Intel pred kaznom

poruka: 22
|
čitano: 4.198
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Intel pred kaznom".
16 godina
Intel pred kaznom

Toooo, Intel crkniiii Cool

AMD Athlon 4200+ X2, Gigabyte MA770-UD3 2GB ram, 2x160GB xfx GF 9600GT 512 22"Asus vw222 lcd ,Win 7068b
Moj PC  
1 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Intel pred kaznom

ajoj tak mi ih je zao, rugat cu se intelovcima u skoli Smijeh

0 0 hvala 0
17 godina
Intel pred kaznom

Živjela Europska komisija!

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Intel pred kaznom

Napokon su i valikom intelu stali na kraj sa njgovim monopolističkim ponašanjem, čudno je da su to primjetili tek nakon 8 godinaNeodlučan.

Ja sam Ivan Puuuuuuu iz Iloka, dečko sa sela :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Intel pred kaznom

Nego bilo bi dobro da presude ako je ikako moguće da AMD više nemora plaćat x86 licencu i neka pristojna svota miljunčića... recimo 500milijunaSmijeh

MSN i e-mail - drazen016@net.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Intel pred kaznom

Ja sam na AMD procovima od 2001 godine a tako ce bit i dalje a da su u Intelu bezobrazni i pohlepni to se odavno zna treba ih opalit po đepu itekak a sad kak bude bit ce to je trebalo napravit odavno vec!Cool

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Intel pred kaznom

Ufff, ak su to radili zadnjih osam godina mogla bi biti lijepa novčana svota u pitanju, nije da ih žalim iako imam Intela, kad razmislim - možda ga baš zato i imam  Neodlučan

There’s a part of me in the chaos that’s quiet, and there’s a part of you that wants me to riot

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Intel pred kaznom

Realno gledano nikakva novčana kazna neće naškoditi Intelu,500 milijuna eura kazne je njima isto kao kad bi nama policajac naplatio 500kn za ne korištenje pojasa.

Daleko veća šteta Intelu prijeti ako njihovo viđenje 'zakona' bude jasno osuđeno i zabranjeno kao način poslovanja, tek tad bi počeo drastično gubiti udio na tržištu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.5.2009 15:41 (QFlash).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Intel pred kaznom

Kako mi odmah dođe na pamet jedan monopolistički bastard u Hrvata.

1 0 hvala 0
17 godina
Intel pred kaznom

Čisti bezobrazluk Intela. Ako ima istine u ovim navodima trebalo bi im zabraniti poslovanje u Europi sljedećih pet godina pa će vidjeti kako je to kad ti ograniče prodaju.

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Intel pred kaznom

Ima Boga. Ne želim im nikakvo zlo, samo malo vrate makar mali dio onoga koliko su bezobrazno oteli.

17 godina
neaktivan
Intel pred kaznom

Uf, zamisli ti jedan HP, Dell i Nec koji su pristajali na takav reket...

mama ti je biljna uš
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
protjeran
Intel pred kaznom

Intel ima neto dobit samo za jedan kvartal godine cca 650 milijuna dolara! Kakva to mora biti kazna. hehe

Ali uvijek su banditi iz microsofta i intela isli ruku pod ruku...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Intel pred kaznom

e tako im i treba!

šta gledaš u ovaj potpis, rađe zuri u sunce ili tako nešto
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Intel pred kaznom

Prema odluci Europske komisije Intel će morati platiti nešto više od jedne milijarde eura kazne, točnije 1,06 milijardi eura.

"Intel has harmed millions of European consumers by deliberately acting to keep competitors out of the market for computer chips for many years," said Competition Commissioner Neelie Kroes. "Such a serious and sustained violation of the EU's antitrust rules cannot be tolerated."

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Intel pred kaznom

Europska komisija kaznila je Intel, proizvođača računalnih čipova, sa 1,06 milijardi eura zbog kršenja pravila tržišne utakmice. To je zasad rekordna kazna za ovakav prekršaj.

Pročitano tu.

Fino su ih oprali po đepu.

0 0 hvala 0
17 godina
Intel pred kaznom

Tko krši pravila treba ga kazniti! Neka, neka Intel. Dobro su još i prošli!

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Intel pred kaznom

Neka in!! Evo jos jedan razlog da nikad ne kupin intelov proc, kako mi je samo drago, gamad monopolisticka.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

AMD forever

Intel crkni, toni i ne vracaj se

16 godina
neaktivan
Intel pred kaznom

al nece intel tak lako crknut ipak on ima nejjace processore... ne zaboravite!!!!! inteli je to ko jedna dlaka sa glave...

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
damian123 kaže...

al nece intel tak lako crknut ipak on ima nejjace processore... ne zaboravite!!!!! inteli je to ko jedna dlaka sa glave...

Slažem se sa damianom da ih to neće (i ne mora uništit) al neka nek bar malo osjete da i iznad njih ima Boga. Živim za dan kada će ih AMD prešišati, pa da onda konačno bude zdrava konkurencija.
16 godina
neaktivan
dejvis kaže...

AMD forever

Intel crkni, toni i ne vracaj se

Nije ni AMD svetac, da nema intela amd bi sada proizvodio durone od 300mhz
Jedni i drugi su potrebni jer dok imas konkurenciju onda imas dobre proizvode, uvjek pravis bolje od konkurenata.
Meni je samo žao što microsoft nema konkurenta, microsoft je najgora firma a ne intel.

Kubuntu 9.04 Jaunty Jackalope :)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice