Problem sa nestabilnim pluginovima su vec sredili. A ako te ne zanima zasto ti se browser rusi mozda bi ti bilo pametnije da ostanes na Chromeu. NHF
Meni Chrome radi ok....i na Windowsima i na Ubuntu 10.04 x64 (Chromium)....tako da trenutno ne vidim razlog zasto bih ga mjenjao ako radi kako treba i ima sve ono sto trazim od jednog browsera.
Isto tako svatko koristi ono sto misli da je njemu najbolje te je tako sa svim programima i stvarima opcenito, a pogotovo je to izrazeno kod browsera koji je definitivno stvar ukusa krajnjeg korisnika.
Firefox se rusi...no da se jos i sa time zamaram pored alternative koja meni radi bolje!? Nema sanse.
Isprobati cu ga tek kada izade sluzbena verzija 4 i ako bude ok mozda ga i ostavim na jednom kompu ili OS-u.....a na cemu cu ja ostati nece odlucit neki "Pero" sa BUG foruma....
Ruši ti se jer si nešto zabrljao,a zabrljao si jer neznaš,a oni koji neznaju nemaju šta puno sponižavati neki proizvod.Stavi nešto drugo dok i to drugo ne zajebeš i to ti je najbolja preporuka.
Inače u vezi teme,našao sam jedan noviji
gdje testira brzinu otvaranja stranica Firefoxa 4 i Google Chrome 6 .Rezultati su odlični za FF pogotovo zato jer je Chrome na glasu kao najbrži.Firefox se ukupno pokazao čak i brži,a još je i pitanje dal je taj tip dodatno optimizirao Firefox s čime bi dobio još osjetno na brzini.
Prvom prilikom ću i ja testirati Operu sa Firefoxom pa snimiti video da se lijepo vidi a ne samo priče ''ovaj je brži onaj je brži''