Izgleda da ekipa iz Redmonda više ne zna šta će od sebe pa imaju viška slobodnog vremena za za***ancije !
Mene ovi zvukovi iritiraju uopće me ne opuštaju !
Izgleda da ekipa iz Redmonda više ne zna šta će od sebe pa imaju viška slobodnog vremena za za***ancije !
Mene ovi zvukovi iritiraju uopće me ne opuštaju !
windows 11 (sad samo 10,99) bit će novi najposljednjiji windows, još od mlađeg kamenog doba.
Prije bi rekao da će to biti Windows 10.1.
Ništa previše novog, malo prepravljen UI, čisto da ne dijeli 50% sadržaja sa Win 98, poboljšan tablet mode i možebitna podrška za ARM u jednoj od verzija. Svi znamo kako je Win10 for ARM ispao na kraju....
ako nešto usporiš 100% to zapravo zaustaviš.
a što se desi kad nešto usporiš 4000% da mi je znati? 😁
Lol da.
Ko kad kažu "duplo manje"
"Zbuni protivnika kad se najmanje nada."
Konfucijev bratić Konfuzije, također kineski filozof.
Ovom instrumentalu treba samo dodati Kolindin glas iz onog videa koji traje sat vremena, a koji mi se neda ići tražiti po bespućima interneta
Svaki Windows OS do sada sam koristio od njegovog izlaska na tržište tako ću koristit i Win11 ako se pojavi.
Pa kako što? Pokreneš u kontra smjeru.
- .. i to zbog sjene. Šuškanja nisu iz brbljajućeg žargona, nego naprosto šušanj, zvuk koji dijete čuje u mraku, u šumi itd. tj šum (greška) koji baca sjena neispravnog audio izvora usporenog 4000% (koliko tek u promilima..).
- malimeki s penđerima postaje nešto kao twin peaks (znaci na nebu, simboli..) gdje se glavnina radnje odvija u čitateljovoj-gledateljovoj mašti, kraće u mašti.. što će reći, ona standardna pozadina win postaje mjesto maštanja (zeleni brežuljci, oblaci..) .. a ms ide u cloud, tj to je jedini roadmap, prijelaz na usluge, nirvana-sveti gral soft industrije.
Baš jutros razmišljam kako su nakon meni odličnog Windows 7 uspjeli zeznit stvar sa 10...
10 je baš ogledni primjer tupokutnih ljudi za ekranom...
Mislim da neće više biti Windowsa koji me mogu iole uzbuditi, možda eventualno ako objave Win 7 Free and Open Source Edition.
tad to zaustavis 40 puta uzastopno! :D
Jedino što me sprječava da izbacim Win10 s otprilike 2000 mašina koje štancamo godišnje su nekakve Delphi dependency biblioteke koje rade samo na tome OS-u.
Prije 10 godina bilo je teško napraviti nešto takvo, jer ostali OS-ovi nisu imali dobru podršku za dosta industrijske periferije.
Uz to, postojeći driveri su bili pisani lijevom nogom, jer je lova za proizvođače bila na Windowsima.
Za razliku od desktopa, u ovom svijetu 10 godina nije puno, dan-danas se još prodaju matične s ekvivalentima 486 procesora.
Ako posao poživi, na idućoj generaciji proizvoda ću to definitivno napraviti.
- .. i to zbog sjene. Šuškanja nisu iz brbljajućeg žargona, nego naprosto šušanj, zvuk koji dijete čuje u mraku, u šumi itd. tj šum (greška) koji baca sjena neispravnog audio izvora usporenog 4000% (koliko tek u promilima..).
Šuška se da volim duška