Videoigre koriste našem mentalnom zdravlju

poruka: 7
|
čitano: 2.936
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Videoigre koriste našem mentalnom zdravlju".
8 godina

Hvala. Printam, uramljujem i poklanjam supruzi.

11 0 hvala 0
12 godina
Re: Videoigre koriste našem mentalnom zdravlju
Potpisujem.. .. 💪💪👍🏻👍🏻🫡😇
*# @Frk #*/
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Gebirgs kaže...

Hvala. Printam, uramljujem i poklanjam supruzi.

Međutim, ta korist blijedi ako se igre igraju više od tri sata dnevno.

Nemoj samo da te uhvati sa malim slovima na dnu

10 godina

Takoder i prosiruju nas vokabular u ovom ili onom smijeru, svaki dan nesto novo "naucim" 

“Computers make excellent and efficient servants, but I have no wish to serve under them.”
Moj PC  
1 0 hvala 0
6 godina

Sve što nas iskljući iz stresnog dana i relaksira, doprinosi mentalnom zdravlju. Od birtije, sportskih aktivnosti, video igara itd., prema preferencijama. 

Naravno da je dugoročno i dugotrajno igranje štetno. Isključujemo se iz svakodnevice, bježimo od stvarnosti i stvara se ovisnost..nikako dobro.

Istraživanje koje pomalo otkriva toplu vodu.. 

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina

mda...

nastojim bar 3x tjedno odrmat sat i pol badmintona (igra jel ?), ali za kraj dana, kad žena i klinka odu spat, partija dvije WoT-a taman legne - ipak su ograničene na 15 min., ima nečega kad nekog živog sježiš, makar u igri, a iako ima dosta "otrova" u WoT zajednici, ipak u zadnje vrijeme ne vidim takva sranja...

jedino WoT matchmaking oscilira - ili zgazite protivnike 15:3 ili spušite tim omjerom, rijetko koja je "tekma" do zadnjeg napeta (manje od 10%)....

Ju je je? Je ju je!
Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
Recimo ja sam naučio engleski jezik najviše radi igrica, učio sam njemački in der Schule, engleski samo na faksu koliko sam išao 🤭).

Ali ne stupid igara već onih što treba dosta čitati npr. civilizacije 2,3,4,5,6, ili čitanje šiteva (sheet) za rješavanje zagonetki resident evili, silent hilovi, parasite eve 2...

A tek logika, refleksi... sve super osim hebene ovisnosti i sati i sati igranja.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice