HP drži vodstvo

poruka: 8
|
čitano: 1.496
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HP drži vodstvo".
16 godina
neaktivan
HP drži vodstvo

a kak stoje ostali?

plošni serveri?

kod mene normalno radi.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: HP drži vodstvo

Plošni serveri = blade serveri.

16 godina
neaktivan
HP drži vodstvo

Da, mogli smo saznati također kako stoje ostali proizvođači. Malo mi je smiješno reći plošni serveri {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.6.2011 8:23 (000igor000).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ChrisB kaže...

Plošni serveri = blade serveri.

je a od kad???

nemaju li svi serveri plohe?

i ako se već inzistira na upotrebi hrv inačica zašto se onda nije reklo "plošni poslužitelji"

pa ih onda skrečeno možemo zvat PP

kod mene normalno radi.....
16 godina
neaktivan
HP drži vodstvo

Da, obožavamo nove skraćenice. Ljudi nas gledaju kao mistične frikove koji sve govore u skraćenicama.

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
HP drži vodstvo

Boze moj! Izgleda da sam nakon posjeta Pape postal velik vjernik {#}

Da mi je znati tko to izmislja hrvatske nazive. Evo, imamo dretve, plosne servere.....Kaj se blade serveri nisu nekak drugacije zvali?

Zakaj threadove ne bi zvali koncici ili niti? Prije sam to tumacio da nadr....ni starceki sa filozofskog faksa svrsavaju na hrvatsku i teraju mak na konac. Ali, mislim da ih zadnjih godina vise nema sto zaci da imaju nasljednike.

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
HP drži vodstvo

Bilo kako bilo..vidi se tko je ozbiljan igrač...HP rules!!!{#}

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Drazen kaže...

Boze moj! Izgleda da sam nakon posjeta Pape postal velik vjernik {#}

Da mi je znati tko to izmislja hrvatske nazive. Evo, imamo dretve, plosne servere.....Kaj se blade serveri nisu nekak drugacije zvali?

Zakaj threadove ne bi zvali koncici ili niti? Prije sam to tumacio da nadr....ni starceki sa filozofskog faksa svrsavaju na hrvatsku i teraju mak na konac. Ali, mislim da ih zadnjih godina vise nema sto zaci da imaju nasljednike.

Hrvatski IT rijecnik ionako nitko ne dozivljava ozbiljno. Priznajem, najezim se kad cujem primjerice za "visedretvene" procesore, OS-ove, i sl.

A blade - nema drugog imena, blade je uvijek bio blade. Pretpostavljam (mozda) da ih mijesas s rack serverima.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice