Moguće da funkcionira, ali s miljun bugova.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Neće biti bugova, jer će ograničiti mogućnosti aplikacije. Kad sagledaš stvari, ideja im je prilično dobra.
Neće biti bugova, jer će ograničiti mogućnosti aplikacije. Kad sagledaš stvari, ideja im je prilično dobra.
Jedini je problem što će sada biti još više bezveznih copy-paste aplikacija.
Meni je jako zanimljivo kako ce naplacivati. Lijepo ti ju daju besplatno radi sta zelis i koliko zelis, ali kad napravis nesto i mislis da to valja i zelis objavit onda ti uzmu novce. Znaci tvorci softvera jako vjeruju da su napravili dobar posao.
developeri, pa i početnici - ovo sve govori
Code generation to the max!
Ili nešto ovako?
Prvo su auti i vozacka bili rezervirani za pojedince, isti su po znanju bili gotovo ravni automehanicarima, a danas svaka pi..a ima vozacku i svatko sebe naziva vozacem... zatim su na pocetku bili serviseri i sistem administratori, a danas kvartovski mulci ruse kvalitetu i cijenu rada, a u drustvu vlada "on to samo klika" mentalitet... prije su bili programeri (developeri, jelte), koji su znali i razumijeli svoj posao, danas ocito dolazi vrime kad ce kucanice umjesto gledanja spanjolskih, turskih ili koje su vec trenutno najjeftinije sapunice, slagat lego kockice u svoj "look at me" program...
divno je sve to olaksavanje svega i svacega, ali bojim se kako to neminivno vodi do rusenja kvalitete, neovisno o cemu se radi.
Neka, ne vidim ništa loše u tome da početnici nešto sklepaju nabrzinu (ako onda s time ne glumataju da su programeri :)) ili privatni korisnik sam sebi nešto složi i koristi, ali pravi softver će se i dalje raditi klasikom jer nema te automatike koja može zamijeniti iskusnog developera, dizajnera, project managera i tako dalje. Probao sam sve i svašta za mobilne platforme ali nema do nativnog razvoja - kad tad naletiš na ograničenje i onda možeš svirati ...
i sad će neki idiot od "gazde" reći programeru: "imaš tamo ono i da si za 15 minuta gotov s onim za računovodstvo. ili na burzu. kakvih dva tjedna najmanje?!"
Ima i ovo, doduse samo za Windowse - appstudio.windows.com