Ma neka ide sve u pizdu materinu gdje i pripada.
Rusija bi na tehnološku blokadu mogla odgovoriti l
- poruka: 104
- |
- čitano: 24.155
- |
- moderatori:
vincimus
Malo bombardujemo suverene zemlje, pa uvodimo sankcije drugima koji bi to isto da rade. Zapadnom licemjerstvu i lažima nikad kraja.
Ovo je tema o napadu Rusije na Ukrajinu kao suverenu i demokratsku državu, i sankcijama prema istoj. Invazija na Ukrajinu je bila bez povoda i neisprovocirana.
Na drugoj temi piši o zapadu i SAD-u, čija sranja nitko ne opravdava.
Kad već na svijetu mora biti netko policajac -> bolje da je to SAD i Zapad nego Rusija, jer su civilizacijski 3 razine ispred ovih divljaka.
https://ba.voanews.com/a/sad-vazdusnu-napadi-ciljevi-u-iraku-i-siriji/5945093.html
''"Večerašnji napadi su pokazali da će predsjednik Biden štititi američke državljane", navodi se u saopštenju Pentagona.''
Koje američke gradjane, u Iraku i Siriji ?
Malo bombardujemo suverene zemlje, pa uvodimo sankcije drugima koji bi to isto da rade. Zapadnom licemjerstvu i lažima nikad kraja.
Dobro i kakve to ima veze s mojim postom kojeg citiraš?
Jesam li ja igdje napisao išta pozitivno o američkoj politici? Jasno sam napisao da su Rusi preuzeli titulu najvećih govana na svijetu od Amerikanaca. Znači da su Amerikanci dugo vremena bili najveća govna a i danas su odmah iza Rusa.
Amerika nije prijetila svijetu nuklearnim oružjem. To agresija je agresija je glupost. Ni burek nije burek, a kamoli da su kompleksne stvari kao međunarodna politika tako jednostavne. Ogromna razlika je i u načinu guranja svojih interesa. Dovoljno je usporediti odnos prema stanovništvu istočne i zapadne Njemačke nakon podjele. Amerikanci interese guraju po principu "što je bolje za njih bolje je i za nas". Pogledaj kako je 20 godina nakon 2. svj. rata izgledala zapadna Njemačka, poraženi u ratu, a kako Čehoslovačka pobjednik u ratu.
Onda su Rusi pola razine ispod i BiH i Hrvatske. Vratimo se na bitno = biznis i lova.
Pa mi smo bili mila majka u privatizaciji nakon pada komunizma u odnosu kako je provedena privatizacija (legalna pljačka) nakon raspada SSSR-a, gdje se preko noći uska grupica ljudi obogatila i postali milijuneri i tajkuni. Kutle i company su sitne ribe , kako je tamo to provedeno.
Sve zemlje istocnog bloka kada se vratimo tamo u '70 godine proslog stoljeca su bile siromasne a u to se uracunavaju posebno bivsi DDR, Madjarska, Cehoslovacka, Poljska a pogledaj danas sve osim DDR-a koji vise ne postoji koliko su napredovale te zemlje kada su se otrgnule od zeljezne zavjese i patronata Rusije. Zasto nisam spomenuo Rumunjsku i Bugarsku jer one su poslije pada SSSR-a i dalje imale svoje rezime do rusenja istih.
gumifufna u pravu si da su ovi nasi diletanti za ove ruske lopove no jedino sto moja misao ide toliko dalje da su ovi takvozvani oligarsi samo javnosti izlozene osobe koje u biti jedino sto imaju satisfakciju da imaju novaca no kada im vozd kaze kus a oni ne zacepe gubicu ostaju bez love kao siromasi ako nesto nisu sa strane pospremili prije toga.
Amerika nije prijetila svijetu nuklearnim oružjem. To agresija je agresija je glupost. Ni burek nije burek, a kamoli da su kompleksne stvari kao međunarodna politika tako jednostavne. Ogromna razlika je i u načinu guranja svojih interesa. Dovoljno je usporediti odnos prema stanovništvu istočne i zapadne Njemačke nakon podjele. Amerikanci interese guraju po principu "što je bolje za njih bolje je i za nas". Pogledaj kako je 20 godina nakon 2. svj. rata izgledala zapadna Njemačka, poraženi u ratu, a kako Čehoslovačka pobjednik u ratu.
Ne samo da je prijetila nego je jedina koja ga je upotrijebila.
Onda su Rusi pola razine ispod i BiH i Hrvatske. Vratimo se na bitno = biznis i lova.
Pa mi smo bili mila majka u privatizaciji nakon pada komunizma u odnosu kako je provedena privatizacija (legalna pljačka) nakon raspada SSSR-a, gdje se preko noći uska grupica ljudi obogatila i postali milijuneri i tajkuni. Kutle i company su sitne ribe , kako je tamo to provedeno.
Sve ovisi o veličini države. U Rusiji su mogli više pokrasti pa su odmah postali i bogatiji.
Sve zemlje istocnog bloka kada se vratimo tamo u '70 godine proslog stoljeca su bile siromasne a u to se uracunavaju posebno bivsi DDR, Madjarska, Cehoslovacka, Poljska a pogledaj danas sve osim DDR-a koji vise ne postoji koliko su napredovale te zemlje kada su se otrgnule od zeljezne zavjese i patronata Rusije. Zasto nisam spomenuo Rumunjsku i Bugarsku jer one su poslije pada SSSR-a i dalje imale svoje rezime do rusenja istih.
gumifufna u pravu si da su ovi nasi diletanti za ove ruske lopove no jedino sto moja misao ide toliko dalje da su ovi takvozvani oligarsi samo javnosti izlozene osobe koje u biti jedino sto imaju satisfakciju da imaju novaca no kada im vozd kaze kus a oni ne zacepe gubicu ostaju bez love kao siromasi ako nesto nisu sa strane pospremili prije toga.
Nisu se svi snašli tako dobro. A nisu se bome ni bivše zemlje Jugoslavije baš proslavile, sve su ostale ili tu negdje na razini BDPa po stanovniku kakav ima Rusija ili čak i značajno ispod. Samo je Slovenija izuzetak.
a koji vas klinac briga za Rusiju? to je na njima da riješe...
mene brine što je Rusija došla do BDP per capita blizu RH, a mi smo tako pametni....mi imamo Jadran, konobare koji razumiju cvaj bir i to je to...
jedina pozitiva?
galon benzina u SAD je skočio 30-40%
jer svi živimo zajedno na ovoj jedinoj nam Zemlji, pa ne mogu se neki hlepiti do unedogled, na račun drugih...
jer svi živimo zajedno na ovoj jedinoj nam Zemlji, pa ne mogu se neki hlepiti do unedogled, na račun drugih...
Na žalost tako je uvijek bilo a i biti će. Jedino je što pametno možemo napraviti da se osamostalimo, gledamo sami sebe, budemo si na 1. mjesu a ne da klimamo glavom kako gazda kaže.
A galon će brzo ići dolje, evo - više im Venezuela nije prijetnja :S
galon benzina u SAD je skočio 30-40%
i neka... i još uvijek im je gorivo upola jeftinije nego u europi