Galaxy S je loša i jeftina kopija iPhonea i to je valjda svima jasno kad kupuju telefon.
Trol lol lol
Galaxy S je loša i jeftina kopija iPhonea i to je valjda svima jasno kad kupuju telefon.
Trol lol lol
Sljedeće što slijedi je da kada budete jeli jabuku pazite da joj peteljka nije okrenuta na istu stranu kao na appleovom logu,
također pazite kako ćete je zagrist da nebi bilo sličnosti sa logom ponovo, jer inače će vas crapple tužit i uzet vam sve što imate. (sarkazam)
Beware.
Većina koji kupuju iPhone ga ne kupuju nego im mamice i tatice daju lovu da budu face u razredu.
Vauu, jel to misliš zato što si i sam još u pubertetu ili šta? Ne treba se sramiti svojih godina.
Ajde ne blamiraj se, oba uređaja su vrhunska samo je pitanje osobnoga preferiranja. Ja sam prešao sa iphonea na android i opet bih se vratio nazad na i4 (i još dan danas žalim što ga nisam uzeo), samo mi se ne baca lova ponovno bezveze. Galaxy S je vrhunski stroj, koji je u nekim stvarima bolji a u nekima lošiji od iphonea i to je to, nema previše pametovanja. U konačnici oba uređaja su vrhunska i ono što se kome svidi, to će si uzeti ...
p.s. ne slažem se za ovo da iphone imaju samo ljudi koji neznaju za power usage na mobitelima ili oni kojima ga kupe mama i tata. Iphone 4 je itekako močan stroj i jako ga puno ljudi kupi iz baš toga razloga. Nisam vidio puno stvari koje se mogu napraviti sa rootanim androidom, a da nemogu sa jailbreakanim iphoneom, osim što su performanse skoro pa uvijek bile na iphoneovoj strani, što zbog bolje optimizacije aplikacija jer se rade za manje uređaja, što zbog veće brzine integrirane memorije uređaja, naspram sd kartica, što zbog fragmentacije androida itd ...
Isto tako Apple je tuzio HTC zbog touchscreena, pa je ta tuzba zavrsila u smecu, kao vecina Apple tuzbi. :) Sve je to marketing, zna Apple dobro da nemaju nikakvu osnovu za tuzbu.
kupio sam kupaonske pločice dimenzija ko "ishit"
nadam se da me neće tužit
koji kretenizam.....strašno
Jednako kao što Galaxy S sliči na iPhone 3G/3GS tako i Galaxy S II sliči na iPhone 4... Ovo za pakiranje je isto, svi se prebacili na dizajn iPhone kutija...
Još malo pa će patentirati jabuke. Jer jabuke nisu postojale prije Jobs-a. Od sutra kila jabuka 700 kuna.
ROFL.Pomalo smiješno takve gluposti pisat pravi si apple hejter.
Nema ništa intelektualno oko ajfona tako da nema ništa ni za povrijediti. Ovi mi izgleda kao da je nećiji ponos povrijeđen zbog boljeg mobitela konkurencije, pa se žele nekako zadovoljiti.
Još kad bi bio pismen, moglo bi te se smatrati barem duhovitim kad već inteligentan nisi.
Pticama na grani je jasno zašto su napravili galaxy sličan iphoneu. Zbog zarade. A zaradu im omogućuje dizajn mobitela i sučelja i dosta ljudi koji će ga kupiti zato što je "skoro ko ajfon".
Galaxy S je puno bolji od iPhone-a u skoro svim pogledima.
Po kojim?Po kopiranju menija,docka,home buttona,kućišta?
Po baterije koja je koliko puta bolja na ip4 nego na androidu?Po gps koji ne radi ok na galaxy s?Po bljeskalici?I zato kaj trebaš root da bi popravio gps,lag...
Inače je ok uređaj,dobar ekran ali je samsung pretjerao s kopiranjem i željom da bude isti kao iphone.
apple se javio...prvi iphone dizajnom kucista cista kopija nokie 6233, cak je i ona tipka kopija d-pada na vec spomenutoj nokiji(naravno forma mobitela je drugacija jer se radi o drugom tipu mobitela, ali sam dizajn je identican)
Vauu, jel to misliš zato što si i sam još u pubertetu ili šta? Ne treba se sramiti svojih godina.
Ne sramim se što imam 13 godina i nokia-u 3210.
Ako je, zašto se onda u HR prodaje skoro duplo bolje ?
Sad ćeš sigurno reć zbog cijene, ali Sinatra ti onda nisi pravi smartphone ikad vidio.
Ma ne budite smiješni. Kakva kopija? Samsung Galaxy S je daleko ispred svih ajšita. A to s ikonama ne puše ni mala djeca. Ionako svatko tko kortisti takav raspored ikona na tako močnom uređaju kakav je Galaxy S, ili je lud ili je glup.
A ovi eploFci koji tvrde drugačije mogu trunuti, k'o od kukaca nagrižena jabuka, zbog zavisti prema superiornijim Android uređajima.
