A što mi znače testovi ? Koristim ono što mi je oku ugodno ! Vizualno mi je chrome odvratan a opera neobična. Najugodnije se osječam na firefoxu i ne namjeravam ga mijenjati ! Na papiru ima puno ljepših i boljih žena od moje pa je još nisam zamijenio. Navika i ugoda su nezamijenjive stvari !
Svi likovi koji pljuju po [stavi_ime] browser trebaju vrlo pomno procitati sto je napisao movie.
Dakle, ne radi se o tome, kao sto netko vec rece, koliko milisekunda kasni odredeni browser zad drugim niti za koliko procenata bolje renderira nesto vec o navici/navikama.
Fight FF vs Ostali stvarno nema smisla, to je isto kao da se svadate koji je audio/video player najbolji....na primjer nekima je WMP najugodniji za rad unatoc tome sto je vise gladan sa RAM ili vise cucla procesor. Primjera ima bezbroj
Fakt je da je Opera sa zadnjom inacicom prevazisla samu sebe sto se tice brzine i stabilnosti...otklonili su mnogo bugova (TinyMCE editor nije radio na ovom forumu a sada radi). Isto tako vidim da se stvari krecu na bolje i kod Firefoxa, Chromea (pluginova ko u prici) Safari isto tako.
Druzim se sa Operom od vremena kad sam je morao krekati i navika je ostala. Kada se nesto nece otvoriti u Operi otvorim ga u IE. U cemu je problem?
I da budem iskren, imam i FF 3.6.6 ali instaliranog u Windows XP Mode-u na W7 i ne koristim ga :P