I u vijestima sa HTCom mora nešto biti povezano sa Appleom(slika)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Meni ovo sa tabletima lagano ide na živce. Otkad je Apple izdao svoj došlo je do većeg zanimanja javnosti za tablete. Sada mnoge kompanije hoću napraviti svoje tablete, a većina njh je bezveze (isto kao sam iPad koji je ništa drugo nego preskupa multimedijalna igračka).
Ali jobs je rekao da je ipad zakona pa racunaj da svi apple fanboysi moraju kupiti bar jedan ali vecina i nekoliko. Samo me cudi da dio reklame za ipad nije: " We made surfing the internet possible!" :)
Stani malo, pa zaboravio si fangirls-ice, ipak je iPad trendy, fancy, chic & must have gadget (unaprijed se ispričavam appleovcima jer sam oskvrnuo ime Apple nazivajući iPad gadgetom) .....
Meni ovo sa tabletima lagano ide na živce. Otkad je Apple izdao svoj došlo je do većeg zanimanja javnosti za tablete. Sada mnoge kompanije hoću napraviti svoje tablete, a većina njh je bezveze (isto kao sam iPad koji je ništa drugo nego preskupa multimedijalna igračka).
Pa nek stave HDMI, video in da se moze koristiti kao monitor, 1080p hardverski dekodiran, full HD rezu, GPS, 3G, nek baterija traje 20h, i da vidis!
Garant bi masa ljudi kupila!