P.S. Kako je već netko naveo, ajfone uglavnom imaju mamine i tatine maze koji puše sheme o super rasporedu antena oko uređaju na ajšitu 4 i onda kad treba zvati nekoga možeš ih gledati ko tele u šara vrata, a zvati ne možeš. Poznajem nekoliko osoba koje imaju četvorku i nitko ne zna ništa više na njemu nego napisati poruku, nazvati( ukoliko mu to superkulurbane antene dozvole) i igrati angry birds.
Ma ne budite smiješni. Kakva kopija? Samsung Galaxy S je daleko ispred svih ajšita. A to s ikonama ne puše ni mala djeca. Ionako svatko tko kortisti takav raspored ikona na tako močnom uređaju kakav je Galaxy S, ili je lud ili je glup.
A ovi eploFci koji tvrde drugačije mogu trunuti, k'o od kukaca nagrižena jabuka, zbog zavisti prema superiornijim Android uređajima.
P.S. Kako je već netko naveo, ajfone uglavnom imaju mamine i tatine maze koji puše sheme o super rasporedu antena oko uređaju na ajšitu 4 i onda kad treba zvati nekoga možeš ih gledati ko tele u šara vrata, a zvati ne možeš. Poznajem nekoliko osoba koje imaju četvorku i nitko ne zna ništa više na njemu nego napisati poruku, nazvati( ukoliko mu to superkulurbane antene dozvole) i igrati angry birds.
Znaš ono, s kim si takav si?
Zna se da Galaxy S kupuju ljudi s malo mozga i koji se razumiju u tehniku. Nitko nije glup da daje duplo više novca samo za marku.
Slični su uređaji, ali razlika u cijeni je ogromna.
Ako vas baš zanimaju razlike:
http://www.gsmarena.com/samsung_i9000_galaxy_s_vs_apple_iphone_4-review-500.php
I imate masu videa na youtube-u. Svi će vam potvrditi da je na kraju ipak Galaxy malo bolji stroj.
Zna se da Galaxy S kupuju ljudi s malo mozga
Upravo tako:P
To, to. Dajte još....
ja sam čuo da ljudi koji kupuju apple proizvode imaju mali penis, klanjaju se đavlu, ne mogu zaraditi novce ni u svojoj 45 godini života, jedu samo povrće, nose crvene kape i kupuju mobitel bez sim kartice jer ionako ne znaju zvati.
za razliku od ostalih koji upravljaju nuklearnim naoružanjem putem svojih mobitela, svakodnevo upadaju u privrednu banku i na prevaru dižu enormne količine novaca, a inače rade u rudniku i svaki mobitel plate od krvavo zarađenih novaca....
I na kraju izgled ikona većina krajnjih korisnika izmjeni kako im paše, što je opet + androidu i otvorenosti.
Izgled ikona mjenjaju korisnici telefona kojima je jaaaaaako dosadno u životu.
Ne kužim što ste se svi uzj*** oko te tužbe. Očito ne znate da u SADu možete svakog vraga patentirati i ako se pojavi nešto što krši taj patent imate pravo na tužbu, pa taman to bio raspored ikona ili crveni đonovi na ženskim cipelama - da dobro ste pročitali, crveni đonovi, potplati kako god, to je patent, prema tome pazi kako ćeš farbati ženine štikle jer bi mogao na sud.
Ako sistem dozvoli patentiranje svake gluposti, onda nositelj tog patenta ima pravo na tužbu i gotovo. Drugi par opanaka je što će to dovesti i dovodi do apsurda.
Treba da shvatite jednu stvar. Americke korporacije ce da se tuzakaju i u onom slucaju kada znaju da ne mogu da dobiju tuzbu prvenstveno zato sto mogu jer imaju legije advokata koje rade za njih i drugo radi marketinga i da ostave kakvu poruku. Ja mislim da je ova zadnja tuzba prvenstveno marketinske prirode i ono u slucaju da upali jer amercki sudovi su poznati po bizarnim tuzbama ali obicno onaj koji ulozi vise love na razlicite strucnake i slicne gluposti i dobije.
A sto se tice i same tuzbe mislim da je bezveze jer vecina smartphone-a danas lice jedan na drugog. Znaci da Apple komotno moze tuziti i HTC jer i Desire je slican iPhone-u po rasporedu tipki i obliku .
Jednostavno tuzba se dize da se stvara hype jer iPad 2 je vec isfurao ne spominje se vise nigdje, iPhone 5 izlazi tek na jesen pa da se malo spominje Apple dok ne izbace bijeli iPhone sada nekada na ljeto.
Cisti marketing nsh vise....
I na kraju izgled ikona većina krajnjih korisnika izmjeni kako im paše, što je opet + androidu i otvorenosti.
Prednost je nešto što se na drugoj platformi ne može, a za ikone to ovdje nije istina tako da mi zbilja nije jasno gdje je tu plus androidu.
Po čemu je daleko iznad iphona?Po kopiranju menija,docka,home buttona,kućišta?
Po baterije koja je koliko puta bolja na ip4 nego na androidu?Po gps koji ne radi ok na galaxy s?Po bljeskalici?I zato kaj trebaš root da bi popravio gps,lag...
