blokirat će nam forum na tjedan dana
A mozda samo nabijaju posjecenost forumu :D
Mialim da je ovo pokusaj BUG-ovaca da preuzmu kontrolu nad cijelim planetom....
Ništa ne mogu naći na forumu od tog Mate Ivanovca aka Svijetleće lampe (ako mu je to uopće nick)... Dajte nešto, dajte neki lead ako je čovjek takva legenda! :)))
Znaci gasi se rubrika pitanja-odgovori u tiskanom izdanju! A razumijem ih ,svaki mjesec im dode tisuce pitanja pa sad ti sva njih procitaj , odredi najzanimljivija i koja vec nisu bila , odgovori na njih i jos ti zauzme par strana u casopisu gdje se nemogu staviti reklame.
Mislim da im to ne uzima toliko vremena... Par pisama procitaju, odaberu 2 - 3 koja imaju smisla i to je to.
Inace... ovo vjerovatno testiraju kako Apple nabija hype... isto tako oni nabijaju hype :)))))
Ništa ne mogu naći na forumu od tog Mate Ivanovca aka Svijetleće lampe (ako mu je to uopće nick)... Dajte nešto, dajte neki lead ako je čovjek takva legenda! :)))
Kakav lead da ti damo?
I ima nekoliko acc-a:
Mato_Ivanovac
Mato_Luks
Svjetleci Ventilatorr
Mato_Lukic (nisam siguran za ovaj zadnji)
I da ne možeš ga naći preko pretrage autora.
Upiši ovo na google (bez navodnika): "site:bug.hr Mato_Ivanovac" ili "site:bug.hr Svjetleci Ventilator"
Tako ćeš ga naći.
tesko ga je promasiti ;)
Upisi mato iphone ;)
Znaci gasi se rubrika pitanja-odgovori u tiskanom izdanju! A razumijem ih ,svaki mjesec im dode tisuce pitanja pa sad ti sva njih procitaj , odredi najzanimljivija i koja vec nisu bila , odgovori na njih i jos ti zauzme par strana u casopisu gdje se nemogu staviti reklame.
Vrlo teško mi ja za povjerovat da bi gašenje rubrike u tiskanom izadnju ili bilo što slično u tom smjeru bilo tako oglašavano. To nema veza s logikom ili s marketingom.
"alo ljudi pripremite se - gasimo rubriku!!!"
Kakav lead da ti damo?
I ima nekoliko acc-a:
Mato_Ivanovac
Mato_Luks
Svjetleci Ventilatorr
Mato_Lukic (nisam siguran za ovaj zadnji)
I da ne možeš ga naći preko pretrage autora.
Upiši ovo na google (bez navodnika): "site:bug.hr Mato_Ivanovac" ili "site:bug.hr Svjetleci Ventilator"
Tako ćeš ga naći.
hahahahahhaha ovaj mate je boga , kloka boatiana da to govno ide 90 na sat... da da kad ga baciš s litice.. Jbt ko ga je banna ..
Pa ali ni nisu napisali halo ljudi gasimo rubriku ! Vec kolektivni fu.. off , pa sada neka mi to tumacimo .
Kad smo kod mate,evo jedna tema sa motorima,veli mato,malo cakneš auspuh i juriš ko zmaj ...
Inaće:
tesko ga je promasiti ;)
Upisi mato iphone ;)
Najjača tema definitivno.
Matu za predsednika! li pocasnog clana najmanje uz urucivanje zlatnih kljuceva redakcije. Covjek nam je prustio sate smijeha ovdje ;)
Ovako! Ima u zagrebu dosta dobra ludnic...ups...zabavni park koji je toliko zabavan da svi u njega idu! Zove se Vrapče! Pa Miro i ostali znate gdje ćete! Najbolje od svega ulaznice besplatne! A za časopis se ne morate brinuti! Dajte meni mjesto urednika i pozovite par forumaša meni kao podanike(Weky,Robisierra,Mentalist,Šef,Baptista,.......) i časopis će vam se porodavati u Cijeloj Americi! A vi se zato vrijeme odmarate u vrapču. Sretno u Vrapču!
ma mati i njegovoj mami treba dat ovaj silverstone
HAHAHAH koji ih je ovo majmun izhebo u zdrav mozak a jos krepajem od smija hhaha
gaming ti je pokvario vid :)
Kako nema? KLIK
Nije, meni još uvijek otvara.....WTF? Da nije stvarno neki hack??
neki hoker je uletio i hoko sve
Nije valjda da gase forum!?
FAQ = Frequently asked questions
OFF = offline
Možda pripremaju neki dodatak uz časopis u kojem ce biti pitanja i odgovori