4 milijuna $... premali su to novci za izumiti bilo kaj...
Bit će da je to samo potvrda već izumljenog.
A možda se ta tehnologija može iskoristiti i za upravljanje onog koji nosi tu kacigu na glavi?
4 milijuna $... premali su to novci za izumiti bilo kaj...
Bit će da je to samo potvrda već izumljenog.
A možda se ta tehnologija može iskoristiti i za upravljanje onog koji nosi tu kacigu na glavi?
Mislim da bi za to trebalo izmislit "jezik" na kojem mozak funkcionira, nesto slicno kodu, hrpi impulsa... Mislim da ce to biti tesko ostvarivo, ali ne nemoguce ;D
I 4 milje mi se cine premalo za ovako "komplicirano" istrazivanje...
Kroz godine ce se ta svota popeti do 4 milijarde - bar ja tako mislim. Nemam nista protiv takvih izuma, ali imam kad ih koristi vojska. Prvo da oni isprobaju u njihovim "opravdanim" ratovima pa ce onda masa dobit na koristenje.
Mislim da ne bit trebalo izmisliti nikaki posebni jezik. Samo pronaći i poništiti frekvencije mozga koje emitiraju osjećaji poput straha, panike ...
Nakon ovih faza ide faza kontrole vojnika od strane zapovjednika i imacemo novi nastavak F.E.A.R.-a... Uzivo...
I onda je svizac zamotao čokoladu u omot
I sad bi se mi svi trebali unerediti u gaće jer će nenadj.... američka vojska uskoro moći čitati misli. Čakštoviše trebamo odmah odustati od pomisli da branimo naše vodne resurse kad ih se oni budu željeli dočepati. Četiri milijuna ne služi za financiranje izuma te kacige, nego kao jedna od stavčica velikog budžeta za specijalni rat, razdjel propaganda. Čitanje misli, hau jes nou.
To je moguće. Clint Eastwood je vozio MiG-31 Firefox avion kojim je upravljao mislima razmišljajući po ruski.
- Misliš li isto što i ja B1?
- Da, B2!
To je moguće. Clint Eastwood je vozio MiG-31 Firefox avion kojim je upravljao mislima razmišljajući po ruski.
Pa već neko vrijeme možeš mislima igrati igre, zašto nebi vozio i helić? :)
Vec si mogu zamisliti gomilu americkih vojnika kako trce sa velikom tubom gela kojim mazu glavu prije nego sto stave ovu kacigu na glavu.
Bas me zanima kako ce ju skinuti nakon 12+ sati na suncu.
Radi se o kontroli uma ne nužno američke vojske već vašeg vlastitoga. Kako navesti nekoga da pomisli na nešto i još dalje da učini nešto što mu je sugerirano , a da toga nije niti svjestan.
Neznam dali če se svi skrinovi poredat po rednim brojevima nadam se da hoće jer od toga zavisi rezultat testa , nemojte preskakati i gledati u naprijed !