Možda nas samo hoće hebat u mozak.
zanimljive je da ovo "preporučuje" već masa ljudi... pa da bugovci(e) još nam jedino to niste rekli ! sve ste nam drugo rekli sa svojom bahatošću i ignoriranjem,misleći da ste najbolji jer vam takva pisma šalju klinci.90 posto stranica reklame,a ostalo kolumne nekih anonimusa. istina i ja sam sve na početku naučio iz bug-a ! dest godina svaki mjesec sam kupovao sve brojeve. a onda sam otkrio VIDI. stručno,opširno ,jasno i korektno-odnos profesionalan,bez prepotencije-a i odakle im kad ste im svu oduzeli vi :)
ostajte fuck off
zanimljive je da ovo "preporučuje" već masa ljudi... pa da bugovci(e) još nam jedino to niste rekli ! sve ste nam drugo rekli sa svojom bahatošću i ignoriranjem,misleći da ste najbolji jer vam takva pisma šalju klinci.90 posto stranica reklame,a ostalo kolumne nekih anonimusa. istina i ja sam sve na početku naučio iz bug-a ! dest godina svaki mjesec sam kupovao sve brojeve. a onda sam otkrio VIDI. stručno,opširno ,jasno i korektno-odnos profesionalan,bez prepotencije-a i odakle im kad ste im svu oduzeli vi :)
ostajte fuck off
Mislim da Vidi ima svoj forum....?
ostajte fuck off
Mislim da Vidi ima svoj forum....?
Potpisujem.
Ako s onolko reklama u časopisu uspiju propast, svaka im čast..
Zaista. Reklama ima puno.
budimo realni ali nema boljeg časopisa od Buga,nedavno sam kupio i Vidi ali nije to to...nisu oni loši ali Bug je bolji
dok god bude odličnih hardverskih nagrada neću se bunit na reklame
pa i dame obrišu nije problem napravit new profil
budimo realni ali nema boljeg časopisa od Buga
slazem se. ja sam u Srbiji, tu ima dosta it casopisa ali jedan je najbolji i to je BUG!
Davno sam prestao kupovati bug i slicne casopise iz razloga sto je svaka treca strana reklama, a ono sto se recenzira prije pronadjem na netu.
Inace, ne mislim da ce prestati izlaziti casopis. Naslov je u smislu onoga - i losa reklama je reklama.
O cemu se radi ne bi pametovao. Mozda o tome da ce izbaciti cijeli forum na DVD-u, koji ce moci citati i oni u 'offline' ili dial up stanju.
neznam kaj im ovo znači ali nadam se da bu hebeno!
mislim da neće ugasit forum ni časopis nego idu na neku veču stepenicu.
Mislim da ovo R.I. ustvari R.I.P.
sad redakcija BUG-a sedi i smeje se nasim komentarima i nece da se oglase
Kupujem BUG vec dosta vremena i sad sam se odlucio da se napokon registriram. Pratio sam neko vrijeme ovaj forum neregistriran i mogu vam reći da je ovo najbolji forum na kojem sam ikada bio (vjerujte mi bio sam na jako puno foruma). Bilo bi mi iskreno žao da se ugasi ovaj prekrasan forum.
Ako će se zatvoriti BUG časopis, štrajkati ću glađu. Ovo je odličan časopis i nemože (čitaj:ne smije) se ugasiti.
VIDI i ostala "smeća" (daleko su oni od toga,ali prema BUGU jesu) se ne mogu niti usporediti sa BUG-om i izgubiti ćemo jedno jako dobro štivo koje se ne može zamijeniti nijednim časopisom.
A ako se ugasi forum najbolje bi bilo da skupimo pare i zakupimo neki hosting i kupimo BUG-ov forum koji bi se trebao ugasiti. I tako nastavimo tradiciju!
Pozdrav od Ezia!
Nije mi jasno kako se ne izjasni nitko od urednika.
Malo je glupo ovo "iscekivanje", mislim da ste nam duzni objasniti bar o cemu se radi.
else
faq off
budimo realni ali nema boljeg časopisa od Buga,nedavno sam kupio i Vidi ali nije to to...nisu oni loši ali Bug je bolji
dok god bude odličnih hardverskih nagrada neću se bunit na reklame
Kaj se ne osjećaš malo iskorišteno, da ne kažem glupo, kada listaš mjesečnik te na svakoj drugoj stranici naletiš na reklamu? Ja osobno da. Neki časopisi, a među njima nažalost i BUG su počeli ličiti na letke iz supermarketa, one koje svaki dan nađeš u sandučiću, a još košta i 30 kn. Lijepo je sudjelovati u nagradnoj igri i gajiti nadu da će se osvojiti neka vrijedna nagrada, ali još je ljepše nešto naučiti iz časopisa i čitati ga dulje od sat vremena. Barem meni.
