Ma sto posto će biti neka XXX tema :P
Da nije neko provalio na bug,pa se našalio malo,inaće zanimljiv naslov
Mato's revenge .
Da nije možda haker-goran napravio neki OS u photoshopu pa sad hakiro u BUG? :O
:strgosamseodsmjehaprevišebislovazauzelokadbipisao:
Čuj u photoshopu OS , žešća glupost .
To je on htjeo napravit :P
Ovo je sad najveća misterija :)
Wu da fak iz R.I?
baš ste fora :-))
Do you kiss your momma with that mouth?

Valjda nisu kolektivno pukli...
ni da se ugasi uopce mi nebi bilo krivo..
Smijemo li znati što se događa?
Možda će biti neki štrajk pa to ovako objavljuju?
Ko će ga znati... Tajnovita ta redakcija BUG-a
Meni zvuči kao kolektivni odmor. To se dešava kad pukneš od posla. Zato sve treba umjereno, bez pretjerivanja.
Ili frustracija zbog niskih prihoda? Niko ne kupuje časopis, svi vise po internetu? Ja sam potrošio određeni prostor za časopise, više ne staje.
Meni zvuči kao kolektivni odmor. To se dešava kad pukneš od posla. Zato sve treba umjereno, bez pretjerivanja.
Imali su cijeli mjesec kolektivnog odmora. to je bio 7 mj.
Hajde da vidimo ko će onda biti najbliži u pogađanju.
Definitivno će biti ili FAQ o hardveru ili FAQ o Bugovcima. Mada je vrjerojatnije ovo drugo.
Čemu se opterećivati? Vidjeti ćemo, rekli su slijepci...
kaj ce brisati clanove s foruma? O.o
pa mozda bi i trebali neke
Ja mislim da ovo nije napisala redakcija.
Autor : R.I
Ne sjećam se da sam ikad pročitao u časopisu ili na site-u neki članak od R.I
Možda su napravili CS server pa sad kao amx_fuckoff
Bezobrazan naslov. Fuck off. A dobro, ponekad si novinarčići zamisle da su najpametniji na svijetu. Tipično za portale
Mato's revenge .
Tko je sad pak to?
Mato's revenge .
Tko je sad pak to?
Svjetleci Ventilator, Mato_lukic i još multiacc ko kineza
Što ovo znači?
Odnedavno Enter više ne postoji u papirnatom obliku. Možda, obzirom na smanjene prihode i katastrofalno nisku dobit isto čeka i Bug (?). Nadam se da ne.
Odnedavno Enter više ne postoji u papirnatom obliku. Možda, obzirom na smanjene prihode i katastrofalno nisku dobit isto čeka i Bug (?). Nadam se da ne.
To sam i ja pomislio
Ja se također nadam da ne.
Zatvaranje butige ? Nebih se čudio.
Sumnjam,da je tako onda bi se prvo riješili Mreže koja ima puno manje čitatelja nego Bug.
Ako s onolko reklama u časopisu uspiju propast, svaka im čast..
Moram priznat da mi je ovo malo jadan (iako uspjesan) nacin dizanja hypea. Naravno da se nijedan aspekt BUG-a nece ugasit zato sto je nekom dop**dilo. Oni od BUG-a imaju puno vise nego mi korisnici, inace nebi MI bili NJIHOVI korisnici, nego oni nasi...
nezz...možda se varam ali mislim da se malo ljute na neke korisnike(uključujući mene) koji i nisu bili baš nešto oduševljeni nekim člancima i ažuriranosti vijesti pa to komentiraju na forum...recimo za one retardirane vijesti o lady gagi i hurdovoj ljubavnici,ili vrlo površnom procjenjivanju symbiana^3,ili to da neke vijesti budu na engadgetu ili nekom drugom portalu od dana do tjedna prije nego na bugu