Aplikacija za 15 minuta

poruka: 12
|
čitano: 2.421
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Aplikacija za 15 minuta".
12 godina
Aplikacija za 15 minuta

Moguće da funkcionira, ali s miljun bugova.

samo nešto struže..
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
Re: Aplikacija za 15 minuta

Neće biti bugova, jer će ograničiti mogućnosti aplikacije. Kad sagledaš stvari, ideja im je prilično dobra.

16 godina
neaktivan
makopos kaže...

Neće biti bugova, jer će ograničiti mogućnosti aplikacije. Kad sagledaš stvari, ideja im je prilično dobra.

Jedini je problem što će sada biti još više bezveznih copy-paste aplikacija.

But where did he come from, this fleck of spite in an abandoned paradise?
15 godina
neaktivan
Aplikacija za 15 minuta

Meni je jako zanimljivo kako ce naplacivati. Lijepo ti ju daju besplatno radi sta zelis i koliko zelis, ali kad napravis nesto i mislis da to valja i zelis objavit onda ti uzmu novce. Znaci tvorci softvera jako vjeruju da su napravili dobar posao.

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Aplikacija za 15 minuta

developeri, pa i početnici - ovo sve govori

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Aplikacija za 15 minuta
Perhaps today IS a good day to die. PREPARE FOR RAMMING SPEED!

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Aplikacija za 15 minuta

Code generation to the max!

Vječni izazivač na gostujućem terenu.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/ Svi smo mi jedna velika obitelj sa prezimenom Čovječanstvo
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
17 godina
neaktivan
Aplikacija za 15 minuta

Prvo su auti i vozacka bili rezervirani za pojedince, isti su po znanju bili gotovo ravni automehanicarima, a danas svaka pi..a ima vozacku i svatko sebe naziva vozacem... zatim su na pocetku bili serviseri i sistem administratori, a danas kvartovski mulci ruse kvalitetu i cijenu rada, a u drustvu vlada "on to samo klika" mentalitet... prije su bili programeri (developeri, jelte), koji su znali i razumijeli svoj posao, danas ocito dolazi vrime kad ce kucanice umjesto gledanja spanjolskih, turskih ili koje su vec trenutno najjeftinije sapunice, slagat lego kockice u svoj "look at me" program... 

divno je sve to olaksavanje svega i svacega, ali bojim se kako to neminivno vodi do rusenja kvalitete, neovisno o cemu se radi. 

1 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
Aplikacija za 15 minuta

Neka, ne vidim ništa loše u tome da početnici nešto sklepaju nabrzinu (ako onda s time ne glumataju da su programeri :)) ili privatni korisnik sam sebi nešto složi i koristi, ali pravi softver će se i dalje raditi klasikom jer nema te automatike koja može zamijeniti iskusnog developera, dizajnera, project managera i tako dalje. Probao sam sve i svašta za mobilne platforme ali nema do nativnog razvoja -  kad tad naletiš na ograničenje i onda možeš svirati ...

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Aplikacija za 15 minuta

i sad će neki idiot od "gazde" reći programeru: "imaš tamo ono i da si za 15 minuta gotov s onim za računovodstvo. ili na burzu. kakvih dva tjedna najmanje?!" {#}

I know that you believe you understand what you think I said, but I'm not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ima i ovo, doduse samo za Windowse - appstudio.windows.com

http://www.winblogs.net
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.10.2014 17:23 (Alesandro).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice