Toooo, Intel crkniiii
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ajoj tak mi ih je zao, rugat cu se intelovcima u skoli
Živjela Europska komisija!
Napokon su i valikom intelu stali na kraj sa njgovim monopolističkim ponašanjem, čudno je da su to primjetili tek nakon 8 godina.
Nego bilo bi dobro da presude ako je ikako moguće da AMD više nemora plaćat x86 licencu i neka pristojna svota miljunčića... recimo 500milijuna
Ja sam na AMD procovima od 2001 godine a tako ce bit i dalje a da su u Intelu bezobrazni i pohlepni to se odavno zna treba ih opalit po đepu itekak a sad kak bude bit ce to je trebalo napravit odavno vec!
Ufff, ak su to radili zadnjih osam godina mogla bi biti lijepa novčana svota u pitanju, nije da ih žalim iako imam Intela, kad razmislim - možda ga baš zato i imam
Realno gledano nikakva novčana kazna neće naškoditi Intelu,500 milijuna eura kazne je njima isto kao kad bi nama policajac naplatio 500kn za ne korištenje pojasa.
Daleko veća šteta Intelu prijeti ako njihovo viđenje 'zakona' bude jasno osuđeno i zabranjeno kao način poslovanja, tek tad bi počeo drastično gubiti udio na tržištu.
Kako mi odmah dođe na pamet jedan monopolistički bastard u Hrvata.
Čisti bezobrazluk Intela. Ako ima istine u ovim navodima trebalo bi im zabraniti poslovanje u Europi sljedećih pet godina pa će vidjeti kako je to kad ti ograniče prodaju.
Ima Boga. Ne želim im nikakvo zlo, samo malo vrate makar mali dio onoga koliko su bezobrazno oteli.
Uf, zamisli ti jedan HP, Dell i Nec koji su pristajali na takav reket...
Intel ima neto dobit samo za jedan kvartal godine cca 650 milijuna dolara! Kakva to mora biti kazna. hehe
Ali uvijek su banditi iz microsofta i intela isli ruku pod ruku...
e tako im i treba!
Prema odluci Europske komisije Intel će morati platiti nešto više od jedne milijarde eura kazne, točnije 1,06 milijardi eura.
"Intel has harmed millions of European consumers by deliberately acting to keep competitors out of the market for computer chips for many years," said Competition Commissioner Neelie Kroes. "Such a serious and sustained violation of the EU's antitrust rules cannot be tolerated."
Tko krši pravila treba ga kazniti! Neka, neka Intel. Dobro su još i prošli!
Neka in!! Evo jos jedan razlog da nikad ne kupin intelov proc, kako mi je samo drago, gamad monopolisticka.
AMD forever
Intel crkni, toni i ne vracaj se
al nece intel tak lako crknut ipak on ima nejjace processore... ne zaboravite!!!!! inteli je to ko jedna dlaka sa glave...
al nece intel tak lako crknut ipak on ima nejjace processore... ne zaboravite!!!!! inteli je to ko jedna dlaka sa glave...
AMD forever
Intel crkni, toni i ne vracaj se