Dobro sam shvatio, ovaj forum je nepotreban jer vec postoji drugi "fantastican" forum koji se bavi istom tematikom.
Dobro sam shvatio, ovaj forum je nepotreban jer vec postoji drugi "fantastican" forum koji se bavi istom tematikom.
Posebno mi je drago sto ovo nije jos jedna phpbb skripta! Ovo sto sam do sada vidio moze se mjeriti sa phpbb-om, a zanima me kako ce se drzati kada bude par desetaka tisuca postova :)
Bilo bi ljepo kada bi rekli par rijeci o samom nacinu izrade, koristenim alatima i tehnikama (prvenstveno data access dio) i sl. Iako po mome ukusu malo previse koristenih server side kontrola za UI, ubiti ce procesor kod vise req/sec.
jedva čekam sljedeći :)
btw, tek sam sad shvatio da oni bug kometari redirectaju ovdje ..
Forum Vam je zaista nepotreban. Osim što kasni pet-šest godina, uz Usenet grupu i fantastični http://forum.pcekspert.com/ forum, ovaj predstavlja puko zadovoljavanje 'normi' nekog web sajta.
Forum Vam je zaista nepotreban. Osim što kasni pet-šest godina, uz Usenet grupu i fantastični http://forum.pcekspert.com/ forum, ovaj predstavlja puko zadovoljavanje 'normi' nekog web sajta.
Svaka čast na forumu koji se duugo čekao.. :D
Mislim da bi ovaj forum mogao promjeniti neke stvari u HR IT svijetu..
Svaka čast, nekada je stvarno najbolje napraviti svoje.. nema boljeg ponosa.
Pozdrav od GEM Studio ekipe!
Pozdrav,
Sami ste rekli, trebalo vam je nekoliko stoljeca da otvorite forum. Bolje ikad nego nikad, u svakom slucaju, svaka cast, forum izgleda fenomenalno i nek vam (nam) je sa srecom svima. Nadam se da ce forum svima biti od velike koristi.
Ovo je za proslavit!!
lijepo izgleda
nadam se da ce biti kvalitetno moderiran
lijepo izgleda
Sve pohvale !!!
pozdrav
lijepo izgleda
Ekipa, najljepši forum ikada! Cestitam na trudu...
Šta je, je, izgleda izvrsno. Svaka vam čast.
Dugo sam ovo cekao. Moj najdraži časopis napokon ima svoj forum. Sigurno ću visiti ovdje skoro svaki dan. Vidi se da je još u početcima, ali uz malo savjeta od strane korisnika i malo truda izrasti će u čudo od foruma. Samo naprijed!!!
Uglavnom...do sad mi se jako sviđa. Sve osim platforme :D budući da sam LAMPER...ali oke, baš me zanima kako
se .NET 3.5 ponaša u ovim uvjetima.
Možete li reći konfiguraciju servera na kojem je hostano sve ovo?
Pohvale za:
- općenito forum - i like, a to nije lako.
- ambicioznost
- hrabrost
- ludost (ili dosadu i mnogoparicu)
- ovaj WYSIWYG
- dizajn (totalno 2.0) fensi
- intuitivnost
- povezivanje s člancima i odvojeni podforum za komentiranje članaka. puno bolje izvedeno nego na net.hr
Ima par sitnica koje bi mogli dodati / popraviti.
- quick reply na kraju stranice.jako korisno i sigurno će rezultirati puno većim brojem postova...
- hm. http://forum.bug.hr/forum/
čemu ovaj /forum ako je ionako struktura www.bug.hr/forum = forum.bug.hr znači (subdomain.bug.hr)
Kudim
- linkove na eng. (user/borisko/, /activetopics/ ...) ali znam da je to teško sve uskladiti itd.razumijem sve :)
- password u mailu (radije bi da se ne vidi)
Portal bug.hr - neki ljudi bi zaista htjeli pristupiti stranici preko http://bug.hr
(ali to je boljka svih asp servera tako da...budite iznimka, nebi smio biti problem)
Odmah vidim da će biti mnogo usera i vjerojatno ste zbog toga jako sretni, ja sam skeptičan i
samo se bojim da će biti previše kretena i trollova na ovom forumu.(vidim gumb ignoriraj autora :D)
No...vidjet ćemo. Zasad imam osjećaj da ću biti aktivan. i potpuno zaboraviti forum.net.hr
(rade li smajliji ako upišem :D :) :P :x - test test) < EDIT: ne radi. :(
Pozdrav i sve najbolje...
Ma dobar je Forum, zaslužili ste BUG majicu...
Bilo je i vrijeme. Sa ovim forumom ste kako se ono kaze "stavili tocku na i".
pa imaš za firefox provjeru pisanja čak i za hrvatski i uz malo dobre volje može ti poslužiti sasvim pristojno a da izbjegneš greške tipa ije, je, đ, dž, č, ć i slične.
Lipo izgleda,malo kasnite al sve u svemu 5+ :)
Posebno mi je drago sto ovo nije jos jedna phpbb skripta! Ovo sto sam do sada vidio moze se mjeriti sa phpbb-om, a zanima me kako ce se drzati kada bude par desetaka tisuca postova :)
Bilo bi ljepo kada bi rekli par rijeci o samom nacinu izrade, koristenim alatima i tehnikama (prvenstveno data access dio) i sl. Iako po mome ukusu malo previse koristenih server side kontrola za UI, ubiti ce procesor kod vise req/sec.
Uglavnom...do sad mi se jako sviđa. Sve osim platforme :D budući da sam LAMPER...ali oke, baš me zanima kako
se .NET 3.5 ponaša u ovim uvjetima.