GIF životno djelo

poruka: 22
|
čitano: 8.155
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "GIF životno djelo".
15 godina
GIF životno djelo

"đif" je majka

4 2 hvala 0
15 godina
Re: GIF životno djelo

i IE u pozdini ..

14 godina
GIF životno djelo

Thank you Mr. Wilhite.

Vaš đif je prava stvar!

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.5.2013 15:06 (sudy_freak).
Moj PC  
55 0 hvala 13
15 godina
protjeran
GIF životno djelo
Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet
Moj PC  
7 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

Thank you Mr. Wilhite.

Vaš đif je prava stvar!

AAAAAAAAAAAAAA

sto ne naljepi NSFW tag negdje ... kliknuo taman kad je kolegica prolazila meni iza ledja i skontala sisojku ...

Ovaj nas Bug forum sadrzi trust mozgova koji imaju rjesenje za sve svjetske krize, znaju ono o cemu Thompson Reuters moze sanjati i mogu se ukostac uhvatiti s bilo kojim problemom danasnjice.
12 godina
neaktivan
GIF životno djelo

U engleskom pisanom ni govornom   ne postoji đ. Nije đif već džif, nije đipies (GPS) već džipies.

7 0 hvala 0
13 godina
protjeran
leurdovac kaže...

U engleskom pisanom ni govornom   ne postoji đ. Nije đif već džif, nije đipies (GPS) već džipies.

slazem se, ali nisi zbog ovog trebao otvarat novi acc

- PRAVI VJERNIK NIJE ONAJ KOJI SLIJEPO VJERUJE, NEGO ONAJ KOJI UVIJEK SUMNJA.
16 godina
GIF životno djelo

Znači nije "gugl" nego "džugl" {#}

... there is no spoon ...
Moj PC  
24 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
GIF životno djelo

Tjah, u kjurak, ja ću ostat balkaniziran i držati se svoga 'rvackog 'g'!

You are in a dark musty temple. The shadows seem to play tricks with your eyes and you can hear the faint sound of movement.

4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
GIF životno djelo

ako niste znali, jučer je bilo pitanje na maturi u vezi gif-a i to je bilo prvo pitanje.

6 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
GIF životno djelo

Jeli je gif isto nastao kao hobi?

Ako je onda je tu sličan Linusu Torvaldsu.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
GIF životno djelo

Kad već raspravljamo o dž, đ itd. zanima me zašto ljudi govore džimejl(gmail). Mislim, nije to džuglov meil nego guglov.

0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
Keops kaže...

Kad već raspravljamo o dž, đ itd. zanima me zašto ljudi govore džimejl(gmail). Mislim, nije to džuglov meil nego guglov.

gmail = google mail

gmail dođe kao nekakav polu-akronim

0xBADC0DE
14 godina
Bastardo kaže...
sudy_freak kaže...

Thank you Mr. Wilhite.

Vaš đif je prava stvar!

AAAAAAAAAAAAAA

sto ne naljepi NSFW tag negdje ... kliknuo taman kad je kolegica prolazila meni iza ledja i skontala sisojku ...

Ma namjerno.
Ne bi bilo fora.
Ovako, naivnjaci poput tebe nasjednu. Smijeh 

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
15 godina
neaktivan
GIF životno djelo

:D

Loading...
Moj PC  
1 6 hvala 0
15 godina
protjeran
GIF životno djelo
Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet
Moj PC  
0 3 hvala 0
17 godina
Keops kaže...

To je engleski jezik, ne ide to po Vuku.

Isto slovo se može čitati različito, ovisno o kontekstu u kojem se nalazi.

17 godina
neaktivan
Kaf GIF ne znaci Graphics Interchange Format i kao skracenica mora se pisat velikim slovima i izgovarat gif? Kakvo pobogu dj ili dz?
GMail je skracenica od G(oogle) Mail i logicno je da se cita dji mail jer se u Engleskom g izgovara(speluje) kao dji.
Prvi puta cujem za djif.

Osobno puno vise volim i koristim PNG.
16 godina
Drazen kaže...
Kaf GIF ne znaci Graphics Interchange Format i kao skracenica mora se pisat velikim slovima i izgovarat gif? Kakvo pobogu dj ili dz?
GMail je skracenica od G(oogle) Mail i logicno je da se cita dji mail jer se u Engleskom g izgovara(speluje) kao dji.
Prvi puta cujem za djif.

Osobno puno vise volim i koristim PNG.

-ne. IBM?

kratice u PC svijetu nisu po Vuku, nego po američanskim navadama uz to što se extenzija filea (troslovna) piše malim slovom tako da ne vrijede kroatistička pravila koja bi mogla vrijediti u jezičnom svijetu. Ovo je više Klingonska gramatika, IT. ... dovolja primjer je google gdje se g izgovara g, dok je gmail đimajl ili dž.. divlji zapad, jer je upravo tamo i nastao taj 'klingonski'...

Imena, nazivi etc, nemaju jezična pravila koja bi se inače odnosila na obične riječi. Ovo nije samo kratica nego i naziv-copyright itd..

edit: praktički, kad tvorac nešto napravi, da naziv, to je 'jedini pravi', sve ostalo je 'nepravilno'.

- png je nastao kao nasljednik, to je logičan koriak, ali prije cca 2000tih to nisi mogao.. Jednako bi se moglo reči da radije korisitš Pentium-P2-P3-... noviji CPU ili bilo koji HW-SW..

-glavna razlika je u patentu, u 'stara vremena' se neke stvari nisu patentirale, dok danas imamo patentne trolove. Sve ostalo su 'nijanse'...

g12356 kaže...

Jeli je gif isto nastao kao hobi?

Ako je onda je tu sličan Linusu Torvaldsu.

-hobi je ono što osoba radi u slobodno vrijeme, za sebe, ne za druge, ne za javnu upotrebu. Dakle nije iz hobija, nego na radnom mjestu, za rad tj za bolji slikovni format, dok je možda heklao tabletić na TVu iz hobija ili pecao... no za hobi se ugl ne dobija ovakva nagrada (životno djelo). Programer općenito nema slobodno vrijeme, tj ako mu mozak radi, on radi (čak i kad peca, možda mu 'padne jabuka na glavu'), dok blagajnica u konzumu ima radno vrijeme i nakon tog ne radi.

-propustio si napomenuti da je linux barem 2x bolji u svemu, pa i prikazu animiranih gifova u browseru.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.5.2013 10:56 (ihush).
16 godina

Mislis na APNG?

Linux, Arch Linux. Dvorak keyboard layout.
15 godina
neaktivan
ihush kaže...

-propustio si napomenuti da je linux barem 2x bolji u svemu, pa i prikazu animiranih gifova u browseru.

Hvala,drugi put nebum zaboravio :P

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
13 godina
neaktivan
GIF životno djelo

evo koje je pitanje o gifu bilo na ovogodišnjoj maturi http://dokumenti.ncvvo.hr/Matura_12_13/Ljeto/Hrvatski/Izborni/INF.zip

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice