Kontrola mislima za američku vojsku

poruka: 15
|
čitano: 3.709
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Kontrola mislima za američku vojsku".
16 godina
neaktivan

4 milijuna $... premali su to novci za izumiti bilo kaj...

Bit će da je to samo potvrda već izumljenog.

A možda se ta tehnologija može iskoristiti i za upravljanje onog koji nosi tu kacigu na glavi? Cool

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Mislim da bi za to trebalo izmislit "jezik" na kojem mozak funkcionira, nesto slicno kodu, hrpi impulsa... Mislim da ce to biti tesko ostvarivo, ali ne nemoguce ;D
I 4 milje mi se cine premalo za ovako "komplicirano" istrazivanje...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kroz godine ce se ta svota popeti do 4 milijarde - bar ja tako mislim. Nemam nista protiv takvih izuma, ali imam kad ih koristi vojska. Prvo da oni isprobaju u njihovim "opravdanim" ratovima pa ce onda masa dobit na koristenje.

Gentoo user. :')
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Mislim da ne bit trebalo izmisliti nikaki posebni jezik. Samo pronaći i poništiti frekvencije mozga koje emitiraju osjećaji poput straha, panike ...

0 0 hvala 0
17 godina

Nakon ovih faza ide faza kontrole vojnika od strane zapovjednika i imacemo novi nastavak F.E.A.R.-a... Uzivo...

Nudim profesionalne usluge: Pucanje u zrak na vjencanjima, povracanje na koncertima, opijanje na proslavama, parazitsko izlezavanje... Kontaktirajte me za kvalitetnu uslugu.

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Kontrola mislima za američku vojsku
Bogami su jeftino i prošli!
Kontrola mozga? Zvući kul malo prekol??
nije na nama da odlučujemo tko će umrijeti a tko živjeti.već da iskoristimo preostalo vrjeme najbolje što možemo.
17 godina
neaktivan

I onda je svizac zamotao čokoladu u omot Namigiva

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

I sad bi se mi svi trebali unerediti u gaće jer će nenadj.... američka vojska uskoro moći čitati misli. Čakštoviše trebamo odmah odustati od pomisli da branimo naše vodne resurse kad ih se oni budu željeli dočepati. Četiri milijuna ne služi za financiranje izuma te kacige, nego kao jedna od stavčica velikog budžeta za specijalni rat, razdjel propaganda. Čitanje misli, hau jes nou.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

To je moguće. Clint Eastwood je vozio MiG-31 Firefox avion kojim je upravljao mislima razmišljajući po ruski.

Developers,developers,developers...coming and coming and coming...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

- Misliš li isto što i ja B1?
- Da, B2!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Kontrola mislima za američku vojsku
the_tux kaže...

To je moguće. Clint Eastwood je vozio MiG-31 Firefox avion kojim je upravljao mislima razmišljajući po ruski.

Pa i onaj faca je u "Plavom gromu" upravljao gunom iz helikoptera samo uz pomoć kacige Smijeh

Ma, pričajte vi što hoćete, sve je to normalno za ritam znanstvenog napretka kakav smo pokrenuli. Nije uvijek motiv napretka naše civilizacije bio samo vojna premoć, premda je najjači, niti je samo komercijalni, premda je drugi po jačini, bilo je tu i drugih plemenitih motiva, a i konačne koristi od rezultata.

Bravo, Ameri! Samo vozi! Uzbro ili nizbrdo, s kočnicom ili bez kočnice, svejedno mi je! Belji se

Intel 80286 12MHz, 640k RAM, 20 MB HDD, MS-DOS 3.31 <========]]=0
17 godina
neaktivan

Pa već neko vrijeme možeš mislima igrati igre, zašto nebi vozio i helić? :)

Liniću i Šukeru je nakon n-te svađe odbrosio: "Ko pit bulovi ste!" Na to mu je Šuker, prisno uzvratio: "Najveći pitbul si ti!", na što je Bago ne trepnuvši ispalio: "Ne, pokraj vas sam pudlica!"
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Vec si mogu zamisliti gomilu americkih vojnika kako trce sa velikom tubom gela kojim mazu glavu prije nego sto stave ovu kacigu na glavu. Smijeh

Bas me zanima kako ce ju skinuti nakon 12+ sati na suncu. Smijeh

Bugs (or features) work in mysterious ways.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Radi se o kontroli uma ne nužno američke vojske već vašeg vlastitoga. Kako navesti nekoga da pomisli na nešto i još dalje da učini nešto što mu je sugerirano , a da toga nije niti svjestan.

Neznam dali če se svi skrinovi poredat po rednim brojevima nadam se da hoće jer od toga zavisi rezultat testa , nemojte preskakati i gledati u naprijed !

baster
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

nastavak

baster
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka