HTC čeka s tabletima

poruka: 5
|
čitano: 1.362
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HTC čeka s tabletima".
16 godina
neaktivan
HTC čeka s tabletima

I u vijestima sa HTCom mora nešto biti povezano sa Appleom(slika)Viče

Punk's not dead!!!!
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HTC čeka s tabletima

Meni ovo sa tabletima lagano ide na živce. Otkad je Apple izdao svoj došlo je do većeg zanimanja javnosti za tablete. Sada mnoge kompanije hoću napraviti svoje tablete, a većina njh je bezveze (isto kao sam iPad koji je ništa drugo nego preskupa multimedijalna igračka).

Only a dead noob is a good noob.

3 0 hvala 0
16 godina
HTC čeka s tabletima

Ali jobs je rekao da je ipad zakona pa racunaj da svi apple fanboysi moraju kupiti bar jedan ali vecina i nekoliko. Samo me cudi da dio reklame za ipad nije: " We made surfing the internet possible!" :)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: HTC čeka s tabletima

Stani malo, pa zaboravio si fangirls-ice, ipak je iPad trendy, fancy, chic & must have gadget (unaprijed se ispričavam appleovcima jer sam oskvrnuo ime Apple nazivajući iPad gadgetom) .....

....prazna obećanja su najbolja reklama....
17 godina
RE: HTC čeka s tabletima
NecroKnight kaže...

Meni ovo sa tabletima lagano ide na živce. Otkad je Apple izdao svoj došlo je do većeg zanimanja javnosti za tablete. Sada mnoge kompanije hoću napraviti svoje tablete, a većina njh je bezveze (isto kao sam iPad koji je ništa drugo nego preskupa multimedijalna igračka).

Pa nek stave HDMI, video in da se moze koristiti kao monitor, 1080p hardverski dekodiran, full HD rezu,  GPS, 3G, nek baterija traje 20h, i da vidis!

Garant bi masa ljudi kupila!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice