... Po cijeni za ono sto dobijes pobjedi Galaxy daleko.
....Mene ce boli K jer nemam 5000 kuna da bacam na mobitele student sam, tako da cu uzez Galaxy 2 i biti sa njime zadovoljan dobrih 3 godine ko sa svojom 5800 XM sada.
Releveanto, da Samsung tuzi Apple za wireless tehnologiju iPhone bi se pretvorio u iPod vrlo brzo.
Što se tice cijene iPhone nije ništa skuplji od usporedivih Androida pa i Samsunga. Konkretno se radi o razlici od 100-400kn
u pretplati, tako da skupoce kod iPhonea i nije toliki problem. A i s iP4 bi bio zadovoljan 3 godine, ali otom potom
Zašto bi Samsung tužio Apple za wifi tehnologiju i zašto bi iPhone postao brzo iPod?
Još jedna tema koja je potpuno otišla u krivom smjeru. Zašto se jednostavno ne otvori tema iOS vs Android i tamo prenose sve usporedbe
svađanja i neznam šta sve ne, a ne pocnu brisati komentari koji nemaju suviše zajednickih stvari s temom.
Osim toga dobar dio ljudi bi se mogao nauciti citirati i kratiti citate a ne prenositi cijele postove.
Ni ja to nisam nekad ispravno znao raditi, ali nije problem nauciti
Što se tice same tužbe, Apple nije tužio samo dizajn nego i druge patente.
A što se tice ikona nije bit u rasporedu nego smjestaju. Naime Apple je prvi postavio 4 ikone u doljnjem dijelu
ekrana koje su stalno prisutne dok se ne uđe u aplikaciju i to je patentirao.
Samsung je mudro to iskoristio nebi li postigao onaj efekt "Nije li to iPhone" i normalno da je tužen.
Dakle oni komentari dali može netko nekog tužiti za rspored ikona na desktopu su promašaj.
Ovdje je rijec o sucelju i dizajnu. Ne trebaš biti neki strucnjak da bi uocio pokušaje kopiranja
kod Samsunga. I to ne rade samo s Appleom nego su kako je netko spomenuo i kopirali dizajn stražnje
plohe svog novog tableta od DELLa. Kopiranje ne samo da nije legalno nego je i jadno.
Istina je da to vecina radi, ali to nije razlog da se to prihvaca kao normalno.