Neka me ti ucis pismenosti i kucanju.
Velika je razlika izmedju pismenosti i kucanja.
Kada sagovornici budu normalni pismeni ljudi koji znaju prepoznati argumentovanu raspravu,prihvatiti dokaze i realnost i prihatiti da nisu u pravu tada se vrijedi malo truditi i oko pravilnog kucanja.
No kada se raspravljas sa gomilom balavaca koji misle da je linux cool zato u nekom filmu pravi hakeri kucaju satima po treminalima.. jeee brooo.... pazi molim te mislim paziti svako otkucano slovo.
Cinjenica je je da dan danas godinama poslije "uspona" linuxa koji je vrh vrhova jedav 2%, pa ni toliko korisnika je na linuxu.
Da to je to vrh sistem koji niko ne koristi.
Ima svoje mjesto ali sigurno mu nije mjesto tu gdje ga vi gurate :)
Jesam ja ista rekao vezano uz Linux, terminal, hakere ili bilo sto slicno sto si spomenuo u svom postu?
Ne, samo sam komentirao nedostatak programa koji bi omogucio tvojim sugovornicima da lakse prate napisano. Takoder, mislim da sam dovoljno dobro (i pismeno) napisao tekst da ne trebas dva-tri puta citati ispocetka, kao sto sam ja morao citati tvoj. NHF
I to je jedino sto sam komentirao u vezi tvog posta.
P.S. To sto na Linuxu nema programa i alata koje TI koristis, ne znaci da nema ljudi koji koriste alate kojih ima na Linuxu (ili cak samo na Linuxu), pa tako i u obrnutom slucaju.