jel mi zna netko objasnit kakva im je to logika da novu verziju svoje aplikacije najprije izdaju za konkurentnu platformu iOS umjesto na svoju vlastitu ANDROID????
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne bih znao. Ali znam da najdetaljnije i najtočnije karte hr ima Genius Maps (aplikaciju napravio Mireo, mape su od Navteq-a). Mape su posve offline, ima 3D zgrade. Mape su točnije i od Wazea i od Here Maps-a (osobno se uvjerio). Ali, ta aplikacija nešto košta.
U kategoriji besplatnih po meni najbolji je Waze. Odlično je što korisnici sudjeluju u prijavi problema u prometu i točnosti mapa, no mape nisu dostigle razinu točnosti koje ima Genius Maps. Također, offline mod pamti samo okolicu ceste rute kojom idete. Ako skrenete s rute, kartu više nemate. Meni se desilo da sam fulao križanje i ušao u "crno područje" na karti i u inozemstvu morao uključiti internet promet koji nije jeftin. Ali, waze ipak u jednome ima prednost - besplatan je!
Google maps mislim da nije neka konkurencija. Nema offline, mape nisu posve točne, dakle, po meni ne može parirati navedenom dvojcu. Njih ističem nakon što sam probao i detaljno testirao i koristio više od desetak različitih vrlo popularnih navigacijskih aplikacija.