P.S. Čitao sam Vidi, ne sviđa mi se, nekako djeluje populistički.
Vidim da su se neki ovde ohrabrili i da nizaju negativne komentare na Bug, redakciju, forum i slicno :)
Mislim da se Bugovci nisu nadali ovakvim reakcijama :))))))
Iako, osobno mislim da je ovo najkvalitetniji casopis i daleko najkvalitetniji forum na ovim podrucjima. A sto se tice negativnih komentara... gdje ima dima...
Kupujem BUG vec dosta vremena i sad sam se odlucio da se napokon registriram. Pratio sam neko vrijeme ovaj forum neregistriran i mogu vam reći da je ovo najbolji forum na kojem sam ikada bio (vjerujte mi bio sam na jako puno foruma). Bilo bi mi iskreno žao da se ugasi ovaj prekrasan forum.
Ako će se zatvoriti BUG časopis, štrajkati ću glađu. Ovo je odličan časopis i nemože (čitaj:ne smije) se ugasiti.
VIDI i ostala "smeća" (daleko su oni od toga,ali prema BUGU jesu) se ne mogu niti usporediti sa BUG-om i izgubiti ćemo jedno jako dobro štivo koje se ne može zamijeniti nijednim časopisom.
A ako se ugasi forum najbolje bi bilo da skupimo pare i zakupimo neki hosting i kupimo BUG-ov forum koji bi se trebao ugasiti. I tako nastavimo tradiciju!
Pozdrav od Ezia!
Ovo je najveće priznanje nekom časopisu koje sam ikada vidio! Respect!
Inače dobra ideja za kupnju foruma i hostinga!
Ovu temu treba zaspamati tako da se modovi kad-tad oglase. Ovako samo ignoriraju.
Svaki casopis mora da ima reklama....mislim sta je tu lose, niko nece da radi za dzabe, moraju ljudi od necega da zive....
Meni nije jasno zašto svi govore o nekom gašenju foruma ili čak časopisa. Pa da se radi o tome ne bi ovako dizali buku oko toga.
Baš suprotno, ovo liči na neku reklamu, npr. kao što je nedavno radio TELE2 sa smiley-em, ja očekujem da će se nešto novo napraviti, a ne gasiti ili ukidati.
Meni nije jasno zašto svi govore o nekom gašenju foruma ili čak časopisa. Pa da se radi o tome ne bi ovako dizali buku oko toga.
Baš suprotno, ovo liči na neku reklamu, npr. kao što je nedavno radio TELE2 sa smiley-em, ja očekujem da će se nešto novo napraviti, a ne gasiti ili ukidati.
Ja mislim da će štrajkati ili nešto takvo.
Pozdrav od Ezia!
Ovo je najveće priznanje nekom časopisu koje sam ikada vidio! Respect!
Inače dobra ideja za kupnju foruma i hostinga!
Hvala. Trebali bi izabrat blagajnika.
Ja mislim da će štrajkati ili nešto takvo.
I ja isto.
mozda redakcija tako opipava nase reakcije da se bug (nedaj boze) ugasi, jer se enter skoro sad ugasio
mozda redakcija tako opipava nase reakcije da se bug (nedaj boze) ugasi, jer se enter skoro sad ugasio
Ne skoro nego se ugasio.Sada je samo kao web stranica (portal)
Ne skoro nego se ugasio.Sada je samo kao web stranica (portal)
a pogresno sam otkucao....trebalo je sad skoro (mislim vremenski skoro) nadamo se da bug nece imati istu sudbinu
Sve mi se čini da je ovo jedna velika - ŠALA! 99%, a onih 1% ostavljam kao mogučnost da Bugovci na neko vrijeme prekinu sa izdavanjem časopisa i ukinu forum. Ali, kao što su neki već rekli vjerojatno Bugovci sa podsmjehom promatraju naše reakcije. Ako je ovo šala mogu se kladiti da je tvorac te šale - (hehehe) Zli Luđak.
Ovu temu treba zaspamati tako da se modovi kad-tad oglase. Ovako samo ignoriraju.
bilo bi zgodno...ali nije potrebno
šala mala.
mislim da ovo oni smao promoviraju svoju neku novinu illi nesto tako tipa novi dizajn, nagradna igra ili nesto trece
Vidjet ćemo,prerano je za nagađanja.
Ako sutra ne bude novosti na Bug on-line-u, ako se za tjedan dana ne pojavi BUG na tisku, ako u međuvremenu dobimo objašnjenje.
Uglavnom dok dok ne dobim dokaze BUG je živ.