vrijedni spomena
teško vam je u zagrebu imate 50 shopova za elektroniku ja u zadru imam samo tehnomax i links ovi drugi nisu vrijedni spomena
tako i ovi koje ti zamišljaš kao 50 nisu vrijedni spomena
ja samo znam ako želim kupiti neku kvalitetnu audio video komponentu moram u zagreb,kod nas postoje samo denon,marantz,yamaha,nije da je to loše ali želim izbor,a to što si napisao o 50 shopova koji nisu vrijedni spomena tu ima istine,ili su skupi ,ili imaju lošu ponudu
NA Jankomiru? Kao kada u novinama priučeni nounari napišu "...na Malom Lošinju".
ja samo znam ako želim kupiti neku kvalitetnu audio video komponentu moram u zagreb,kod nas postoje samo denon,marantz,yamaha,nije da je to loše ali želim izbor,a to što si napisao o 50 shopova koji nisu vrijedni spomena tu ima istine,ili su skupi ,ili imaju lošu ponudu
Ma uzas... ja ne kupujem u malim ducanima tipa Protis, a i Optimum racunala (ok veci su) jer nemaju beskamatnu kupnju na rate... tako da mi ostaje LINKS, HGSPOT, VEMIL i jos neka dva mala eventualno...
ovi su se isto zaleteli pootvarat di stignu.Nebu to dobro zavrsilo.Trziste stagnira zasiceno je i jedino egzotika do sad nenabavljive marke ili slabo nabavljive ili konkurentnost cijenom donosi uspjeh
Ljepo su oni to uredili, imaju čak i dobre cijene, ali nažalost nedrže komponente za pc; i minus su njim djelatnici koji bome nemaju blage veze o tehnici, nije mi jasno zar je danas tako teško naći klalitetne ljude za posao .
nije mi jasno ali očito je kao da se nikome ne isplati prodavati pc komponente,u čemu je kvaka?
I dalje su im stranice grozne i nemaju baš neku ponudu IT-a
U današnje vrijeme teško da bi se to moglo nazvati stranicom. Neki imaju osobne stranice kvalitetnije napravljene.
nije mi jasno ali očito je kao da se nikome ne isplati prodavati pc komponente,u čemu je kvaka?
zato što je isplativije uvaliti šrot neznalicama,a onii su ipak velika većina,mislim da u tom grmu lezi zec,jer za iste pare možeš složiti puno bolje naravno ako se razumiješ ili imaš znanca koji se razumije
Nije teško naći kvalitetne ljude, ali oni neće raditi za siću koju im ovi nude. Komponente im se ne isplati prodavat, jer bolje je uvaljivati potrošačku elektroniku, to lako prodaš svakoj budali po pretjeranoj cijeni. Onaj tko kupuje komponente nešto zna, a samim time neće kupiti nešto loše po dvostrukoj cijeni.
Ljepo su oni to uredili, imaju čak i dobre cijene, ali nažalost nedrže komponente za pc; i minus su njim djelatnici koji bome nemaju blage veze o tehnici, nije mi jasno zar je danas tako teško naći klalitetne ljude za posao .
Slažem se s ovim gore.
Evo ja sam bio...otvorili su danas tek u pola 3.
Najčešća riječ koja se čula u dučanu je cijena. Večina stvari nema cijenu, tako da ni ne znate jel skupa, jeftina.... Zaposlenici svi nadrkani, sve moraju radit na brzinu...tak da nisam baš zadovoljan.
Potrošio sam 10 kn, da sudjelujem u kolu sreće i dobio sam LG promo paket. Penkala, špaga za mob i nekaj kaj ima funkciju ko onaj mirisni borić u autu, na kojem je napisano LG cokolada.
wauuuuu!!!
sad ću ić kod njih kupit high-eng vešmašinu!
zato što je isplativije uvaliti šrot neznalicama,a onii su ipak velika većina,mislim da u tom grmu lezi zec,jer za iste pare možeš složiti puno bolje naravno ako se razumiješ ili imaš znanca koji se razumije
Pa čovjek ti kaže kako se ne isplati prodavati komponente a ti mu odgovaraš da si sam bolje složiš nego što ti slože u dućanu ? Gdje kupuju onda ti znalci komponente ako se iste slabo prodaju ?
pa dobro, jel imaju ili nemaju ti u techno marketu komponenente. navodno otvaraju ogroman broj dućana po hrvatskoj, i da će pomesti sve ostalo. što se tiče stranica, katastrofalne su im, može se ići na njihove stranice u bugarskoj, sloveniji, srbiji, i tu su kudikamo bolje stranice, no u nas su još iznomno loše, u biti nikakve.
jel zna netko išta više o technomarketu pa da podijeli s nama