Nadao sam se da će Ubisoft uzet Metro. u zadnje vrijeme Ubisoft radi odlične SP igre i Metro bi im bio pun pogodak.. šteta
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Velika lova se vrti ovdje, čovječe!
Crytek samo 500.000 $ ?
mene samo zanima sta ce biti s Metro:Last Light :)
Neznam za vas ali meni nekako čudno što je SEGA kupila njihove najbolje naslove :/
Stvarno neznam jeli to dobro ili loše, jer nisam nikako imao iskustva sa SEGA-om.
Ubisoft je tu najbolje prosao. South Park ce da nosi
Iskreno čak mi je i drago da Sega preuzima Relic. Uz Total War koji je ipak na poteze ovo dodaje odlične RTS naslove njihovom katalogu, posebice nailazeći CoH 2. Jedino se pitam da li će Games Workshop i dalje dozvoliti licenciranje Warhammer 40k za buduće nastavke.
Samo da im ne padne na pamet prenositi COH na konzole. To bi me bacilo u duboku i tešku depresiju. Mislim da bi to konačno bio čavao u lijes procesu koji već ionako dugo traje (na PC-u) a to je simplifikacija (idiotizacija) strategijskih igara.
Iskreno čak mi je i drago da Sega preuzima Relic. Uz Total War koji je ipak na poteze ovo dodaje odlične RTS naslove njihovom katalogu, posebice nailazeći CoH 2. Jedino se pitam da li će Games Workshop i dalje dozvoliti licenciranje Warhammer 40k za buduće nastavke.
Čovječe, Warhammer 40K u stilu total wara. Tisuće i tisuće jedinica npr. bloodravena ili ultramarinesa za kontrolirati :D
Po meni Crytek je najbolje prošao za pola milijuna kupili homefront....uopče ne sumnjam da to neće biti igretina kad Crytekovci uzmu stvar u svoje ruke
Po meni Crytek je najbolje prošao za pola milijuna kupili homefront....uopče ne sumnjam da to neće biti igretina kad Crytekovci uzmu stvar u svoje ruke
Već rade na nastavku neko vrijeme tako da taj dio priče nije upitan. :)
Sega je već bila otkupila licencu za Warhammer, tako da Creative Asambly može napraviti nešto u stilu Total War-a. Sad imaju na raspolaganju i Warhammer 40000.
Sad mi je srce na mjestu kad su W40k i CoH u rukama nekoga tko zapravo izdaje dobre RTS igre
Jedino mi je drago da EA nije preuze niti jednu franšizu
Jedino mi je drago da EA nije preuze niti jednu franšizu
Taman sam htio napisati, izostanak EA i Activisona je donekle čudan ali svakako veseli :)
Čovječe, Warhammer 40K u stilu total wara. Tisuće i tisuće jedinica npr. bloodravena ili ultramarinesa za kontrolirati :D
To bi bilo totalno u suprotnosti s W40K loreom posto cijeli chapter Blood Ravensa ima 1000 marinaca .
Sega, to bi moglo znaciti i konzole (ne kazem da hoce)..... hmmm nesto mi tu smrdi. Nije da imam nesto lose protiv SEGE ali ono.... konzole i RTS igre?
Za Crytek i Ubisoft me ne cudi.... to se moglo i ocekivati, opet, dobro je sto nigdje nema Activisiona i EA na vidiku....
To bi bilo totalno u suprotnosti s W40K loreom posto cijeli chapter Blood Ravensa ima 1000 marinaca .
Kad novci zazvečkaju, i to će se razrješiti kolega :D
Ali kombinacija ukupne moći ljudskog Carstva (Imperial Guard, Sisters of Battle, Space Marines..) protiv ostataka bi bila zanimljiva - imaš na karti hrpu Gurdsmena i tenkova koji rokaju po orcima i onda u presudnom trenutku dropaš Space Marinse ;)
Evo potencijalni kupac Vigil games-a - Darksiders.....
Platinum games:
"In THQ's studio and IP selling off auction, Darksiders is unsold? [We] wanna buy it...on the cheap..."
Nema potrebe, Sega već ima licencu Games Workshopa za Warhammer fantasy, štoviše već su najavili igru sličnu total war serijalu ali s tematikom Warhammera. A i GW-u ovo odgovara, jer će im licence i za WHF i za WH40k biti pod istim krovom, Segom. Štoviše Creative Assembly je dobar u masovnim bitkama ala total war, i za to je Warhammer fantasy kao stvoren, dok se Relic specijalizirao za squad RTS-e, kao što su CoH i DoW a takav sistem više odgovara WH40k.
Zbog toga mene je vijest da je Sega ugrabila Relic razveselila. I nadam se da ćemo vidjeti i nastavke Darksidersa.
Vigil games je na kraju završio u Cryteku :)
http://www.hcl.hr/vijesti-developeri-darksidersa-nasli-dom-u-novom-crytekovom-studiju-7850-27.html
Vigil games je na kraju završio u Cryteku :)
http://www.hcl.hr/vijesti-developeri-darksidersa-nasli-dom-u-novom-crytekovom-studiju-7850-27.html
Moraš pažljivije čitati Bug. :)
http://www.bug.hr/master/vijesti/crytek-otvorio-jos-jedan-studio/121494.aspx