Super, napokon...
Napokon forum !! Yupiii
Ma ovo je baš super!
Napokon mjesto (virtualno) gdje se svi Bugovci mogu podružiti, prodiskutirati i saznati neke stvari koje ih zanimaju od drugih Bugovaca (čitatelja kao i redakcijske ekipe)
Nisam se baš naštrumpfao puno foruma, ali ovaj je mi je najugodniji za oko vidjeti do sada, možda dođu i neki drugi skinovi.
Bravo! Čestitke!
- hm. http://forum.bug.hr/forum/
čemu ovaj /forum ako je ionako struktura www.bug.hr/forum = forum.bug.hr znači (subdomain.bug.hr)
Napokon novi web? :)
Iako je ovaj sada prilično dobar s ergonomske strane.
jep, odista neka ga!
zanima me da li ce se i printani clanci moci komentirati i tko bi ih tad moderirao/postavljao.
naime, naklapanje oko neke vijesti i ne mora biti toliko zanimljivo, pogotovo ako je ista
vec preuzeta i vec prozvakana...
inace, uvijek mi je smetalo da se do BOLa mora prek www. subdomene.
ono - daj da ukucam bug ejdz ar i to je to! ;-)
@editor: malo trza i pod msie (delete key) ali i pod operom (return salje na vrh strane).
ne kuzim zasto ne ostaviti mogucnost zdravoseljackog editiranja nekakvih meta
tagova - dakle rucno, ak je to mogla skopcat ekipa koja je jucer dobila kompic, mogu
valjda i it mrgudi koji se mrijeste oko bug-a :-)
ubacite anketu kolko nas zna html ili xml :-)))
pozdrav, dobra ideja u svakom slucaju!
Portal bug.hr - neki ljudi bi zaista htjeli pristupiti stranici preko http://bug.hr
(ali to je boljka svih asp servera tako da...budite iznimka, nebi smio biti problem)
To nije boljka asp servera (ovo nije 'asp server') nego konfiguracije mapiranja.
Ako ocemo precizno onda ide ovako:
.net 3= wpf, wcf, wf, cardspace (i c# 3.0)
.net 3.5= linq, ajax, rest
Potpuno si fulao. .NET 3.0 je C# 2.0 i dalje. :)) Tek 3.5 donosi C# 3.0
jep, odista neka ga!
1 zanima me da li ce se i printani clanci moci komentirati i tko bi ih tad moderirao/postavljao.
naime, naklapanje oko neke vijesti i ne mora biti toliko zanimljivo, pogotovo ako je ista
vec preuzeta i vec prozvakana...
2 inace, uvijek mi je smetalo da se do BOLa mora prek www. subdomene.
ono - daj da ukucam bug ejdz ar i to je to! ;-)
3 @editor: malo trza i pod msie (delete key) ali i pod operom (return salje na vrh strane).
ne kuzim zasto ne ostaviti mogucnost zdravoseljackog editiranja nekakvih meta
tagova - dakle rucno, ak je to mogla skopcat ekipa koja je jucer dobila kompic, mogu
valjda i it mrgudi koji se mrijeste oko bug-a :-)
4 ubacite anketu kolko nas zna html ili xml :-)))