Inače je ok uređaj,dobar ekran ali je samsung pretjerao s kopiranjem i željom da bude isti kao iphone ?
Po čemu je android suprerioran?po fragmentaciji,po kvaliteti aplikacija po tomu kaj mobiteli ako im se proivođač smili izbaci update?
Koliko je updatea izašlo za galaxy s?1.
A za iphone 4 od ljeta više od 5.
Poslat ću ti poslije video da nema padanja signala,to je prenapuhano.Zato kaj su stavili antenu na rubove to je samo dobro koliko je puta brži gps na iphonu 4,dosta više lovi wifi,i lovi mi 3g signal kod mene doma dok tvoj galaxy s je na dial upu(edge)
To kaj postoje osobe koje imaju para i troše na gluposti nije apple kriv.TO ti je svijet.
Pogledaj što je u svijetu i šta se događa i kakvhi budala sve ima.
To ne znači da su iphone korisnici budale.Naprotiv moj frend ima ip4 i stric i još jedan frend koji su uspješni u životu(stric mi predaje u srednjoj)i dosta su pametniji od jednog susjeda koji ima galaxy s i uopće ga nezna koristit i kaže da je odličan da mu baterija traje tjedan dana kad samo ima 5-6 poziva na tjedan i uopće ne koristi net i sve ostalo ionak ima i300.
ma govorite što hoćete...epl koriste samo noobovi
Onda kaj radi htc?Izbaci desire koji ima dosta greška(multitouch,baterija,kvaliteta kućišta,mala memorija,ekran koji se ništa ne vidi po svijetlosti..itd)i onda za par mjeseci izbaci desire hd
Trebaju svake godine izbacivat novi iphone zbog konkurencije dok konkurencija izbacuje svakih pola godine nove mobitele i ovi stari su out.
Treba da shvatite jednu stvar. Americke korporacije ce da se tuzakaju i u onom slucaju kada znaju da ne mogu da dobiju tuzbu prvenstveno zato sto mogu jer imaju legije advokata koje rade za njih i drugo radi marketinga i da ostave kakvu poruku.
Cisti marketing nsh vise....
Njima (velikim korporacijama) je jeftinije tuziti se "okolo" nego li reklamirati se. Dovoljni je podici tuzbu sa, kao sto ti kazes, legijom advokata i na kraju nagoditi se. U meduvremenu tisak i internet bruju o tome kako je Samsung pokrao Apple.
Pre nego sto se dizajnira neki proizvod, ovako ozbiljna tvrtka kao sto je Samsung prvo pazi na patente pa zatim na sve ostalo. Proizvode koje danas koristimo ne dolaze od razvojnih timova koji rade na ergonomiju ili slicno vec direktno iz marketing odelenja neke tvrtke.
Tako da Appleu ova fora sa plagijatorstvom ne prolazi.
Većina koji kupuju iPhone ga ne kupuju nego im mamice i tatice daju lovu da budu face u razredu.
Definiraj ti tu većinu.
Jesi ti radia neko istraživanje po kojemu većina ljudi kupuje iphone da se hvali u razredu? Ili je neko drugi to radia, ako je neko drugi daj link da vidin to istraživanje i malo proučin.
Onda kaj radi htc?Izbaci desire koji ima dosta greška(multitouch,baterija,kvaliteta kućišta,mala memorija,ekran koji se ništa ne vidi po svijetlosti..itd)i onda za par mjeseci izbaci desire hd
Trebaju svake godine izbacivat novi iphone zbog konkurencije dok konkurencija izbacuje svakih pola godine nove mobitele i ovi stari su out.
ovo sve šta si naveo su gluposti.
iPhone 4 je u početku sa 4.0 12b imao dual touch, zatim je sa 4.0 final imao nešto šta nije multitouch ali je blizu, onda kvaliteta kućišta je kod desirea sigurno kvalitetnija, imaš milijun testova gdje iphone nemre izdržat pad sa 3m, dok desireu se samo uključi tipkovnica.
mala memorija ?
zaboravljaš da desire ima microsd utor koji podržava kartice do 64 gb !!!!!!!!!!!! ja neznam kome treba više od 16 al nmvz. Ovo za ekran nije istina, kod sadašnjih verzija sa s-lcdom je to polovično ispravljeno, također ti si naveo "svjetlosti" po tebi se ništa ne vidi kad ti je svjetlo u sobi, loše se vidi kad je sunce a ne svjetlost
Apple ocito misli da je bog, sve sto on napravi, oni to prikazuju kao da je prvi put vidjeno... Bas me interesira ishod.
Nadam se da im nece sudit debilana kao u Hagu jer sacuvaj Boze Samsunga.
Stivice više niđe niti od korova.Hype i uticaj ispiranja mozga i hipnotičko djelovanje polako slabe,jedino se još najžešći sljedbenici Aj-Kulta odupiru i brane položaje.To dovoljno i govori kako su najslabije mentalno razvijeni,a time je uticaj Aj-Kulta jači na njih...