Je li to reakcija na Britannicu?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
mislim da fakat trebaju uvest nekakvu kontrolu jer ima puno lažnih inforamcija
Otvoreno polako postaje zatvoreno... Nažalost tako, vjerojatno, mora i biti isključivo iz razloga ljudske prirode... Polako, ali sigurno, Wikipedija postaje ništa drugo nego enciklopedijski "forum" sa svim svojim prednostima i nedostacima. Samo je pitanje u tolikoj količini korisnika tko je user, tko admin a tko moderator? Ako ništa, barem se zna tko je bot. Ili nezna?
Oduvijek sam smatrao Wikipediju eutopijskom idejom i kako se stvari razvijaju, nisam bio daleko od pretpostavke. Isto kao i od svoje preporuke drugima da se informacije s Wikipedije uzimaju s velikom dozom rezerve prema točnosti i ažurnosti te informacije.
Otvoreno polako postaje zatvoreno... Nažalost tako, vjerojatno, mora i biti isključivo iz razloga ljudske prirode... Polako, ali sigurno, Wikipedija postaje ništa drugo nego enciklopedijski "forum" sa svim svojim prednostima i nedostacima. Samo je pitanje u tolikoj količini korisnika tko je user, tko admin a tko moderator?
To i trebaju napravit jer fakat ima previše bolesnika kojima je gušt uništavat tuđi trud jer ne žele čut istinu ili su jednostavno bolesne primitivčine. Malo će kasnit informacije, al bolje da kasne neg da su netočne.
To i trebaju napravit jer fakat ima previše bolesnika kojima je gušt uništavat tuđi trud jer ne žele čut istinu ili su jednostavno bolesne primitivčine. Malo će kasnit informacije, al bolje da kasne neg da su netočne.
A da možda probate http://en.citizendium.org/wiki/